MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mamusie na każdą porę roku!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 20 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 19 | 20 | 21 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

Str 20 z 1669

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

annussia

Post #1 Ocena: 0

2011-08-19 18:20:50 (14 lat temu)

annussia

Kobieta

Z nami od: 23-06-2010

no hej dziewczyny! I wreszcie weekend!!!! Jutro do 12tej robie pyjama day!
A po poludniu chyba jakies zakupki... Czy rozgladalyscie sie juz za wozkami? Ja mam troche manie i uwielbiam zmieniac i sama nie wiem na co sie zdecydowac na pierwszych pare miesiecy.
Lozeczka poki co nie kupuje (sprzedalam miesiac przed tym jak okazalo sie ze jestem w ciazy!), bo Maly bedzie spal w koszyku a tez nie mam miejsca, zeby to wszystko skladowac... A wy na jakim etapie jestescie?
bla bla bla...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

tajka

Post #2 Ocena: 0

2011-08-19 18:48:24 (14 lat temu)

tajka

Kobieta

Z nami od: 11-06-2007

Oj Annusia ja to jeszcze o zakupach nie myślę ale tobie zazdroszczę juz możesz kompletować wyprawkę:-D

Do góry stronyOffline

ewela119

Post #3 Ocena: 0

2011-08-19 20:02:51 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Z nami od: 25-03-2011

Ja wozek juz kupilam, jak bylam w pl, wypatrzylam u nas w sklepie cos co wyglada jak mamas and papas tylko nazywa sie adamex i jest to polska firma, za ten nowy polski wyszlo mi tyle samo co za uzywanego m&p a jeszcze kaske na kupno dostalismy takze tylko za kuriera musze zaplacic, wyjdzie mi jakies 20f max 30f a jeszcze troche ciuchow zapakuje razem :-] Lozeczko tez juz mam, zdecydowalam sie na turystyczne i akurat trafila mi sie okazja ze odkupilam fajne uzywane od kolezanki za 25f z podwieszana gora i dodatkowym materacem takim do spania w domu dla dziecka, do tego dorzucila mi taka cienka kolderke pare zmian poscieli i taki pałąk z zabawkami jak w matach edukacyjnych sa tylko przyczepiane do lozeczka, takze udalo mi sie :-) Duzo ubranek dostalam od znajomych, zabawek, wanienke tez, takze tak naprawde wyszlo na to ze niewiele musze dokupic. Biorac pod uwage fakt ze nie dostaniemy zadnych benefitow z tytulu urodzenia dziecka oraz ze nie mam macierzynskiego bo nie pracowalam jestem bardzo zadowolona z takiego obrotu sprawy. Z reszta ja nie mam jakiegos cisnienia na nowe i drogie rzeczy bo to wszystko jest potrzebne tak naprawde tylko na chwile, a raczej nie planujemy juz wiecej dzieci wiec szkoda pieniedzy

Do góry stronyOffline

annussia

Post #4 Ocena: 0

2011-08-20 10:01:53 (14 lat temu)

annussia

Kobieta

no my wszystko musimy kupowac od nowa, mialam zostawione przepiekne ciuszki dla dziewczynki, no ale okazalo sie ze to chlopak wiec wszystko posprzedawalam. Wozki zmienialam 4 razy i obecnie moja mala ma M&P Nuna - taki mini mini wozek - ale najlepszy jaki mielismy - niestety o9n jest od 6 miesiecy, takze wozek musimy kupic. Bardzo podoba mi sie Joolz, no ale jest troche kosztowny.... Koszyk czyli moses basket juz kupilam, przescieradelka i koldeki mam - czesc co prawda jest rozowa, no ale chyba maly sie nie obrazi. AAAAA.... mam takze stacje do przewijania, bo nigdy jej nie sprzedalam i powinna byc na strychu. W czwartek jak bylam w miescie kupilam troszke ciuszkow w primani - moze ciuchy nie sa najlepsze jakosciowo no ale za 50p za top jak moglam nie kupic... Niedaleko nas jest takze outlet gapa i nexta i tam musze sie wybrac na wieksze zakupy (rzeczy z nexta za 2-3 funty) no ale to najlepiej w tygodniu bo w weekendy sa tam tlumy.
Zaraz ide do miasta wiec moze cos upoluje - uwielbiam bargain hunting !!!!
bla bla bla...

Do góry stronyOffline

ewela119

Post #5 Ocena: 0

2011-08-20 11:13:25 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Ja do przewijania chce kupic tylko taka ceratke co sie na lozko kladzie, zeby poscieli nie zabrudzic a przewijaka calego kupowac nie bede, widzialam w mothercare taki fajny z polkami pod spodem i wanienka odrazu ale raz ze byl duzy a ja nie bardzo mam miejsce a dwa byl drogi wiec odpuscilam sobie. Ja tam lubie ciszki z Primarka, zwlaszcza dla dzieci. Starszej corce kupuje tylko tam, fajne bluzki z krotkim i dlugim rekawem po 1f, nie rozciagaja sie, nie spieraja, niektore sa 100% bawelny, niektore z niewielkimi domieszkami ale nie poci sie w nich. No i najwazniejsze wcale mi nie szkoda ich pozniej wyrzucac, no moze prawie wcale :-] Bo ja to taki zbieracz jestem, wszystko "moze kiedys mi sie przyda" :-]

Do góry stronyOffline

Gooosiaczek

Post #6 Ocena: 0

2011-08-20 17:56:15 (14 lat temu)

Gooosiaczek

Kobieta

Z nami od: 19-05-2011

Dobrze piszecie,ja tez bede do primanii latac po ubranka,dziecko tak szybko rosnie i tak szybko brudzi ubranka ze takie primanii na pierwsze kilka latek wystarczy;) chyba zeby dorwala sale w H&M bo uwielbiam ten sklep ;)
Zuzia 3 kwietnia 2012

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ewela119

Post #7 Ocena: 0

2011-08-20 19:02:10 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Z H&M mi sie podobaja bluzy na suwak dla dziewczynek i moja mala ma bluzy wlasnie z tego sklepu, z tym ze to moja siostra jej kupuje w Pl bo ona tez uwielbia ten sklep, aaaa no i spodnie, jeansy, tez dla cory :-] Jak juz musi cos kupowac swojej jedynej (juz nie dlugo :-) ) siostrzenicy to zawsze mowie zeby jej kupila wlasnie spodnie i bluzy w H&M

Do góry stronyOffline

emilyc21

Post #8 Ocena: 0

2011-08-20 20:19:55 (14 lat temu)

emilyc21

Kobieta

Z nami od: 16-08-2011

Witam Was!
Ja dziś sobie zaszalałam i byłam na carbucie i nakupowałam chyba z 20 par śpiochów,ale za grosiki:) Kurcze i prawie same firmówki same nexta i h&m-u :) Także jestem HAPPY!Mój mąż już się ze mnie śmieje że zaczynam mieć zajawki na zakupy takich rzeczy...No i co ja tam jeszcze mam?Hymmm...Kupiłam w charity shop-ie gondole i śpiwór do wózka quinny buzz prawie nowe wogóle jakby nie były używane,za jedyne 8 funtów.To aż szkoda było nie wziąść!Stałam i stałam aż się zdecydowałam i to był strzał w 10!Przyszłam do domu od razu na ebay-a a sama gondola kosztuje 59 f a śpiwór 19.99+wysyłka.Taki wózek chcę kupić także jak znalazł!
W poniedziałek idę do lekarza :)
Pozdrawiam!

Do góry stronyOffline

Gooosiaczek

Post #9 Ocena: 0

2011-08-21 10:54:40 (14 lat temu)

Gooosiaczek

Kobieta

Z nami od: 19-05-2011

dzień dobry dziewczyny:) w sobote lece juz do polski:)nie moge sie doczekac:D Kolezanka mi polecila zebym sobie zakupila skarpety albo rajstopy uciskowe zeby mi naczynka nie popekaly:/ wiecie może gdzie mozna takie kupic??
Zuzia 3 kwietnia 2012

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

annussia

Post #10 Ocena: 0

2011-08-21 16:53:23 (14 lat temu)

annussia

Kobieta

Cytat:

2011-08-20 20:19:55, emilyc21 napisał(a):
Witam Was!
Ja dziś sobie zaszalałam i byłam na carbucie i nakupowałam chyba z 20 par śpiochów,ale za grosiki:) Kurcze i prawie same firmówki same nexta i h&m-u :) Także jestem HAPPY!Mój mąż już się ze mnie śmieje że zaczynam mieć zajawki na zakupy takich rzeczy...No i co ja tam jeszcze mam?Hymmm...Kupiłam w charity shop-ie gondole i śpiwór do wózka quinny buzz prawie nowe wogóle jakby nie były używane,za jedyne 8 funtów.To aż szkoda było nie wziąść!Stałam i stałam aż się zdecydowałam i to był strzał w 10!Przyszłam do domu od razu na ebay-a a sama gondola kosztuje 59 f a śpiwór 19.99+wysyłka.Taki wózek chcę kupić także jak znalazł!
W poniedziałek idę do lekarza :)
Pozdrawiam!

no to rzeczywiscie fajnie upolowlas - bardzo fajne sa te wozki. U nas carboot jest w soboty, ale jakos za leniwi jestesmy i nigdy nie mozemy sie wybrac...
Ja dzis laba na calego, odpoczywam na zapas na nastepny tydzien:-]
jutro rano mam skan - 30 tyg - troszke sie boje... trzymajcie kciuki pa
bla bla bla...

Do góry stronyOffline

Strona 20 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 19 | 20 | 21 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,