Str 1105.9 z 1669 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
anna69 |
Post #1 Ocena: 0 2012-06-09 18:07:59 (13 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
No ja jestem ciekawa jak nasz wozek sie bedzie sprawdzal, jak narazie podoba nam sie, jest lekki I bardzo pozadnie wykonany  zobaczymy jak sie bedzie sprawowal
A moj mezus mecz oczywiscie oglada, a ja zdzemnelam sie  I obudzil mnie skorcz, ale taki dosc mocny, ze az mnie obudzil-caly dol brzucha I promieniowalo tak koliscie na plecy, teraz nic nie boli...cikawe czy to byl tylko jakis braxton mocniejszy czy moze po malutku cos sie zaczyna...ahhhh..glupie nadzieje sobie robie...
Ja cale zycie w pl w mieszkaniach mieszkalam bez piwnic- mama mieszka na starowce, w ostatniej kamiennicy w cigu I tam gdzie powinna byc jej piwnica koncza sie rury cieplownicze I jest pomieszcenie na metr wysokie, a tata mieszka w bloku 10pietrowy I tam piwnica niby byla, ale taka pol metra na pol metra I co chwile ktos sie wlamywal- wiec tata zostawil to w cholere bo kludki wiecej kosztowany niz to bylo warte- zawsze wszytko w domu trzeba bylo skladowac I przez to nauczona bylam wywalac wszystko co niepotrzebne- za to teraz- jak mamy miejsce to nic nie wywalam  wszytko mi sie wydaje ze sie przyda  stare firany, stara mikrofalowka, stara lawa- wszystko sie kiedys przyda
|

|

|
|
|
tajka |
Post #2 Ocena: 0 2012-06-09 18:10:03 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2007 Skąd: Stalybridge |
Ja wszystko składuje na strychu jest tam dużo miejsca ale i tak mój M mówi że jeszcze trochę i nam się sufit na głowe zwali
|

|
 |
|
anna69 |
Post #3 Ocena: 0 2012-06-09 18:15:11 (13 lat temu) |
Cytat:
2012-06-09 18:10:03, tajka napisał(a):
Ja wszystko składuje na strychu jest tam dużo miejsca ale i tak mój M mówi że jeszcze trochę i nam się sufit na głowe zwali
O to nie jestem sama- a stryszek tez mamy-tzn takie tak spadziste na moze 1.5wysokie- ale jakby sie uprzec to spokojnie mozna tam zrobic skladzik
|

|

|
|
Neffka |
Post #4 Ocena: 0 2012-06-09 18:26:26 (13 lat temu) |
Z nami od: 24-09-2011 Skąd: Cardiff |
A my wrocilismy. Maly od 16:30 spi  normalnie bajka ide szykowac mu kapiel.
Dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy to ja jestem taka nieogarnieta czy zawsze tak jest na poczatku, a mianowicie. Maly teraz coraz mniej spi przez co np dzisiaj nie ugotowalam obiadu i naczynia w zlewie stoja, macie tez braki w czasie na takie rzeczy czy to ja nie umiem zagospodarowac sobie czasu? Terrorysta Jan 01/06/2012
|

|
 |
|
Capricorn |
Post #5 Ocena: 0 2012-06-09 18:26:39 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2012 Skąd: South East |
A ja co jakiś czas robię wielki przegląd naszych gratów i wywalam, wywalam, z wielką pasją, bo potem (przez chwilę, zanim nie nazbieramy kolejnych gratów) jest ładnie i przestronnie. Podobnie mam z ciuchami, bo sporo kupuję. Tydzień temu jednak kupiłam moje ostatnie ubrania na czas ciąży. Wystarczy. Za kilkanaście tygodni być może będę mogła swoje stare ciuchy nosić  ) Lub te, których nawet nie założyłam. Bo w grudniu, będąc w Polsce, zrobiłam zakupy ciuchowe, kupiłam różne koszulki (a miałam rozmiar S), choć podejrzewałam już, że mogę być w ciąży  Tak więc mam też nowe, nieużywane jeszcze ubrania. Choć wątpię, bym po porodzie zmieściła się w koszulki rozmiar S bo cycki mam o rozmiar większe. Ale może zmaleją i będą takie jak dawniej :D:D
|

|
 |
|
|
anna69 |
Post #6 Ocena: 0 2012-06-09 18:34:37 (13 lat temu) |
No capricon- ja zeby bylo ladnie I przestronnie - wynosze do piwnicy. Maz sie tylko za glowe lapie myslac ze kiedys bedziemy sie przeprowadzac
A mi sie dzis nudzi, nie pojechalam do farm shopu- bo leje, a ja bym nie dala rady sama zaparkowac pod wejsciem I nie chcac moknac wybralam wygidna kanape I meza co mnie tuli...kupilam sobie ostatnio 2nowe ksiazki -ale nie mam ochoty czytac..aahhhh znudzona jestem...neffka gdzie mieszkasz? Przyjade pozmywam ci I ugotuje obiadek na jutro
|

|

|
|
tajka |
Post #7 Ocena: 0 2012-06-09 18:45:07 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2007 Skąd: Stalybridge |
Moja też juz mniej śpi w dzień ale ja to obiad muszę ugotowac bo jeszcze dwoje dzieci poza nią w domku.Naczynia załatwia zmywarka a starsze dzieciaki mają dyżury co do opróżniania.Ogólnie daję radę.
|

|
 |
|
Neffka |
Post #8 Ocena: 0 2012-06-09 18:55:25 (13 lat temu) |
Z nami od: 24-09-2011 Skąd: Cardiff |
Anna cardiff
Sama wykapalam malego o jaki krzyk byl  bo na glodniaka a teraz przyssal cyca i je  moze sie naje to zasnie i szybko zrobie obiado kolacje Terrorysta Jan 01/06/2012
|

|
 |
|
mynameisluka |
Post #9 Ocena: 0 2012-06-09 19:41:10 (13 lat temu) |
Z nami od: 29-05-2012 Skąd: St. Neots |
Dziewczęta, Wy to mieszkacie na dwóch końcach Anglii..
A ktoś mieszka w pobliżu Cambridge?
I ten wózeczek Aki Aya naprawdę śliczny.
A Ty Anna69 pochwal się pojazdem dla córeczki.
puść jakiegoś linka.
No i co do termometrów, to ja właśnie widziałam ostatnio w mothercare ten Aventa, ale dostałam razem z wanienką taką 'kartkę' termometr i w sumie nie wiem czy będzie dobre...
A Tajka ile płaciłaś tutaj za rzęski?
No i co do zgagi to mam tak samo, czasami jeszcze w nocy mnie taka zgaga złapie, że aż na wymioty mnie bierze, a ja to biorę tylko reni.  ) Nadia 11 June 2012
|

|
 |
|
anna69 |
Post #10 Ocena: 0 2012-06-09 19:48:54 (13 lat temu) |
Luka ja mam model sola z mamas and papas- zielona spacerowka, zielony fotelik I fioletowa gondola- pisze z tel to nie umiem linkow dodawac ale jak wpiszesz w google sola mamas and papas to zobaczysz moj wozek
Ja wlasnie nie miaam wogle termometru do wanienki I szczerze nie chcialam wogle kupowac-ale maz sie uparl, bo mowi ze to on bedzie corke kapal
Ja nie biore na zgage nic prucz mleka- bo mi pomaga, wiec po co sie chemia futrowac I staram sie wyelinminowac wszystko po czym mam zgage.
A u mnie po tym jednym skurczu cisza-czyli byl braxtonik...
Ciekawe jak tam Ewelina I Michalina!
|

|

|
|