MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Myszy,myszy...Ratunku!!!!!

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

malwina6

Post #1 Ocena: 0

2011-06-14 14:18:52 (14 lat temu)

malwina6

Kobieta

Z nami od: 14-06-2011

Witam serdecznie;)Zwracam sie z zapytaniem czy moze ktos z Was byl w podobnej sytuacji juz mowie w czym problem.Wiec wynajelismy mieszkanie z agencji(ja,moj maz i dziecko)Tego samego wieczora moje dziecko zauwazylo w kuchni myszy i rzeczywiscie okazalo sie ze mamy "nowe towarzystwo"Dzwonilismy do agencji i poinformowalismy o zaistnialej sytuacji ale krotko mowiac delikatnie nas zbyli powiedzieli ze nic wczesniej nie wiedzieli o myszach za to kazali zadzwonic do pana ktory pracuje dla agencji i naprawia rozne usterki jesli cos sie zepsuje oczywiscie zadzwonilismy do pana i po 4 godz przyjechal ze swoimi zabawkami tzn trutki na myszy i pulapki ale niestety nic nie poskutkowalo nadal mamy gryzonie w domu.Dzisiaj zobaczylam rowniez w salonie myszy juz nie sa tylko w kuchni i robi sie nie wesolo bo zaczynam miec fobie i obrzydzenie.Dzis znowu zadzwonilam do agencji i powiedzialam ze sa nowe dziury wygryzione przez myszy znowu kazali dzwonic do pan.Co zrobic w zaistnialej sytuacji?Czy agencjia powinna mi znalezc nowy dom lub mieszkanie?Prosze o pomoc.Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-06-14 14:21:19 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

malwina6

Post #3 Ocena: 0

2011-06-14 14:23:14 (14 lat temu)

malwina6

Kobieta

tez myslalam o kocie ale nie zycza sobie zwierzat w domu no i troche mi nie do smiechu.

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #4 Ocena: 0

2011-06-14 14:30:03 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

"Pozyczyc" kota od znajomych? Z reszta... Zwierzat sobie nie zycza, a problemu rozwiazac nie potrafia? Poza tym... Jak duze masz dziecko? Na pewno stosowanie trutek w domu w ktorym mieszka dziecko jest bezpieczne?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dwunasty

Post #5 Ocena: 0

2011-06-14 14:34:17 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Jakby co, to wypożyczam koty z dowozem do 50 mil...
Odbioru nie zapewniam.

;-):-D:-D

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2011-06-14 14:37:46 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

A mama-myszy poszla sie opalac i ani sie jej sni zajac dzieciakami ;-)tylko wypuscila na chalupy 8-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

malwina6

Post #7 Ocena: 0

2011-06-14 14:39:02 (14 lat temu)

malwina6

Kobieta

no wlasnie przeciez zwierzeta a raczej gryzonie juz mamy heh Powiedzielismy ze zaplacimy za chate jak myszy znikna.Czy agencja powinna mi zapewnic nowe mieszkanie?Bo jak tak dalej bedzie a jak sie wkur...wezme dziecko(11lat)do lekarza i powiem ze go mysz ugryzla i moze wtedy cos z tym zrobia.za kota dzieki serdeczne heh

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #8 Ocena: 0

2011-06-14 14:46:35 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Wiesz, z tym kotem pomysl o tyle niezly, ze nawet jesli kocisko ma w d... instynkt lowiecki, to sam zapach odstrasza gryzonie i powoduje ze sie wynosza. U nas myszy nie uswiadczy, ale moje ogony nawet muchom nie przepuszczaja. :-P Nie wiem czy mozecie wywalczyc nowe mieszkanie. Trutki przy jedenastolatku wydaja sie juz bezpieczne, ale z drugiej strony jesli zadzialaja, bedziecie mieli w roznych dziurach mysie trupki - tez srednia przyjemnosc. Mysle ze agencja nie jest w porzadku i twierdzenie ze nie wiedzieli... hmmm... moze nie wiedzieli, moze wiedzieli - nie udowodnisz - ale problem powinni rozwiazac.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

malwina6

Post #9 Ocena: 0

2011-06-14 14:52:26 (14 lat temu)

malwina6

Kobieta

dokladnie powinni rozwiazac ale jakos jeszcze nikt sie tym nie zainteresowal nie rozumiem jak mozna wynajac komus mieszkanie z myszami i w dodatku osoba z dzieckiem napewno przy remoncie widzieli dziury i zniszczenia przeciez my mysz ze soba nie przeprowadzilismy.Zainteresowanie jest ale raczej tym kiedy zaplacimy za rent.Czy mozna rozwiazac umowe wynajmu z agencja?

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-06-14 14:53:08 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie