MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mamusie na każdą porę roku!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1657.1 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1656.1 | 1657.1 | 1658.1 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

Str 1657.1 z 1669

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Gabryska1234

Post #1 Ocena: 0

2013-09-08 15:47:48 (12 lat temu)

Gabryska1234

Kobieta

Z nami od: 13-08-2010

hej dziewczyny!
potweirdze ze car booty to super sprawa :-) ja nakupilam tak ciuszkow dla malej swojej i nawet... kolyske za 5 funtow... szok. nie planowalam tej kolyski kupic ale jak babka powiedziala cene to od razu ja wzielismy.

super ze Wam zakupy tez udaly sie.
ja dzis tez bylam - ostatni moj car boot w tym roku - i kupilam maskotke dla malej, czapeczke, body z dl rekawem i spodenki - ale to juz na wiekszy rozmiar poniewaz na teraz mam tego bo wczesniej nakupilam :-)

antolinka fajnie ze tesciowa Wam wozek kupi - zawsze to dla Was mniejszy wydatek ;-) a wozek fajny

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

AnnaTeresa

Post #2 Ocena: 0

2013-09-08 17:54:13 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Z nami od: 08-08-2013

Witajcie:)))) Antolinka jak bys mogla kochana pokazalabys jeszcze to zdjecie luzeczka, jakos nie moge sobie wyobrazic:))) Wozeczek swietne tez o takim mysle, nowe sa drogie wiec trzeba szukac juz uzywanych. Antolinka cieszy mnie ze masz taka wspaniala przyszla tesciowa ja tez mieszkam ze swoja przyszla ale nie jest jak Twoja, 4dzieci w zyciu urodzila ma 3 wnuczat to jej starczy takiego zdania jest, moze innego.. ale ja to tak odczuwam, mam wsparcie tylko w chlopaku oraz szczeze w was, tu wiecej sie dowiem a i wirtualnie pogadam:))). Powiem tak moje szczescie dobrze to znosi sam wynalazl ta poduszke o ktorej pisalam oraz ten kojec:))) cieszy sie ale z kazdym miesiacem bedzie chyba bardziej:))) nawet jak jestesmy na zakupach to idziemy na dzial dla dzieci:)))i patszymy w czym bylo by ladnie:))) chlopcu w czym dziewczynce, ale bardziej chce chlopczyka jak wczesniej pisalam:)), no ja dziewczynke ale los pokaze:))

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #3 Ocena: 0

2013-09-08 19:11:24 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

Z nami od: 07-09-2013

Gabrysia1234 - kołyski dziś nie widziałam, ale kiedyś Mój jak zobaczył taki zestaw wózek 3w1 z kołyską to miał minę jak dzidziuś , który koniecznie chce taką zabawkę :) To racja tam można wszystko znaleźć. A jak Ty się czujesz?
ps. no jak tylko dowiedziała się, że zostanie babcią to zaklepała kupno wózka :) jeszcze mnie wtedy nie znała.

AnnaTeresa - tu masz przykładowe zdjęcie łóżeczka d_ybh_4" target="_blank">http://www.amazon.co.uk/KRB02HoneyBear-Baby-bed-travel-cot/dp/B00CU6B1QE/ref=pd_ybh_4
A co do teściowej, to ja się Kochana ciesze, że my z nią nie mieszkamy choć naprawde dużo nam pomaga aż ją hamować trzeba, ale to pewnie dlatego, że bardzo chciała już mieć wnuka/wnuczke. Ja ją znam od czerwca jak przyjechała na tydzień do Polski i dopiero ją poznaję, Mój ma dwóch braci z tym środkowym my mieszkamy :) Nie przejmuj się może Twoja nie szaleje na ciuszkach tak jak moja, ale na pewno też się bardzo cieszy z kolejnego wnuka/wnuczki.
Widzisz, a mój sam nie ciągnie mnie na dział dziecięcy :) on mówi, że będzie oglądał jak będzie miał pieniążki, bo bez kupowania on nie lubi tak patrzeć.
No to ciekawe co będziecie mieli :) ja to w sumie nie liczyłam na dziewczynke, bo mi los zawsze na przekór robi, Moj oczywiście chciał chłopaka, ale nas lekarz zaskoczył. To było pierwsze usg (w Polsce) jakie zobaczył chłopak i lekarz powiedział tak : "Pewnie Pani chce dziewczynka a Pan chłopaka, a więc moli mili... (chwila oczekiwania) mówiąc powoli powiedział będziecie panstwo mieli znowu przerwa:) i jak ja myslalam ze powie chlopca on powiedzial dziewczynke ":D na co moj kochany mężczyzna "a to tak już na 100%?" :)
„Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #4 Ocena: 0

2013-09-08 19:31:19 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Dziekuje sloneczko za linka ja mam takie same wiesz:))) tylko mi sie wydaje ze mam mniejsze:))) i bez nadstawki do przewijania oraz tych grzechotek:) kupiony byl na car bocie a chyba za 7f cos takiego:))). Powiem Ci Antolinka zeby bylo tak jak napisalas z ta tesciowa ja swoja znam dluzej bo z moim partnerem jestem juz okolo 7lat a mieszkam z nia od roku, wiedz widze jak spedza czas jak rozmawia, ostatnio podjelismy z moim nawet temtat by samemu zamieszkac i chyba to bedzie najlepsze dla nas. Powiem ci tak teraz to co Pan Bog da i tak pokocham i tak wkoncu nosze to pod serduszkiem:))) To mialas dosc mila to rozmowe z lekarzem, dobrze gdy lekarz jest nastawiony dobrze do swojej pracy, a najwazniejsze lubi to robic, a nie mysli tylko kolejni do odchaczenia:)))

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #5 Ocena: 0

2013-09-08 20:14:08 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

No ja patrzyłam dziś na car bocie czy są łóżeczka, ale nie było żadnego :/ może za dwa tygodnie coś będzie i wanienke bym chciała kupić dużą ale same małe były. Wolałabym kupić na car bocie bo przynajmniej by się zaoszczędziło.
No ja bym nawet z najmilszą teściową pod słońcem nie chciała mieszkać, uważam bowiem, że lepiej samemu, a teściowa mieszka jakieś 10-15 minut piechotką więc daleko do niej nie mam :)
Wiesz lekarz miły do czasu aż mu nie powiedziałam, że już nie będę do niego chodzić, bo wylatujemy do Anglii chyba, że miał zły dzień :) ale byłam z niego zadowolona, mojej koleżance wypisuje recepty na tabletki bez brania od niej kasy, a przyjmuje prywatnie.
No pewnie byle dzieciątko było zdrowe, mój się cieszy z dziewczynki tylko musiał oswoić się z jej płcią, bo myślał że jak będzie syn to na mecze będzie z nim jeździł :D Teraz zadowolony bo jego mama ma 3 synów i mówi że w sumie to dobrze, że dziewczynka bo na pewno chciała jedną mieć i będzie chociaż wnuczka :)
„Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #6 Ocena: 0

2013-09-08 21:29:26 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Antolinka napisalas wielka prawde taka jak duzy jest swiat, ze nawet najmilsza kiedys stanie sie nie znosna, jesli u mnie moja juz pokazuje to niechce narazac dziecka na jej ''chumorki'' Kochana napewno znajdziesz luzeczko oraz wanienke , tak na karbocie czasem sa az smieszne ceny:))))

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #7 Ocena: 0

2013-09-09 09:48:26 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

AnnaTeresa a może to menopauza ;) Nie przejmuj się, przy tylu dzieciakach i wnukach może już jest przemęczona :D Wiesz myślę, że masz racje z tą wyprowadzką, jak nie będzie miała was na co dzień to będzie miała okazje zatęsknić. Jak ma tyle dzieci i wnuków, to wasze maleństwo będzie chciała odwiedzać. Powiem Ci tak szczerze, bo nie wiem jaką masz teściową, ale moja siostra mieszka z moimi rodzicami i choć są cudowni i chcą pomagać, to namieszali jej bardzo z synkiem :) Ona usypiała w łóżeczku, mama na rękach, a tata w wózku i nikt jej nie słuchał jak mówiła jak mają to robić,a ona potem zestresowana bo dziecko jej nie chciało usypiać. Teraz mały ma 7 miesięcy daje popalić i nikt nie rzuca się już na pomoc, a nawet uciekają :)

Czy tutaj oprócz mnie ma jeszcze ktoś problemy ze snem? spałam dziś znowu 2 godziny i jak tu odpoczywać przed porodem :(

Do góry stronyOffline

katarzyna85

Post #8 Ocena: 0

2013-09-09 09:59:32 (12 lat temu)

katarzyna85

Kobieta

Z nami od: 21-05-2009

Cytat:

2013-09-09 09:48:26, antolinka85 napisał(a):
AnnaTeresa a może to menopauza ;) Nie przejmuj się, przy tylu dzieciakach i wnukach może już jest przemęczona :D Wiesz myślę, że masz racje z tą wyprowadzką, jak nie będzie miała was na co dzień to będzie miała okazje zatęsknić. Jak ma tyle dzieci i wnuków, to wasze maleństwo będzie chciała odwiedzać. Powiem Ci tak szczerze, bo nie wiem jaką masz teściową, ale moja siostra mieszka z moimi rodzicami i choć są cudowni i chcą pomagać, to namieszali jej bardzo z synkiem :) Ona usypiała w łóżeczku, mama na rękach, a tata w wózku i nikt jej nie słuchał jak mówiła jak mają to robić,a ona potem zestresowana bo dziecko jej nie chciało usypiać. Teraz mały ma 7 miesięcy daje popalić i nikt nie rzuca się już na pomoc, a nawet uciekają :)

Czy tutaj oprócz mnie ma jeszcze ktoś problemy ze snem? spałam dziś znowu 2 godziny i jak tu odpoczywać przed porodem :(

Ja juz zapomnialam co znaczy sie wyspac,jestem w 35etc a problemy ze spaniem juz od kilku tygodni

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #9 Ocena: 0

2013-09-09 10:50:23 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

Kasiu a Ty na kiedy masz dokładnie termin? No ja w środę będę w 31 tygodniu. W sumie od sierpnia czyli odkąd tu przyleciałam nie mogę spać, ale teraz to jakiś koszmar i do tego ten ból pleców...
Ps. Denerwujesz się już przed porodem? :)

Do góry stronyOffline

katarzyna85

Post #10 Ocena: 0

2013-09-09 11:03:29 (12 lat temu)

katarzyna85

Kobieta

Z nami od: 21-05-2009

Cytat:

2013-09-09 10:50:23, antolinka85 napisał(a):
Kasiu a Ty na kiedy masz dokładnie termin? No ja w środę będę w 31 tygodniu. W sumie od sierpnia czyli odkąd tu przyleciałam nie mogę spać, ale teraz to jakiś koszmar i do tego ten ból pleców...
Ps. Denerwujesz się już przed porodem? :)

Termin mam na 19pazdziernika,ale przy ostatniej wizycie polozna powiedziala ze urodze wczesniej.
Oj bardzo sie denerwuje,strasznie sie boje porodu,tym bardziej ze w pierwszej ciazy mialam cc,i nawet skurczy nie doswiadczylam.ale jestem dobrej mysli,dziewczyny rodza i daja rade to i ja dam:)
Ja mam bol w zebrach gdy leze,wiec zazwyczaj nad ranem wchodze do wanny polezec i puzniej juz zasypiam ze zmeczenia,dzis tez o 3rano mialam wizyte w wannie:/

Do góry stronyOffline

Strona 1657.1 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1656.1 | 1657.1 | 1658.1 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,