2011-08-25 20:17:26, br1 napisał(a):
no to pieknie,powiedziala przynajmniej przepraszam??? powinni ci za to dac nowe nie przeterminowane!!
ja kiedys w bootsie kupilam mleko smakowe w kartoniku,bylo przeterminowane naszczescie zauwazylam niz otwarlam kubie,pojechalam spowrotem do nich pokazalam rachunek mleka i odrazu przylecial menager zaczal przepraszac jak najety oczywiscie wymienil na nowe i dolozyl 5 dodatkowo i dodal wiecej punktow na karte bootsa!!!!!
co do wit.to ja tez jem pregnacare teraz i przy 1 ciazy tez jadlam od samego poczatku do konca!
moj maly poszedl spac wiec czas dla siebie mam!
Hejka

BR1 To super że jesteśmy w prawie takim samym terminie.Termin też masz na Św.Wielkanocne?? A co do tego linku...To jak np.klikniesz ma mój ten suwaczek, uzupełnisz sobie dane po swojemu i potem pokazuje się gotowy suwaczek to na dole są różne adresy.To musisz skopiować CAŁY kod BBCODE.Nie URL czy coś takiego i normalnie kopiujesz go i wklejasz w Twoją wypowiedź.Dasz rade!
Dziewczyny to w którym tyg. ciązy jest tutaj 1 skan?
Wczoraj moja córka zaczeła mi zadawać pytania dotyczące tego ze jestem w ciąży.Bo z wszystkimi koleżankami rozmawiam o dzieciach i o porodzie,a ona widocznie się nasłuchała i ta sytuacja jej zaczyna nie odpowiadać że będzie jeszcze jeden członek rodziny. Powiedziała że ona powie"kogutowi" że nie chce żadnych dzieci u niej w domu.Nie wiem skąd "kogut" bo była mowa o "bocianie"

Pozdrawiam Was!