Gabrysia1234 - kołyski dziś nie widziałam, ale kiedyś Mój jak zobaczył taki zestaw wózek 3w1 z kołyską to miał minę jak dzidziuś , który koniecznie chce taką zabawkę

To racja tam można wszystko znaleźć. A jak Ty się czujesz?
ps. no jak tylko dowiedziała się, że zostanie babcią to zaklepała kupno wózka

jeszcze mnie wtedy nie znała.
AnnaTeresa - tu masz przykładowe zdjęcie łóżeczka
d_ybh_4" target="_blank">http://www.amazon.co.uk/KRB02HoneyBear-Baby-bed-travel-cot/dp/B00CU6B1QE/ref

d_ybh_4
A co do teściowej, to ja się Kochana ciesze, że my z nią nie mieszkamy choć naprawde dużo nam pomaga aż ją hamować trzeba, ale to pewnie dlatego, że bardzo chciała już mieć wnuka/wnuczke. Ja ją znam od czerwca jak przyjechała na tydzień do Polski i dopiero ją poznaję, Mój ma dwóch braci z tym środkowym my mieszkamy

Nie przejmuj się może Twoja nie szaleje na ciuszkach tak jak moja, ale na pewno też się bardzo cieszy z kolejnego wnuka/wnuczki.
Widzisz, a mój sam nie ciągnie mnie na dział dziecięcy

on mówi, że będzie oglądał jak będzie miał pieniążki, bo bez kupowania on nie lubi tak patrzeć.
No to ciekawe co będziecie mieli

ja to w sumie nie liczyłam na dziewczynke, bo mi los zawsze na przekór robi, Moj oczywiście chciał chłopaka, ale nas lekarz zaskoczył. To było pierwsze usg (w Polsce) jakie zobaczył chłopak i lekarz powiedział tak : "Pewnie Pani chce dziewczynka a Pan chłopaka, a więc moli mili... (chwila oczekiwania) mówiąc powoli powiedział będziecie panstwo mieli znowu przerwa

i jak ja myslalam ze powie chlopca on powiedzial dziewczynke ":D na co moj kochany mężczyzna "a to tak już na 100%?"

„Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”