Str 1656.3 z 1669 |
|
---|---|
AnnaTeresa | Post #1 Ocena: 0 2013-09-07 21:56:52 (12 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2013 Skąd: Grimsby |
Nom racja dziewuszki car boot super sprawa, tez jutro jade
![]() ![]() |
antolinka85 | Post #2 Ocena: 0 2013-09-07 22:55:13 (12 lat temu) |
Z nami od: 07-09-2013 Skąd: Crewe |
Ja byłam raz na car boocie i wtedy kupiliśmy pierwszy mebel do naszego pokoju czyli komodę na ciuchy
![]() ![]() ![]() AnnaTeresa to masz fajną tą podusię ja mam taką zwykłą prostokątną dziś ją pierwszy raz wypróbuję ![]() ![]() „Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”
|
AnnaTeresa | Post #3 Ocena: 0 2013-09-08 11:17:11 (12 lat temu) |
A jak Antalinko takie luzeczko wyglada o ktorym piszesz?? moze chodzi i takie regulowane widzialam ostatnio ze z wiekiem dziecka luzeczko tez rosnie a potem mozna szczebelki zdjac i jest zwykle luzko dziecieco mlodzierzowe. No faktycznie mam sporo czasu a mam tylko to co napisalam poduszeczke i luzeczko a la turystyczne. Myslalam dziewuszki o takim pomysle tak jak w stanach kobiety np od 4 mc czy 5 juz zbieraja pieluszki bo tego chyba najbradziej bedzie potszeba, dobrze ze oliwki szamponiki chusteczki nawlizajace mozna zakupic po 1F
![]() ![]() |
AnnaTeresa | Post #4 Ocena: 0 2013-09-08 11:22:38 (12 lat temu) |
A jak Antalinko takie luzeczko wyglada o ktorym piszesz?? moze chodzi i takie regulowane widzialam ostatnio ze z wiekiem dziecka luzeczko tez rosnie a potem mozna szczebelki zdjac i jest zwykle luzko dziecieco mlodzierzowe. No faktycznie mam sporo czasu a mam tylko to co napisalam poduszeczke i luzeczko a la turystyczne. Myslalam dziewuszki o takim pomysle tak jak w stanach kobiety np od 4 mc czy 5 juz zbieraja pieluszki bo tego chyba najbradziej bedzie potszeba, dobrze ze oliwki szamponiki chusteczki nawlizajace mozna zakupic po 1F
![]() ![]() |
antolinka85 | Post #5 Ocena: 0 2013-09-08 11:31:32 (12 lat temu) |
Moje droge wróciłam dziś z car boota i ciesze się jak dziecko :D kupiłam z 3 sweterki, spodenki i dwa kacyki i jeszcze pare rzeczy za gorsze
![]() ![]() ![]() AnnaTeresa chodzi właśnie o takie łóżeczko jak piszesz tyle że turystyczne, jak masz niemowlaka masz wysoko ustawiony spód łóżka, a jak już jest większe to obniżasz to końca. Przyznam że zawsze myślałam, o drewnianym łóżeczku, ale to się zmieniło jak widziałam mojego chrześniaka jak wywija główką po tych szczebelkach zdejmując osłone, mówie wam aparat z niego niemożliwy był, teraz pewnie nadal jest ale niestety w Polsce ![]() ![]() Zazdroszcze Ci czasu który Ci został, możesz spokojnie kompletować swoją wyprawkę u mnie to wyścig z czasem , bo nigdy nie wiadomo kiedy moja mała zechce wyjść ![]() ![]() „Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”
|
|
|
AnnaTeresa | Post #6 Ocena: 0 2013-09-08 11:53:51 (12 lat temu) |
Antolinka ale sie ciesze z Twoich zakupkow
![]() ![]() ![]() |
Izka85 | Post #7 Ocena: 0 2013-09-08 12:38:28 (12 lat temu) |
Z nami od: 20-04-2012 Skąd: London |
Ciesze sie z Wami z Waszych udanych zakupow
![]() ![]() My wozek juz mamy gondola + spacerowka, jakby co fotelik samochodowy tez mozna zamontowac. Zobaczymy jak sie sprawdzi w praktyce ![]() |
antolinka85 | Post #8 Ocena: 0 2013-09-08 13:48:23 (12 lat temu) |
Oj moja droga jeszcze nie tak dużo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do łóżeczka to są te turystyczne wyglądają bardzo podobnie jak te kojce,niektóre mają w zestawie karuzele i przewijak, no i drewniane które też mają dużo funkcji. Co do wózka to my się zdecydowaliśmy na taki 3w1, nie wiem jak wyglądają tu zimy więc ciężko mi było wybrać wózek ale jakiś znalazłam mamy dostać w prezencie od mamy chłopaka więc troche mniej wydatków o coś takiego: http://www.amazon.co.uk/Travel-System-Baby-Pushchair-Accessories/dp/B00A9JMF3W/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=AUXXSYOUSP2WN Iza zakupy z maą to super sprawa, no ja mam chociaż tutaj niby teściową ![]() ![]() AnnaTeresa co do niani zobacz sobie na car bocie, w sklepach jest za min. 30 funtów a ja kupiłam za 8,może nie ma wyswietlacza ale jest temperatura i można mówić do dzieciątka :D „Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”
|
Gabryska1234 | Post #9 Ocena: 0 2013-09-08 15:47:48 (12 lat temu) |
Z nami od: 13-08-2010 Skąd: Bradford |
hej dziewczyny!
potweirdze ze car booty to super sprawa ![]() super ze Wam zakupy tez udaly sie. ja dzis tez bylam - ostatni moj car boot w tym roku - i kupilam maskotke dla malej, czapeczke, body z dl rekawem i spodenki - ale to juz na wiekszy rozmiar poniewaz na teraz mam tego bo wczesniej nakupilam ![]() antolinka fajnie ze tesciowa Wam wozek kupi - zawsze to dla Was mniejszy wydatek ![]() |
AnnaTeresa | Post #10 Ocena: 0 2013-09-08 17:54:13 (12 lat temu) |
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |