Str 1644 z 1669 |
|
---|---|
anna69 | Post #1 Ocena: 0 2012-08-23 19:49:15 (13 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Ja widze wszystkie posty-ale tam I tu dzis raczej pustawo!
Luka jak troche kapusty zjesz to malej nic nie powinno byc- ja jadlam juz duszona czerwona kapuste I nic malej nie bylo, tak samo po gazowanym I odorbinie czerwonej fasoli w buritos czy ogorkach kiszonych w salatce! Wszystko jem normalnie I mala dobrze reaguje! Jedyne co to grochowke, fasolke po bretonsku I kapusniak sobie narazie odpuszcze. A jak wiesz karmie mala tylko cycem. |
Vivienne | Post #2 Ocena: 0 2012-08-23 22:30:24 (13 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Dobry wieczor mamy!
Jak juz napisalam, jem prawie wszystko, nawet bardzo ostre curry. Ale wszystko musi byc przygotowane w domu, zadnego take away, po prostu brzydze sie. A curry zaczelam sama gotowac, gdy w indyjskiej restauracji chcieli nas oszukac. Zamiast kieliszka wina policzyli nam za cala butelke (okolo 30 funtow). I menager przepraszal, ze kelner nie mowil dobrze po angielsku. Taaak |
tajka | Post #3 Ocena: 0 2012-08-23 22:43:48 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2007 Skąd: Stalybridge |
Dziewczyny chciałam sie pochwalic obrazem jaki namalowała dla mnie Antique,jest piekny.
Moja Julia. ![]() Dzięki Antique diablico jedna ![]() |
dakari | Post #4 Ocena: 0 2012-08-23 22:48:19 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-05-2012 Skąd: Ashton U-L,Manchester |
Naprawde sliczny, i jak szybko namalowany
![]() Chcialam wejsc na FB,ale nie chce mi sie wczytac pisz,ze jakis blad.Ale teraz i tak klade sie spac. Czeka mnie jutro ciezki dzien a o sobocie nei wspomne... |
rozwazna | Post #5 Ocena: 0 2012-08-24 00:51:02 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-04-2012 Skąd: G |
Witam dziewczyny.
Czytam Was codziennie,ale pisac mi sie nie chce.. Ja za 3 tyg mam skan mam nadzieje ze juz bede wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka. Teraz siedze w pracy ,nudze sie I czytam forum. Troszke juz zazdroszcze mamusia ze juz macie swoje pociechy przy sobie. Z drugiej strony ciesze sie,ciaza bo wiecej dzieci juz nie planuje,wiec super jest czuc w sobie mala kruszynke. Spie kiedy tylko moge hehe,chyba to dobrze dla dzidzi taka mam nadzieje. W pierwszej ciazy mialam ciagle problemy a teraz czuje sie dobrze,pracuje I mam nadzieje ze tak juz bedzie do konca ciazy. Ciekawe w ktorym miesiacu mozna zaczac juz cos kupowac,bo ja codziennie przegladam strony internetowe z wozkami ubrankami itd.I chetnie to juz bym wszystko kupila ale jeszcze mysle poczekam z miesiac I dopiero . Pozdrawiam I duzo zdrowka dla Waszych dzieciaczkow. Uzależniona od MW.
|
|
|
mynameisluka | Post #6 Ocena: 0 2012-08-24 01:30:39 (13 lat temu) |
Z nami od: 29-05-2012 Skąd: St. Neots |
Anna, ja to w sumie wszystko zjadam, ale tak oo ta kapuche to sie obawialam... :/
Rozwazna ja to juz w 2 miesiacu ciazy kupilam pierwsze spiochy. ![]() ![]() Tajka piekny ten obraz!! Ja go dopiero tutaj widze! facebook to zlo :D Nadia 11 June 2012
|
rozwazna | Post #7 Ocena: 0 2012-08-24 02:52:14 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-04-2012 Skąd: G |
mynameisluka
Ja troszke boje sie kupowac I nie wiem jaki kolorek. Mam juz corcie a teraz chcialabym synka I wszystko w kolorze niebieskim hehe. Mozna uniwersalne kolory wiem,ale tak bym chciala zeby byl synus. Ale co bedzie to bedzie zeby tylko bylo ,zdrowe. W brzuszku to sobie siedzi ,nie placze,nie choruje nie ma kaszlu,wymiotow,kupki ok . W brzuszku jest bezpieczne malutkie,a pozniej sie zacznie kolka,zabki,przeziebienia I wiele innych zmartwien. Jak dziecko chore nie moze sobie poradzic z kupkami z kaszelkiem I innymi sprawami to sie serce kraje. Jak ogladam rozne programy o dzieciach to za raz placze. A tak w brzuszku jest ok,nie trwa to dlugo ale trzeba sie cieszyc kazda chwila. Dzieciaczki daja wiele radosci ,ciekawe jak urosnal co bedzie hehe. Nie chce myslec nawet ze moja corcia bedzie miec chlopaka ,pozniej meza,swoje dzieci a ja bede babcia brrr,nie wiem co mi za mysli chodza po glowie hehe. Uzależniona od MW.
|
martoletti85 | Post #8 Ocena: 0 2012-08-24 11:52:17 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-01-2010 Skąd: Manchester |
Cytat: 2012-08-23 22:48:19, dakari napisał(a): Naprawde sliczny, i jak szybko namalowany ![]() Chcialam wejsc na FB,ale nie chce mi sie wczytac pisz,ze jakis blad.Ale teraz i tak klade sie spac. Czeka mnie jutro ciezki dzien a o sobocie nei wspomne... Alan 2
|
Gooosiaczek | Post #9 Ocena: 0 2012-08-24 12:01:21 (13 lat temu) |
Z nami od: 19-05-2011 Skąd: Londyn |
luka tez tak mysle ze facebook to zlo,mam swoj profil ale zabardzo wylewna ne jestem i wyjde tez z naszej grupy,bo na facebooku to moze mozna jakos dojsc kto jest kto a ja niechce zeby cale moje miasto wiedzialo jakie to mam problemy dylemay,dlatego wlasnie wole to forum
![]() ![]() Zuzia 3 kwietnia 2012
|
Capricorn | Post #10 Ocena: 0 2012-08-24 12:03:37 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2012 Skąd: South East |
Rozważna, rozumiem cię. Ja na dniach będę rodzić i też mam mętlik w głowie i mix emocji. Z jednej strony zaczyna się nowy, ekscytujący rozdział w naszym życiu, no i nie ukrywam, że cieszę się z tego, że nie będę już w ciąży, będę mogła zawiązać sobie buta, widzieć swoje stopy i nosić normalne ciuchy
![]() |