MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mamusie na każdą porę roku!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1657.3 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1656.3 | 1657.3 | 1658.3 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

Str 1657.3 z 1669

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

antolinka85

Post #1 Ocena: 0

2013-09-08 19:11:24 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

Z nami od: 07-09-2013

Gabrysia1234 - kołyski dziś nie widziałam, ale kiedyś Mój jak zobaczył taki zestaw wózek 3w1 z kołyską to miał minę jak dzidziuś , który koniecznie chce taką zabawkę :) To racja tam można wszystko znaleźć. A jak Ty się czujesz?
ps. no jak tylko dowiedziała się, że zostanie babcią to zaklepała kupno wózka :) jeszcze mnie wtedy nie znała.

AnnaTeresa - tu masz przykładowe zdjęcie łóżeczka d_ybh_4" target="_blank">http://www.amazon.co.uk/KRB02HoneyBear-Baby-bed-travel-cot/dp/B00CU6B1QE/ref=pd_ybh_4
A co do teściowej, to ja się Kochana ciesze, że my z nią nie mieszkamy choć naprawde dużo nam pomaga aż ją hamować trzeba, ale to pewnie dlatego, że bardzo chciała już mieć wnuka/wnuczke. Ja ją znam od czerwca jak przyjechała na tydzień do Polski i dopiero ją poznaję, Mój ma dwóch braci z tym środkowym my mieszkamy :) Nie przejmuj się może Twoja nie szaleje na ciuszkach tak jak moja, ale na pewno też się bardzo cieszy z kolejnego wnuka/wnuczki.
Widzisz, a mój sam nie ciągnie mnie na dział dziecięcy :) on mówi, że będzie oglądał jak będzie miał pieniążki, bo bez kupowania on nie lubi tak patrzeć.
No to ciekawe co będziecie mieli :) ja to w sumie nie liczyłam na dziewczynke, bo mi los zawsze na przekór robi, Moj oczywiście chciał chłopaka, ale nas lekarz zaskoczył. To było pierwsze usg (w Polsce) jakie zobaczył chłopak i lekarz powiedział tak : "Pewnie Pani chce dziewczynka a Pan chłopaka, a więc moli mili... (chwila oczekiwania) mówiąc powoli powiedział będziecie panstwo mieli znowu przerwa:) i jak ja myslalam ze powie chlopca on powiedzial dziewczynke ":D na co moj kochany mężczyzna "a to tak już na 100%?" :)
„Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

AnnaTeresa

Post #2 Ocena: 0

2013-09-08 19:31:19 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Z nami od: 08-08-2013

Dziekuje sloneczko za linka ja mam takie same wiesz:))) tylko mi sie wydaje ze mam mniejsze:))) i bez nadstawki do przewijania oraz tych grzechotek:) kupiony byl na car bocie a chyba za 7f cos takiego:))). Powiem Ci Antolinka zeby bylo tak jak napisalas z ta tesciowa ja swoja znam dluzej bo z moim partnerem jestem juz okolo 7lat a mieszkam z nia od roku, wiedz widze jak spedza czas jak rozmawia, ostatnio podjelismy z moim nawet temtat by samemu zamieszkac i chyba to bedzie najlepsze dla nas. Powiem ci tak teraz to co Pan Bog da i tak pokocham i tak wkoncu nosze to pod serduszkiem:))) To mialas dosc mila to rozmowe z lekarzem, dobrze gdy lekarz jest nastawiony dobrze do swojej pracy, a najwazniejsze lubi to robic, a nie mysli tylko kolejni do odchaczenia:)))

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #3 Ocena: 0

2013-09-08 20:14:08 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

No ja patrzyłam dziś na car bocie czy są łóżeczka, ale nie było żadnego :/ może za dwa tygodnie coś będzie i wanienke bym chciała kupić dużą ale same małe były. Wolałabym kupić na car bocie bo przynajmniej by się zaoszczędziło.
No ja bym nawet z najmilszą teściową pod słońcem nie chciała mieszkać, uważam bowiem, że lepiej samemu, a teściowa mieszka jakieś 10-15 minut piechotką więc daleko do niej nie mam :)
Wiesz lekarz miły do czasu aż mu nie powiedziałam, że już nie będę do niego chodzić, bo wylatujemy do Anglii chyba, że miał zły dzień :) ale byłam z niego zadowolona, mojej koleżance wypisuje recepty na tabletki bez brania od niej kasy, a przyjmuje prywatnie.
No pewnie byle dzieciątko było zdrowe, mój się cieszy z dziewczynki tylko musiał oswoić się z jej płcią, bo myślał że jak będzie syn to na mecze będzie z nim jeździł :D Teraz zadowolony bo jego mama ma 3 synów i mówi że w sumie to dobrze, że dziewczynka bo na pewno chciała jedną mieć i będzie chociaż wnuczka :)
„Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #4 Ocena: 0

2013-09-08 21:29:26 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Antolinka napisalas wielka prawde taka jak duzy jest swiat, ze nawet najmilsza kiedys stanie sie nie znosna, jesli u mnie moja juz pokazuje to niechce narazac dziecka na jej ''chumorki'' Kochana napewno znajdziesz luzeczko oraz wanienke , tak na karbocie czasem sa az smieszne ceny:))))

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #5 Ocena: 0

2013-09-09 09:48:26 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

AnnaTeresa a może to menopauza ;) Nie przejmuj się, przy tylu dzieciakach i wnukach może już jest przemęczona :D Wiesz myślę, że masz racje z tą wyprowadzką, jak nie będzie miała was na co dzień to będzie miała okazje zatęsknić. Jak ma tyle dzieci i wnuków, to wasze maleństwo będzie chciała odwiedzać. Powiem Ci tak szczerze, bo nie wiem jaką masz teściową, ale moja siostra mieszka z moimi rodzicami i choć są cudowni i chcą pomagać, to namieszali jej bardzo z synkiem :) Ona usypiała w łóżeczku, mama na rękach, a tata w wózku i nikt jej nie słuchał jak mówiła jak mają to robić,a ona potem zestresowana bo dziecko jej nie chciało usypiać. Teraz mały ma 7 miesięcy daje popalić i nikt nie rzuca się już na pomoc, a nawet uciekają :)

Czy tutaj oprócz mnie ma jeszcze ktoś problemy ze snem? spałam dziś znowu 2 godziny i jak tu odpoczywać przed porodem :(

Do góry stronyOffline

katarzyna85

Post #6 Ocena: 0

2013-09-09 09:59:32 (12 lat temu)

katarzyna85

Kobieta

Z nami od: 21-05-2009

Cytat:

2013-09-09 09:48:26, antolinka85 napisał(a):
AnnaTeresa a może to menopauza ;) Nie przejmuj się, przy tylu dzieciakach i wnukach może już jest przemęczona :D Wiesz myślę, że masz racje z tą wyprowadzką, jak nie będzie miała was na co dzień to będzie miała okazje zatęsknić. Jak ma tyle dzieci i wnuków, to wasze maleństwo będzie chciała odwiedzać. Powiem Ci tak szczerze, bo nie wiem jaką masz teściową, ale moja siostra mieszka z moimi rodzicami i choć są cudowni i chcą pomagać, to namieszali jej bardzo z synkiem :) Ona usypiała w łóżeczku, mama na rękach, a tata w wózku i nikt jej nie słuchał jak mówiła jak mają to robić,a ona potem zestresowana bo dziecko jej nie chciało usypiać. Teraz mały ma 7 miesięcy daje popalić i nikt nie rzuca się już na pomoc, a nawet uciekają :)

Czy tutaj oprócz mnie ma jeszcze ktoś problemy ze snem? spałam dziś znowu 2 godziny i jak tu odpoczywać przed porodem :(

Ja juz zapomnialam co znaczy sie wyspac,jestem w 35etc a problemy ze spaniem juz od kilku tygodni

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #7 Ocena: 0

2013-09-09 10:50:23 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

Kasiu a Ty na kiedy masz dokładnie termin? No ja w środę będę w 31 tygodniu. W sumie od sierpnia czyli odkąd tu przyleciałam nie mogę spać, ale teraz to jakiś koszmar i do tego ten ból pleców...
Ps. Denerwujesz się już przed porodem? :)

Do góry stronyOffline

katarzyna85

Post #8 Ocena: 0

2013-09-09 11:03:29 (12 lat temu)

katarzyna85

Kobieta

Z nami od: 21-05-2009

Cytat:

2013-09-09 10:50:23, antolinka85 napisał(a):
Kasiu a Ty na kiedy masz dokładnie termin? No ja w środę będę w 31 tygodniu. W sumie od sierpnia czyli odkąd tu przyleciałam nie mogę spać, ale teraz to jakiś koszmar i do tego ten ból pleców...
Ps. Denerwujesz się już przed porodem? :)

Termin mam na 19pazdziernika,ale przy ostatniej wizycie polozna powiedziala ze urodze wczesniej.
Oj bardzo sie denerwuje,strasznie sie boje porodu,tym bardziej ze w pierwszej ciazy mialam cc,i nawet skurczy nie doswiadczylam.ale jestem dobrej mysli,dziewczyny rodza i daja rade to i ja dam:)
Ja mam bol w zebrach gdy leze,wiec zazwyczaj nad ranem wchodze do wanny polezec i puzniej juz zasypiam ze zmeczenia,dzis tez o 3rano mialam wizyte w wannie:/

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #9 Ocena: 0

2013-09-09 11:16:19 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

No to wam powiem dziewczynki ze moja to jakis wcielony diabel:))) ma inne wnuczki i cieszko jej sie odwiedza lenistwo powiem, woli dac kase albo wyslac i na tym sie konczy a to ,,to ze ma menopauze to tak juz od troche dawna, podejme decyzje trzeba sie wyprowadzic:))) bedzie swiety spokoj:))). Oj wspolczuje wam dziewczynki braku senku ja za to mam duzo spie cala noc, czasem nawet godzinke za dnia moze to poczatek i jeszcze organizm sie regeneruje. Tez bede zapewne bala sie porodu, chyba najbardziej ze to juz beda skurcze, ciekawe czy poznam ze to to ze to juz sie dzieje, rozmawialam z kilkoma osobami i da sie odroznic ze to juz. Niewiem:)) Milego dnia kochane trzymajcie sie:)))

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #10 Ocena: 0

2013-09-09 13:14:54 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Kochane jakie macie zdanie na temat porodu w wodzie???

Do góry stronyOffline

Strona 1657.3 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1656.3 | 1657.3 | 1658.3 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,