Str 20 z 1669 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
annussia |
Post #1 Ocena: 0 2011-08-19 18:20:50 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-06-2010 Skąd: Chesterfield |
no hej dziewczyny! I wreszcie weekend!!!! Jutro do 12tej robie pyjama day!
A po poludniu chyba jakies zakupki... Czy rozgladalyscie sie juz za wozkami? Ja mam troche manie i uwielbiam zmieniac i sama nie wiem na co sie zdecydowac na pierwszych pare miesiecy.
Lozeczka poki co nie kupuje (sprzedalam miesiac przed tym jak okazalo sie ze jestem w ciazy!), bo Maly bedzie spal w koszyku a tez nie mam miejsca, zeby to wszystko skladowac... A wy na jakim etapie jestescie? bla bla bla...
|

|
 |
|
|
tajka |
Post #2 Ocena: 0 2011-08-19 18:48:24 (14 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2007 Skąd: Stalybridge |
Oj Annusia ja to jeszcze o zakupach nie myślę ale tobie zazdroszczę juz możesz kompletować wyprawkę
|

|
 |
|
ewela119 |
Post #3 Ocena: 0 2011-08-19 20:02:51 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2011 Skąd: Coventry |
Ja wozek juz kupilam, jak bylam w pl, wypatrzylam u nas w sklepie cos co wyglada jak mamas and papas tylko nazywa sie adamex i jest to polska firma, za ten nowy polski wyszlo mi tyle samo co za uzywanego m&p a jeszcze kaske na kupno dostalismy takze tylko za kuriera musze zaplacic, wyjdzie mi jakies 20f max 30f a jeszcze troche ciuchow zapakuje razem ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) Lozeczko tez juz mam, zdecydowalam sie na turystyczne i akurat trafila mi sie okazja ze odkupilam fajne uzywane od kolezanki za 25f z podwieszana gora i dodatkowym materacem takim do spania w domu dla dziecka, do tego dorzucila mi taka cienka kolderke pare zmian poscieli i taki pałąk z zabawkami jak w matach edukacyjnych sa tylko przyczepiane do lozeczka, takze udalo mi sie  Duzo ubranek dostalam od znajomych, zabawek, wanienke tez, takze tak naprawde wyszlo na to ze niewiele musze dokupic. Biorac pod uwage fakt ze nie dostaniemy zadnych benefitow z tytulu urodzenia dziecka oraz ze nie mam macierzynskiego bo nie pracowalam jestem bardzo zadowolona z takiego obrotu sprawy. Z reszta ja nie mam jakiegos cisnienia na nowe i drogie rzeczy bo to wszystko jest potrzebne tak naprawde tylko na chwile, a raczej nie planujemy juz wiecej dzieci wiec szkoda pieniedzy
|

|
 |
|
annussia |
Post #4 Ocena: 0 2011-08-20 10:01:53 (14 lat temu) |
no my wszystko musimy kupowac od nowa, mialam zostawione przepiekne ciuszki dla dziewczynki, no ale okazalo sie ze to chlopak wiec wszystko posprzedawalam. Wozki zmienialam 4 razy i obecnie moja mala ma M&P Nuna - taki mini mini wozek - ale najlepszy jaki mielismy - niestety o9n jest od 6 miesiecy, takze wozek musimy kupic. Bardzo podoba mi sie Joolz, no ale jest troche kosztowny.... Koszyk czyli moses basket juz kupilam, przescieradelka i koldeki mam - czesc co prawda jest rozowa, no ale chyba maly sie nie obrazi. AAAAA.... mam takze stacje do przewijania, bo nigdy jej nie sprzedalam i powinna byc na strychu. W czwartek jak bylam w miescie kupilam troszke ciuszkow w primani - moze ciuchy nie sa najlepsze jakosciowo no ale za 50p za top jak moglam nie kupic... Niedaleko nas jest takze outlet gapa i nexta i tam musze sie wybrac na wieksze zakupy (rzeczy z nexta za 2-3 funty) no ale to najlepiej w tygodniu bo w weekendy sa tam tlumy.
Zaraz ide do miasta wiec moze cos upoluje - uwielbiam bargain hunting !!!! bla bla bla...
|

|
 |
|
ewela119 |
Post #5 Ocena: 0 2011-08-20 11:13:25 (14 lat temu) |
Ja do przewijania chce kupic tylko taka ceratke co sie na lozko kladzie, zeby poscieli nie zabrudzic a przewijaka calego kupowac nie bede, widzialam w mothercare taki fajny z polkami pod spodem i wanienka odrazu ale raz ze byl duzy a ja nie bardzo mam miejsce a dwa byl drogi wiec odpuscilam sobie. Ja tam lubie ciszki z Primarka, zwlaszcza dla dzieci. Starszej corce kupuje tylko tam, fajne bluzki z krotkim i dlugim rekawem po 1f, nie rozciagaja sie, nie spieraja, niektore sa 100% bawelny, niektore z niewielkimi domieszkami ale nie poci sie w nich. No i najwazniejsze wcale mi nie szkoda ich pozniej wyrzucac, no moze prawie wcale ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) Bo ja to taki zbieracz jestem, wszystko "moze kiedys mi sie przyda"
|

|
 |
|
|
Gooosiaczek |
Post #6 Ocena: 0 2011-08-20 17:56:15 (14 lat temu) |
Z nami od: 19-05-2011 Skąd: Londyn |
Dobrze piszecie,ja tez bede do primanii latac po ubranka,dziecko tak szybko rosnie i tak szybko brudzi ubranka ze takie primanii na pierwsze kilka latek wystarczy  chyba zeby dorwala sale w H&M bo uwielbiam ten sklep
Zuzia 3 kwietnia 2012
|

|

|
|
ewela119 |
Post #7 Ocena: 0 2011-08-20 19:02:10 (14 lat temu) |
Z H&M mi sie podobaja bluzy na suwak dla dziewczynek i moja mala ma bluzy wlasnie z tego sklepu, z tym ze to moja siostra jej kupuje w Pl bo ona tez uwielbia ten sklep, aaaa no i spodnie, jeansy, tez dla cory ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) Jak juz musi cos kupowac swojej jedynej (juz nie dlugo  ) siostrzenicy to zawsze mowie zeby jej kupila wlasnie spodnie i bluzy w H&M
|

|
 |
|
emilyc21 |
Post #8 Ocena: 0 2011-08-20 20:19:55 (14 lat temu) |
Z nami od: 16-08-2011 Skąd: Londyn/Hanwell |
Witam Was!
Ja dziś sobie zaszalałam i byłam na carbucie i nakupowałam chyba z 20 par śpiochów,ale za grosiki  Kurcze i prawie same firmówki same nexta i h&m-u  Także jestem HAPPY!Mój mąż już się ze mnie śmieje że zaczynam mieć zajawki na zakupy takich rzeczy...No i co ja tam jeszcze mam?Hymmm...Kupiłam w charity shop-ie gondole i śpiwór do wózka quinny buzz prawie nowe wogóle jakby nie były używane,za jedyne 8 funtów.To aż szkoda było nie wziąść!Stałam i stałam aż się zdecydowałam i to był strzał w 10!Przyszłam do domu od razu na ebay-a a sama gondola kosztuje 59 f a śpiwór 19.99+wysyłka.Taki wózek chcę kupić także jak znalazł!
W poniedziałek idę do lekarza
Pozdrawiam!
|

|
 |
|
Gooosiaczek |
Post #9 Ocena: 0 2011-08-21 10:54:40 (14 lat temu) |
Z nami od: 19-05-2011 Skąd: Londyn |
dzień dobry dziewczyny  w sobote lece juz do polski  nie moge sie doczekac:D Kolezanka mi polecila zebym sobie zakupila skarpety albo rajstopy uciskowe zeby mi naczynka nie popekaly:/ wiecie może gdzie mozna takie kupic?? Zuzia 3 kwietnia 2012
|

|

|
|
annussia |
Post #10 Ocena: 0 2011-08-21 16:53:23 (14 lat temu) |
Cytat:
2011-08-20 20:19:55, emilyc21 napisał(a):
Witam Was!
Ja dziś sobie zaszalałam i byłam na carbucie i nakupowałam chyba z 20 par śpiochów,ale za grosiki  Kurcze i prawie same firmówki same nexta i h&m-u  Także jestem HAPPY!Mój mąż już się ze mnie śmieje że zaczynam mieć zajawki na zakupy takich rzeczy...No i co ja tam jeszcze mam?Hymmm...Kupiłam w charity shop-ie gondole i śpiwór do wózka quinny buzz prawie nowe wogóle jakby nie były używane,za jedyne 8 funtów.To aż szkoda było nie wziąść!Stałam i stałam aż się zdecydowałam i to był strzał w 10!Przyszłam do domu od razu na ebay-a a sama gondola kosztuje 59 f a śpiwór 19.99+wysyłka.Taki wózek chcę kupić także jak znalazł!
W poniedziałek idę do lekarza
Pozdrawiam!
no to rzeczywiscie fajnie upolowlas - bardzo fajne sa te wozki. U nas carboot jest w soboty, ale jakos za leniwi jestesmy i nigdy nie mozemy sie wybrac...
Ja dzis laba na calego, odpoczywam na zapas na nastepny tydzien
jutro rano mam skan - 30 tyg - troszke sie boje... trzymajcie kciuki pa bla bla bla...
|

|
 |
|