Str 4 z 15 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
kawaoporanku |
Post #1 Ocena: 0 2011-05-18 12:00:53 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2011 Skąd: Nottingham |
Fajny pomysl na nowy temat- gratuluje pomyslu
Ja jak wiele forumowiczek dom urzadzalam na biegu i nie wszystko mi sie w nim podoba, chocby kolory scian- czas najwyzszy zmienic.
Natomias jesli chodzi o to co mi sie podoba to wole mniej niz wiecej, jasne kolory i wyraziste dodatki.
Bardzo podobaja mi sie srodziemnomorskie wnetrza, drewniane , biale podlogi-rewelacja.
Proste meble, polki, biblioteczki i... wygodne kanapy
Pisalo tu pare swiezo upieczonych mam, czy tez przyszlych mam - chcialam wam podpowiedziec , aby w dekorowaniu dziecinnych pokoikow nie zapomniec o aniolkach. Moja bratowa kiedys powiedziala ze w pokoju dziecinnym nigdy za wiele aniolow. U mojej cory w pokoju jest zawsze kilka, a pierwszy byl wlasnie od cioci Agi. Jestem nawet kiedy mnie nie ma xD
|

|
 |
|
|
ragazza |
Post #2 Ocena: 0 2011-05-18 12:18:06 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-07-2010 Skąd: z przytulnego living room'u |
Guylian - do czarnch szaf ja bym wlasnie dala popielate dodatki, srebrne poduchy, zaslone itp. A sciany? Widzialam ostatnio w '60 minute makeover' jak na jedna sciane dali tapete w bialo- srebrno- grafitowe pasy i wygladalo to super, a na reszcie scian byla po prostu biala farba.
Kawaoporanku - ja tez nasze mieszkanie urzadzalam w biegu, bo nic na poczatku nie mielismy i wyszlo tak, ze wszystko jest i IKEI, i mnie po prostu juz sie nie chce na to patrzec. Juz nie moge doczekac sie zmian.
|

|
 |
|
kawaoporanku |
Post #3 Ocena: 0 2011-05-18 12:46:53 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2011 Skąd: Nottingham |
Dobre meble z IKEI nie sa zle
Ja tez wiekszosc mebli mam z tegoz sklepu
Tak jeszcze sobie przypomnialam ze podobaja mi sie duze okna przez ktore wpada duzo swiatla i piekne zwiewne firany
Niestety mieszkam w szeregowcu i pod oknem mam chodnik wiec ja musze miec cos co nie przepuszcza widoku z wewnatrz, co by nikt nie powolany mi nie zagladal. Jestem nawet kiedy mnie nie ma xD
|

|
 |
|
ragazza |
Post #4 Ocena: 0 2011-05-19 09:15:50 (14 lat temu) |
Niby nie sa zle, ale co za duzo to nie zdrowo.  W firanach ja tez sie lubuje, ale tylko w tych z woalu. Mam w sumie w kazdym pomieszczeniu firany - zamawiam przez Allegro.
|

|
 |
|
|
Post #5 Ocena: 0 2011-05-19 09:31:02 (14 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
kolezanka_szkla |
Post #6 Ocena: 0 2011-05-19 09:39:35 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Meble z IKEI - nie dziekuje, za to dodatki - TAK. Rzeczy kuchenne w IKEI sa najlepsze. "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|

|
 |
|
ragazza |
Post #7 Ocena: 0 2011-05-19 13:07:14 (14 lat temu) |
Nie moge sie do konca zgodzic, ze mebla z IKEI to tandeta. Ja ma na przyklad sypialnie z IKEI, w tym lozko, materac i wszystko dobrze wyglada, dziala i nie skrzypi, nie rozwala sie, a mamy ja od 4 lat. Tak samo ze stolem w kuchni, tez 4 lata i super sie spisuje. Mi bardziej chodzilo o to, ze styl z IKEI juz dawno mi sie przejadl. Ale sama jakosc wykonania tych mebli, ktore ja mam jest dobra, i cena tych mebli tez byla dobra. Wiec nie narzekam. Ogolnie dobry sklep, zeby na szybko sie urzadzic.
|

|
 |
|
aina6666 |
Post #8 Ocena: 0 2011-05-19 13:44:27 (14 lat temu) |
Z nami od: 07-05-2007 |
Ja też kilka slów o Ikei  Sypielnię też mamy urządzoną tylko i wyłącznie z ich mebli i szczerze na prawdę nie spodziewałam się ze efekt będzie aż tak dobry. Oczywiście wazna jest też "gra dodatków" ale jeśli chodzi o same meble to jeszcze się nie zawiodłam. Czego nie mogę powiedzieć o Argosie. Wszystkie meble z tego sklepu sie rozklekotały.
Wczoraj byliśmy wybierac farbe do kuchni mam kilka testerów i nie mogę się zdecydować ahhhh. Ale stawiam na dośc żywe pastele.
A co wy polecicie do nie za dużej kuchni w kształcie prostokąta? Kolor mebli to typowy oak tutaj. Wszystkie urządzenia i dodatki są białe. Chciałabym ją rozświetlić i ożywić ale bez szału i jaskrawych kolorow.
|

|
 |
|
marlenka28 |
Post #9 Ocena: 0 2011-05-19 14:29:42 (14 lat temu) |
Z nami od: 22-06-2009 Skąd: m-r |
świetny watek...
moze bedziemy zamieszczać zdjęcia wnętrz , ktore mam się podobają
potem, przy remoncie beda gotowe projekty...
dokladajcie zdjecia salonów, pokoi, sypialni, łazienek i przedpokojów, tych, ktore się wam podobają
|

|
 |
|
Guylian |
Post #10 Ocena: 0 2011-05-19 17:23:12 (14 lat temu) |
Z nami od: 29-11-2007 Skąd: Birmingham |
aina6666 ja mam w kuchni tak na pol sciany fototapete: wpadajacy do wody plasterek cytryny. Wyglada to super, tylko teraz chce zmienic stol, ktory stoi pod ta sciana na maly szklany i przezroczyste plastikowe krzesla, zeby bylo widac ta tapete w calej okazalosci  .Do tego kilka cytrynowo-zoltych bibelotow, reszta scian biala i jest ok.Jak ktos wchodzi do kuchni po raz pierwszy to zawsze slychac: łoł!
|

|
 |
|