MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mamusie na każdą porę roku!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1656.3 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1655.3 | 1656.3 | 1657.3 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

Str 1656.3 z 1669

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

AnnaTeresa

Post #1 Ocena: 0

2013-09-07 21:56:52 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Z nami od: 08-08-2013

Nom racja dziewuszki car boot super sprawa, tez jutro jade:)) Ja juz mam poduszke specjalna na podparcie brzuszka oraz do zastasowania juz po porodzie jako dla niemowlaczka do lepszego karmienia go, oraz luzeczko jako kojec do zabawy ale luzeczka tez szukam:)) i duzo duzo innych rzeczy.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

antolinka85

Post #2 Ocena: 0

2013-09-07 22:55:13 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

Z nami od: 07-09-2013

Ja byłam raz na car boocie i wtedy kupiliśmy pierwszy mebel do naszego pokoju czyli komodę na ciuchy :)Oj współczuje problemów z autem. Ja mam termin na 13 listopada :) My nie mamy łóżeczka, ale myślałam o turystycznym takim dwupoziomowym ale nie możemy trafić na fajne używane ,wszędzie widzimy drewniane, a jak już zobaczymy fajne to tylko ma jeden poziom, a ja garba od razu bym nie chciała dostać :)
AnnaTeresa to masz fajną tą podusię ja mam taką zwykłą prostokątną dziś ją pierwszy raz wypróbuję :)Ps. masz więcej czasu ode mnie na skompletowanie wszystkiego :)
„Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #3 Ocena: 0

2013-09-08 11:17:11 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

A jak Antalinko takie luzeczko wyglada o ktorym piszesz?? moze chodzi i takie regulowane widzialam ostatnio ze z wiekiem dziecka luzeczko tez rosnie a potem mozna szczebelki zdjac i jest zwykle luzko dziecieco mlodzierzowe. No faktycznie mam sporo czasu a mam tylko to co napisalam poduszeczke i luzeczko a la turystyczne. Myslalam dziewuszki o takim pomysle tak jak w stanach kobiety np od 4 mc czy 5 juz zbieraja pieluszki bo tego chyba najbradziej bedzie potszeba, dobrze ze oliwki szamponiki chusteczki nawlizajace mozna zakupic po 1F:)) A na car botach tez widzialam mnustwo ubranek dla najmniejszych i tych wiekszych a ceny zaczynaly sie juz od 50p:)

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #4 Ocena: 0

2013-09-08 11:22:38 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

A jak Antalinko takie luzeczko wyglada o ktorym piszesz?? moze chodzi i takie regulowane widzialam ostatnio ze z wiekiem dziecka luzeczko tez rosnie a potem mozna szczebelki zdjac i jest zwykle luzko dziecieco mlodzierzowe. No faktycznie mam sporo czasu a mam tylko to co napisalam poduszeczke i luzeczko a la turystyczne. Myslalam dziewuszki o takim pomysle tak jak w stanach kobiety np od 4 mc czy 5 juz zbieraja pieluszki bo tego chyba najbradziej bedzie potszeba, dobrze ze oliwki szamponiki chusteczki nawlizajace mozna zakupic po 1F:)) A na car botach tez widzialam mnustwo ubranek dla najmniejszych i tych wiekszych a ceny zaczynaly sie juz od 50p:)

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #5 Ocena: 0

2013-09-08 11:31:32 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

Moje droge wróciłam dziś z car boota i ciesze się jak dziecko :D kupiłam z 3 sweterki, spodenki i dwa kacyki i jeszcze pare rzeczy za gorsze :) do tego nianie elektryczną za 8 funtów, jak wróciłam do domu to mój chłopak testował z bratem niańke i uśmiałam się bo bawili się jak dzieci :D kupiłam sterylizator za 2 funty :) jej jak fajnie zrobić zakupy dla swojego malucha :)
AnnaTeresa chodzi właśnie o takie łóżeczko jak piszesz tyle że turystyczne, jak masz niemowlaka masz wysoko ustawiony spód łóżka, a jak już jest większe to obniżasz to końca. Przyznam że zawsze myślałam, o drewnianym łóżeczku, ale to się zmieniło jak widziałam mojego chrześniaka jak wywija główką po tych szczebelkach zdejmując osłone, mówie wam aparat z niego niemożliwy był, teraz pewnie nadal jest ale niestety w Polsce :( A ciuszki widziałam nawet za 30 p tyle że trzeba się na nie rzucać bo chętnych jest dużo :)
Zazdroszcze Ci czasu który Ci został, możesz spokojnie kompletować swoją wyprawkę u mnie to wyścig z czasem , bo nigdy nie wiadomo kiedy moja mała zechce wyjść :) Twoje maleństwo przynajmniej ma już na czym spać ;)
„Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #6 Ocena: 0

2013-09-08 11:53:51 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Antolinka ale sie ciesze z Twoich zakupkow:))) juz masz duzo rzeczy:)) oo to ja tez zechce takie luzeczko dobry pomysl mi podpowiedzialas:)) a sa inne?? niz drewniane nie widzialam nigdy. A macie juz wozeczki??? jakich szukacie??? 3w1 czy inne.. Tez widzialam za 2f sterylizator z nawet dobrej firmy. A o niani tez mysle na powaznie mysle ze to nie zbedne gdyby zostalo sie z dzieciatkiej samemu w domku a chcialo sie tez cos zrobic jakby spalo.

Do góry stronyOffline

Izka85

Post #7 Ocena: 0

2013-09-08 12:38:28 (12 lat temu)

Izka85

Kobieta

Z nami od: 20-04-2012

Ciesze sie z Wami z Waszych udanych zakupow :) ja za dwa tygodnie pojade dopiero na car boot, akurat moja mama bedzie w odwiedzinach to mi pomoze w polowaniach na okazje ;)

My wozek juz mamy gondola + spacerowka, jakby co fotelik samochodowy tez mozna zamontowac. Zobaczymy jak sie sprawdzi w praktyce :)

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #8 Ocena: 0

2013-09-08 13:48:23 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

Oj moja droga jeszcze nie tak dużo :) nawet połowy nie mam, ale fajnie się robi zakupy dla dzieciątka :) Byłam z mamą mojego chłopaka, więc miło się robiło zakupy jak się ktoś ze mną zachwyca jak widzi maleńkie ubranka :) za to mój chłop jak to on jak wróciłam i mu pokazuje to usłyszałam "znowu ciuszki" :) nie wiem jak wasi mężczyźni, ale mój nie wszystkie symptomy ciąży rozumie :)
Co do łóżeczka to są te turystyczne wyglądają bardzo podobnie jak te kojce,niektóre mają w zestawie karuzele i przewijak, no i drewniane które też mają dużo funkcji. Co do wózka to my się zdecydowaliśmy na taki 3w1, nie wiem jak wyglądają tu zimy więc ciężko mi było wybrać wózek ale jakiś znalazłam mamy dostać w prezencie od mamy chłopaka więc troche mniej wydatków o coś takiego: http://www.amazon.co.uk/Travel-System-Baby-Pushchair-Accessories/dp/B00A9JMF3W/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=AUXXSYOUSP2WN

Iza zakupy z maą to super sprawa, no ja mam chociaż tutaj niby teściową :) i też za dwa tygodnie jedziemy na car boot :)

AnnaTeresa co do niani zobacz sobie na car bocie, w sklepach jest za min. 30 funtów a ja kupiłam za 8,może nie ma wyswietlacza ale jest temperatura i można mówić do dzieciątka :D

Do góry stronyOffline

Gabryska1234

Post #9 Ocena: 0

2013-09-08 15:47:48 (12 lat temu)

Gabryska1234

Kobieta

Z nami od: 13-08-2010

hej dziewczyny!
potweirdze ze car booty to super sprawa :-) ja nakupilam tak ciuszkow dla malej swojej i nawet... kolyske za 5 funtow... szok. nie planowalam tej kolyski kupic ale jak babka powiedziala cene to od razu ja wzielismy.

super ze Wam zakupy tez udaly sie.
ja dzis tez bylam - ostatni moj car boot w tym roku - i kupilam maskotke dla malej, czapeczke, body z dl rekawem i spodenki - ale to juz na wiekszy rozmiar poniewaz na teraz mam tego bo wczesniej nakupilam :-)

antolinka fajnie ze tesciowa Wam wozek kupi - zawsze to dla Was mniejszy wydatek ;-) a wozek fajny

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #10 Ocena: 0

2013-09-08 17:54:13 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Witajcie:)))) Antolinka jak bys mogla kochana pokazalabys jeszcze to zdjecie luzeczka, jakos nie moge sobie wyobrazic:))) Wozeczek swietne tez o takim mysle, nowe sa drogie wiec trzeba szukac juz uzywanych. Antolinka cieszy mnie ze masz taka wspaniala przyszla tesciowa ja tez mieszkam ze swoja przyszla ale nie jest jak Twoja, 4dzieci w zyciu urodzila ma 3 wnuczat to jej starczy takiego zdania jest, moze innego.. ale ja to tak odczuwam, mam wsparcie tylko w chlopaku oraz szczeze w was, tu wiecej sie dowiem a i wirtualnie pogadam:))). Powiem tak moje szczescie dobrze to znosi sam wynalazl ta poduszke o ktorej pisalam oraz ten kojec:))) cieszy sie ale z kazdym miesiacem bedzie chyba bardziej:))) nawet jak jestesmy na zakupach to idziemy na dzial dla dzieci:)))i patszymy w czym bylo by ladnie:))) chlopcu w czym dziewczynce, ale bardziej chce chlopczyka jak wczesniej pisalam:)), no ja dziewczynke ale los pokaze:))

Do góry stronyOffline

Strona 1656.3 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1655.3 | 1656.3 | 1657.3 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,