Annussia wszyscy będziemy trzymały kciuki napewno!Ale z pewnością jest wszystko ok i tyle

Ja lece moją córcie wykąpać i spać,ostatnio cały czas senna jestem.
Pozdrawiam Was!
Str 21 z 1669 |
|
---|---|
emilyc21 | Post #1 Ocena: 0 2011-08-21 20:11:23 (14 lat temu) |
Z nami od: 16-08-2011 Skąd: Londyn/Hanwell |
Hejka!
Annussia wszyscy będziemy trzymały kciuki napewno!Ale z pewnością jest wszystko ok i tyle ![]() ![]() Ja lece moją córcie wykąpać i spać,ostatnio cały czas senna jestem. Pozdrawiam Was! |
Gooosiaczek | Post #2 Ocena: 0 2011-08-21 23:14:11 (14 lat temu) |
Z nami od: 19-05-2011 Skąd: Londyn |
Anusia bedzie dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() Ps. jakie macie jeszcze sposoby na nudnosci,brak apetytu?? slyszalam o cukierkach imbirowych,probowalyscie?? ten brak apetytu mnie przeraza...:/ Zuzia 3 kwietnia 2012
|
tajka | Post #3 Ocena: 0 2011-08-21 23:18:49 (14 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2007 Skąd: Stalybridge |
Gooosiaczek ja mam to samo.Straszne mdłości wlaściwie cały dzień i przez to brak apetytu.Próbuje wszystkiego ale i tak nie pomaga.Trzeba się przemęczyć.
|
ewela119 | Post #4 Ocena: 0 2011-08-22 11:45:34 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2011 Skąd: Coventry |
Hej dziewczyny, jak tam mija poniedzialek? Bo u mnie jak zwykle leniwie
![]() ![]() Wczoraj dostalam 2 pudelka ubranek dla dzidzi, wygladaly niepozornie a jak zaczelam to wszystko wyciagac to okazalo sie ze tyle tego jest ze mnie recew bolaly od przekladania tego wszyetkiego ![]() ![]() ![]() ![]() |
annussia | Post #5 Ocena: 0 2011-08-22 15:55:08 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-06-2010 Skąd: Chesterfield |
no hej dziewczyny!!!!
Na skanie wszystko ok - zawsze sie tak denerwuje, bo tak naprawde te pare sekund moze zmienic wszystko (szczegolnie boje sie jak sobie cos tam przyblizaja - zawsze jestem spanikowana ze cos nie tak... - no ale jest ok, dzidzia wyglada zdrowo i rosnie ksiazkowo. Jedyny problem, ze poki co lezy tylkiem do dolu, ale jak powiedzial lekarz ma jeszcze 6 tygodni zeby sie ustawic, a jak nie to oni brzdaca przesuna (brzmi bolesnie!!!) Wiem, ze niektorzy narzekaja na tutejsza sluzbe zdrowia, ale ja jestem bardzo zadowolona. Szybko, milo i przede wszystkim sa pieniadze zeby wszystko przebadac. Ja mam troche problemow ze zdrowiem i dlatego mam dodatkowe skany i badania i nigdy nie bylo problemu zeby dostac kolejne skierowanie. Smiali sie dzis tylko, ze jakis plodny narod jestesmy bo co nowa ciezarna przychodzi, to ponoc z Polski... Ewela, nic mi nawet mow o praniu i prasowaniu - ja tez mam troche rzeczy i ciagle to odkladam... nienawidze prasowania!!! bla bla bla...
|
|
|
ewela119 | Post #6 Ocena: 0 2011-08-22 16:23:30 (14 lat temu) |
Super ze wszystko ok
![]() ![]() Co do prasowania to ja w sumie nie mam zadnych "uczuc" w stosunku do tej czynnosci ![]() |
Gooosiaczek | Post #7 Ocena: 0 2011-08-22 22:03:15 (14 lat temu) |
Z nami od: 19-05-2011 Skąd: Londyn |
to super anusia ze wszystko ok
![]() ![]() Zuzia 3 kwietnia 2012
|
emilyc21 | Post #8 Ocena: 0 2011-08-23 11:33:46 (14 lat temu) |
Z nami od: 16-08-2011 Skąd: Londyn/Hanwell |
Hejka! Ja wczoraj miałam lekki zawrót głowy.Też byłam u lekarza...Ale u mnie nie okazała się taka rewelacja
![]() Z niedzieli na poniedziałek w nocy obudziłam się o 3 ze strasznym bólem w podbrzuszu,oczywiście do kibelka...no i na toalecie jak siusiałam straszny ból!Wziełam Nospe poszłam spać.Widocznie o 7 tabletka przestała działać-znów to samo i na dodatek cały czas dyskomfort.Na 11 miałam wizyte u lekarza,ona oczywiście do mnie podstawowe pytania,wyliczyła datę porodu i chciała już mnie pożegnać...Podejście niezłe...Nie zapytała nawet czy mam jeszcze jakieś pytania czy cokolwiek tylko od razu bay bay...A ja do niej że mam jeszcze jeden problem.I tłumacze jej że w nocy miałam to i tamto,a ona do mnie że to normalne że mam wziąść tabletke i będzie ok.A ja do niej że to nie jest normalne że mnie tak bardzo boli jak korzystam z toalety...Z łaską dała mi pojemnik do badania moczu.Poszłam zrobiłam co miałam,ona zrobiła badanie tego moczu i co się okazało??????? Ona sie pyta czy mam w tym momencie okres?! Ja że nieee... Powiedziała ze konieczny jest antybiotyk bo mam w moczu znaczne ilości krwi,białka i jeszcze jakieś 2 bakterie ![]() ![]() Zapytałam się czy antybiotyk nie zaszkodzi dziecku...Odparła ze nie... Dziewczyny jestem przerażona tym antybiotykiem w 1 trymestrze ciąży ;-( MASAKRA!!!!! |
happy_bee | Post #9 Ocena: 0 2011-08-23 11:43:32 (14 lat temu) |
Z nami od: 22-06-2010 Skąd: . |
emily, antybiotykiem sie nie martw. Pewnie masz zapalenie pecherza i dostaniesz penicyline, ktora jest jak najbardziej bezpieczna dla dziecka. A jak nie penicyline, to inny bezpieczny antybiotyk Ci zostanie przepisany. Takze bez nerwow
![]() |
ewela119 | Post #10 Ocena: 0 2011-08-23 12:28:03 (14 lat temu) |
Jakas malorozgarnieta ta doktorka jak zaraz po wyliczeniu daty porodu pytala Ciebie czy masz okres
![]() ![]() |