MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mamusie na każdą porę roku!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1310.1 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1309.1 | 1310.1 | 1311.1 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

Str 1310.1 z 1669

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-07-06 17:48:03 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Antique

Post #2 Ocena: 0

2012-07-06 17:55:54 (13 lat temu)

Antique

Kobieta

Z nami od: 04-03-2012

dziewczyny mam 2 pytania. czy zamierzacie wracac do pracy po macierzynskim? mnie zamkneli robote i nie mam pomyslu co dalej i pewnosci ze benefity + wyplata meza bedzie wystarczajaca. 2 co jako pierwsze i kiedy wprowadzalyscie dzieciaczkom do diety ? :-)
Wole nie miec nic, niz miec cos na niby...

Do góry stronyOffline

mynameisluka

Post #3 Ocena: 0

2012-07-06 18:07:09 (13 lat temu)

mynameisluka

Kobieta

Z nami od: 29-05-2012

Ja do pracy już wróciłam.
Bo jak byłam w ciąży to do samego końca starałam się pracować i tak z tygodnia na tydzień jak dostawałam wypłatę to szło.
A potem myślę sobie będą benefity, macierzyński to jakoś pójdzie. Ale nie pomyślałam, że nie dostane tego od razu przecież. No i ze względu na brak kasy biorę moją maleńką do Pubu, żabka śpi w wózeczku, a ja zasuwam za barem.
Ale nawet dobrze mi to zrobiło, bo po dwóch tygodniach po porodzie zrzuciłam całą wagę ciążową plus kilo nad to. :)
Nadia 11 June 2012

Do góry stronyOffline

mynameisluka

Post #4 Ocena: 0

2012-07-06 18:12:33 (13 lat temu)

mynameisluka

Kobieta

W ogóle dzisiaj już mam dosyć.
Było kiepsko z moją iskierką no i jeździłam po szpitalach i w ogóle, ok, przepłakałam te wszystkie noce ale wiedziałam że malutka miała przynajmniej opiekę lekarską.
No i w środę jak nas wypuścili to mówili że już wszystko super, chociaż że ja twierdziłam, że jeszcze widzę jak malutka płacze przy siusianiu, bo to nienormalne, że widzę jak jej łezki lecą, no ale to są lekarze i skoro mówią że już jest ok to ok.
No ale dzisiaj rano wziełam mocz małej i zaniosłam do przychodni i poprosiłam o badania.
I godzine temu dzwoni to mnie ten sam lekarz ze szpitala, mówi że przyszły wyniki z laboratorium i że mam przyjechać do szpitala po kolejny antybiotyk. Aż się popłakałam, że ją to musi tak cały czas boleć... :(
Nadia 11 June 2012

Do góry stronyOffline

Antique

Post #5 Ocena: 0

2012-07-06 18:13:25 (13 lat temu)

Antique

Kobieta

dobre rozwiazanie. moj problem polega na tym ze nie mam pracy do ktorej moge wrocic, niby nic bo inna znajde, tylko nie majac co zrobic z dzieckiem moje obszary poszukiwan sa tak zawezone ze az nierealne. dlatego glowkuje co dalej :-)

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-07-06 18:21:08 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Neffka

Post #7 Ocena: 0

2012-07-06 18:22:59 (13 lat temu)

Neffka

Kobieta

Z nami od: 24-09-2011

Antique ja nawet nie mam zamiaru wracac do mojej pracy poniewaz z tego co wiem, to strasznie dykryminuja polakow teraz. Ja nigdy nie narzekalam i mialam tam dobrze, ale skoro jakas jazda sie zaczela to nawet nie chce w takiej atmosferze pracowac. A co dalej? Zabieram sie za szkole i nie wiem, bo malego raczej nie bede miala z kim zostawiac, najchetniej to bym podjela sie pracy w domu, jak mieszkalismy w Polsce to tak robilam, tzn moja praca i tak wiazala sie z czestymi wyjazdami i dlatego rzyjechalismy tutaj :) ale teraz niewyobrazam sobie zostawic mojego malego szkraba na tydzien :) wiec sama nie wiem co dalej. Avon i inne tego typu "prace" odpadaja...
Terrorysta Jan 01/06/2012

Do góry stronyOffline

Antique

Post #8 Ocena: 0

2012-07-06 18:23:11 (13 lat temu)

Antique

Kobieta

Cytat:

2012-07-06 18:12:33, mynameisluka napisał(a):
W ogóle dzisiaj już mam dosyć.
Było kiepsko z moją iskierką no i jeździłam po szpitalach i w ogóle, ok, przepłakałam te wszystkie noce ale wiedziałam że malutka miała przynajmniej opiekę lekarską.
No i w środę jak nas wypuścili to mówili że już wszystko super, chociaż że ja twierdziłam, że jeszcze widzę jak malutka płacze przy siusianiu, bo to nienormalne, że widzę jak jej łezki lecą, no ale to są lekarze i skoro mówią że już jest ok to ok.
No ale dzisiaj rano wziełam mocz małej i zaniosłam do przychodni i poprosiłam o badania.
I godzine temu dzwoni to mnie ten sam lekarz ze szpitala, mówi że przyszły wyniki z laboratorium i że mam przyjechać do szpitala po kolejny antybiotyk. Aż się popłakałam, że ją to musi tak cały czas boleć... :(

ojej strasznie wam wspolczuje :-[ szczegolnie malenstwu ja bym sie chyba zaplakala...pamietam jak ryczalam jak jej wenflonik wbijali jak miala 2 miesiace nie potrafie sobie nawet wyobrazic co czujecie :-[:-[ no i szkoda dzieciatka eh wogole dzieci nie powinny chorowac!!:-Y

Do góry stronyOffline

mynameisluka

Post #9 Ocena: 0

2012-07-06 18:25:25 (13 lat temu)

mynameisluka

Kobieta

Moja znajoma była w podobnej sytuacji i zrobiła kurs opiekunki i zajmuję się dziećmi razem ze swoim synkiem, często rodziny pozwalają na taką opiekę.

A ja właśnie dałam antybiotyk mojej malutkiej i tak strasznie płakała, że ja razem z nią ryczałam.
Od razu wzięłam ją do cyca i teraz tak patrzy na mnie taka zmarnowana i jeszcze tak się zaciąga po tym płaczu, ahh jak mi jej szkoda.

I dzięki za informacje o tej wodzie, bo w sumie chiałam juz jej dać i nawet kupiłam smoczki do butelki ale wiem, że lepiej wtedy częściej ją do cyca brać.
Nadia 11 June 2012

Do góry stronyOffline

anna69

Post #10 Ocena: 0

2012-07-06 18:25:31 (13 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Luka strasznie ci wspolczuje z ta choroba malutkiej! I podziwiam ze juz wrocilas do pracy!!! Dobrze, ze pracodawca tez dal ci mozliwosc zeby z malutka przychodzic.

Ewelina kiedys na forum byl temat o nawizaczach- przekop wyszukiwarke- ja ci nie pomoge bo sama wole powiescic recznik na kaloryfer a w ciagu dnia wywietrzyc pozadnie, na dworzu dosc wilgoci.

A u nas dzis byla polozna, ale juz ostatni raz, dzis przekazala opieka nad nami HV - bo jak mowi u nas tak dobrze ze juz nic tu po niej. Moja glodomorra w 10dobie po porodzie wazy juz 4100:-o tydzien temu w piatek wazyla 3600!!! Pokozna mowi ze powinnam sprzedawac moje mleko na ebayu takie dobre:-)

A ja dzis mam jakiegos dola- ciagle cos mam do zrobienia, jestem wykonczona!!! Gdybym miala zajmowac sie tylko zabka to nic by mi nie bylo, ale tak to obiad, to pranie to to to tamto! Az mi sie plakac chce...chyba jakies male zalamanie przechodze...mam dosc gosci w domu najchetniej bym sie z coreczka zamknela w sypialni!

Do góry stronyOffline

Strona 1310.1 z 1669 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1309.1 | 1310.1 | 1311.1 ... 1667 | 1668 | 1669 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,