MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mamusie na każdą porę roku!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1656 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1655 | 1656 | 1657 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

Str 1656 z 1669

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Izka85

Post #1 Ocena: 0

2013-09-07 21:11:46 (12 lat temu)

Izka85

Kobieta

Z nami od: 20-04-2012

Jezeli Ci moge poradzic, lepiej isc na kurs, kontakt z ludzmi, rozne akcenty itp. no i wieksza mobilizacja. Tez zaczynalam sama przez komputer i w domu z ksiazek, ale szybko mi zapal minal...

Co do wyprawki dla dziecka to brakuje nam jeszcze fotelika do samochodu, wanienki, kosmetykow, pampersow, moze laktatora i sterylizatora do butelek (ale to zalezy jeszcze jak bede karmic), no i dla mnie paru rzeczy jeszcze :) a u Was ?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

antolinka85

Post #2 Ocena: 0

2013-09-07 21:18:56 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

Z nami od: 07-09-2013

Więc za Twoją radą czegoś darmowego poszukam u siebie w mieście.
Hm u nas? u nas brakuje wszystkiego :) Przyjechaliśmy na początku sierpnia ,chłopak zaczął prace w agencji w drugim tygodniu po przyjezdzie wiec staralismy sie coś do mieszkania kupić. Ja np. nadal spie na materacu dmuchanym :)Mam pieluszki tetrowe i troche ciuszków które przywiozłam od siostry i znajomych z polski.Jutro jade na car boot to może coś upoluje:)a dziś kupiłam sobie poduszkę do spania mam nadzieję że nie spadnę z nią z tego materaca hehe :) Widzę, że już niewielu rzeczy Ci brakuje, no ja mam nadzieje że do października wszystko kupie, tylko ciężko wytłumaczyć mojemu chłopakowi że mała nie będzie czekać aż wszystko dla niej kupimy:) a łóżeczko jakie macie?
„Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”

Do góry stronyOffline

Izka85

Post #3 Ocena: 0

2013-09-07 21:42:23 (12 lat temu)

Izka85

Kobieta

Car boot dobra sprawa, mozna naprawde fajne rzeczy upolowac :) tez jeszcze chcialam jechac, ale poki co musze poczekac (problem z samochodem). Lozeczko mamy takie cot bed, uzywane kupilismy, ale w bardzo dobrym stanie :)a Ty na kiedy masz dokladny termin?

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #4 Ocena: 0

2013-09-07 21:56:52 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Z nami od: 08-08-2013

Nom racja dziewuszki car boot super sprawa, tez jutro jade:)) Ja juz mam poduszke specjalna na podparcie brzuszka oraz do zastasowania juz po porodzie jako dla niemowlaczka do lepszego karmienia go, oraz luzeczko jako kojec do zabawy ale luzeczka tez szukam:)) i duzo duzo innych rzeczy.

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #5 Ocena: 0

2013-09-07 22:55:13 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

Ja byłam raz na car boocie i wtedy kupiliśmy pierwszy mebel do naszego pokoju czyli komodę na ciuchy :)Oj współczuje problemów z autem. Ja mam termin na 13 listopada :) My nie mamy łóżeczka, ale myślałam o turystycznym takim dwupoziomowym ale nie możemy trafić na fajne używane ,wszędzie widzimy drewniane, a jak już zobaczymy fajne to tylko ma jeden poziom, a ja garba od razu bym nie chciała dostać :)
AnnaTeresa to masz fajną tą podusię ja mam taką zwykłą prostokątną dziś ją pierwszy raz wypróbuję :)Ps. masz więcej czasu ode mnie na skompletowanie wszystkiego :)
„Nic nie pozostaje takie samo. Jedyne, czego można być, w życiu pewnym,to zmiana. (...)”

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #6 Ocena: 0

2013-09-08 11:17:11 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

A jak Antalinko takie luzeczko wyglada o ktorym piszesz?? moze chodzi i takie regulowane widzialam ostatnio ze z wiekiem dziecka luzeczko tez rosnie a potem mozna szczebelki zdjac i jest zwykle luzko dziecieco mlodzierzowe. No faktycznie mam sporo czasu a mam tylko to co napisalam poduszeczke i luzeczko a la turystyczne. Myslalam dziewuszki o takim pomysle tak jak w stanach kobiety np od 4 mc czy 5 juz zbieraja pieluszki bo tego chyba najbradziej bedzie potszeba, dobrze ze oliwki szamponiki chusteczki nawlizajace mozna zakupic po 1F:)) A na car botach tez widzialam mnustwo ubranek dla najmniejszych i tych wiekszych a ceny zaczynaly sie juz od 50p:)

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #7 Ocena: 0

2013-09-08 11:22:38 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

A jak Antalinko takie luzeczko wyglada o ktorym piszesz?? moze chodzi i takie regulowane widzialam ostatnio ze z wiekiem dziecka luzeczko tez rosnie a potem mozna szczebelki zdjac i jest zwykle luzko dziecieco mlodzierzowe. No faktycznie mam sporo czasu a mam tylko to co napisalam poduszeczke i luzeczko a la turystyczne. Myslalam dziewuszki o takim pomysle tak jak w stanach kobiety np od 4 mc czy 5 juz zbieraja pieluszki bo tego chyba najbradziej bedzie potszeba, dobrze ze oliwki szamponiki chusteczki nawlizajace mozna zakupic po 1F:)) A na car botach tez widzialam mnustwo ubranek dla najmniejszych i tych wiekszych a ceny zaczynaly sie juz od 50p:)

Do góry stronyOffline

antolinka85

Post #8 Ocena: 0

2013-09-08 11:31:32 (12 lat temu)

antolinka85

Kobieta

Moje droge wróciłam dziś z car boota i ciesze się jak dziecko :D kupiłam z 3 sweterki, spodenki i dwa kacyki i jeszcze pare rzeczy za gorsze :) do tego nianie elektryczną za 8 funtów, jak wróciłam do domu to mój chłopak testował z bratem niańke i uśmiałam się bo bawili się jak dzieci :D kupiłam sterylizator za 2 funty :) jej jak fajnie zrobić zakupy dla swojego malucha :)
AnnaTeresa chodzi właśnie o takie łóżeczko jak piszesz tyle że turystyczne, jak masz niemowlaka masz wysoko ustawiony spód łóżka, a jak już jest większe to obniżasz to końca. Przyznam że zawsze myślałam, o drewnianym łóżeczku, ale to się zmieniło jak widziałam mojego chrześniaka jak wywija główką po tych szczebelkach zdejmując osłone, mówie wam aparat z niego niemożliwy był, teraz pewnie nadal jest ale niestety w Polsce :( A ciuszki widziałam nawet za 30 p tyle że trzeba się na nie rzucać bo chętnych jest dużo :)
Zazdroszcze Ci czasu który Ci został, możesz spokojnie kompletować swoją wyprawkę u mnie to wyścig z czasem , bo nigdy nie wiadomo kiedy moja mała zechce wyjść :) Twoje maleństwo przynajmniej ma już na czym spać ;)

Do góry stronyOffline

AnnaTeresa

Post #9 Ocena: 0

2013-09-08 11:53:51 (12 lat temu)

AnnaTeresa

Kobieta

Antolinka ale sie ciesze z Twoich zakupkow:))) juz masz duzo rzeczy:)) oo to ja tez zechce takie luzeczko dobry pomysl mi podpowiedzialas:)) a sa inne?? niz drewniane nie widzialam nigdy. A macie juz wozeczki??? jakich szukacie??? 3w1 czy inne.. Tez widzialam za 2f sterylizator z nawet dobrej firmy. A o niani tez mysle na powaznie mysle ze to nie zbedne gdyby zostalo sie z dzieciatkiej samemu w domku a chcialo sie tez cos zrobic jakby spalo.

Do góry stronyOffline

Izka85

Post #10 Ocena: 0

2013-09-08 12:38:28 (12 lat temu)

Izka85

Kobieta

Ciesze sie z Wami z Waszych udanych zakupow :) ja za dwa tygodnie pojade dopiero na car boot, akurat moja mama bedzie w odwiedzinach to mi pomoze w polowaniach na okazje ;)

My wozek juz mamy gondola + spacerowka, jakby co fotelik samochodowy tez mozna zamontowac. Zobaczymy jak sie sprawdzi w praktyce :)

Do góry stronyOffline

Strona 1656 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1655 | 1656 | 1657 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,