MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dekoratorstwo, wystroj wnetrz

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ragazza

Post #1 Ocena: 0

2011-05-16 12:52:12 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

Z nami od: 08-07-2010

Hej!

Zastanawiam sie, czy jest tu ktos, kto tak jak ja uwielbia bawic sie w aranzowanie wnetrz? Ja mam fiola na tym punkcie, jednak nie moge zrealizowac wiekszosci swoich pomyslow, bo wynajmujemy mieszkanie. Jednakze juz wkrotce byc moze zamieszkanmy we wlasnych czterech katach. W zwiazku z tym szukam inspiracji. ;-)

Jaki styl lubia Polacy miekszajacy na wyspach? Czy sa to raczej polskie klimaty, czy angielska prostota? Ja dlugo bylam zwolenniczka cieplych kolorw, terakoty, brazow na scianach, teraz po kilku latach mieszkania tu calkiem mi sie odmienilo - lubie wszystko jasne, gladkie, niezagracone, tak aby uzyskac jak najwiecej swiatla i przestrzeni. :-] Jak wy macie urzadzone swoje mieszkania, domy??? Podpowiedzcie cos:-) To moze byc fajny dekoratorski watek. :-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ragazza

Post #2 Ocena: 0

2011-05-16 12:57:03 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

To sa moje klimaty:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A jakie sa Wasze?;-)

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-05-16 14:23:43 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #4 Ocena: 0

2011-05-16 14:27:14 (14 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Ja uwielbiam styl rustykalny.Tylko nie udawany rustykalny z piankowymi legarami na suficie pomalowanymi brązową bejcą( takie kwiatki też widziałem), a prawdziwy drewniano-kamienny.Do tego miedziane naczynia i dodatki.Im bliżej natury tym dla mnie lepiej.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ragazza

Post #5 Ocena: 0

2011-05-16 14:30:52 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

Och ja tez uwilebiam rustykalne klimaty. Najbardziej chcialabym mieszkac w wiejskiej chacie. Ale niestety tu nie mam na to szansy. Mimo wszystko mam juz w PL odziedziczony po babci stary kredens kuchenny z 1948r, ktory bedzie zdobil moja kuchnie tutaj w UK. Zrobie wszystko, zeby go tu przywiezc, bo w tym meblu kryje sie cale zycie mojej rodziny. Moze to sie wydac dla niektorych glupie, ale ja nie wyobrazam sobie mojego domu bez niego. :-)

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-05-16 14:32:29 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-05-16 14:33:39 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

aina6666

Post #8 Ocena: 0

2011-05-16 14:39:40 (14 lat temu)

aina6666

Kobieta

Z nami od: 07-05-2007

Ja też mam "fioła" na punkcie dekorowania. Na zasłony firanki wazony ramki do zdjęć wydaję dużo za dużo.
Lubię pastele i jasne kolory. Ale nie lubie przesadzać z ozdobami. Denerwuje mnie kiedy wchodzę do pokoju i widzę za dużo rzeczy tzn. typowych pierdółek. Nie lubię starych ciemnych mebli.Tak jakoś mnie przytłaczają ale często zdarza mi sie cos samej dopasować czy odnowić. Np znalazłam duże drewniane kosze na bielinę do łazienki w promocji ale niestety były ciemne. Kupiłam jednak i przemalowałam na biało ozdabiając beżowymi akcentami tak żeby pasowały do całości :) Niedługo planujemy wielkie malowanie w domu i już siedzę w próbkach kolorów wyobrażając sobie co można by tu było pokombinować :) Ale każdy pomysł musi byc także zaakceptowny przez moją druga połówke bo w końcu jemu też ma sie tutaj dobrze mieszkać :)

Do góry stronyOffline

ragazza

Post #9 Ocena: 0

2011-05-16 14:40:43 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

Tak wyglada moj kredensik. Tzn ten akurat nie jest moj, ale moj jest baaardzo podobny. Planuje jego dac na jedna sciane (po profesjonalnym odrestaurowaniu oczywiscie, gorna czesc bedzie wisiala na scianie), a na druga sciane dam normalne meble, blaty beda takie same po obu stronach.

Moj kredensik :-)

[ Ostatnio edytowany przez: ragazza 16-05-2011 16:04 ]

Do góry stronyOffline

ragazza

Post #10 Ocena: 0

2011-05-16 14:47:12 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

Co do tych gratow to sie w zupelnosci zgadzam - ja tez nie lubie pierdolek i bibelotow na kazdym kroku. I lubuje sie w pastelach i raczej jasnych kolorach, choc meble lubie ciemne. Beth05-piekna ta druga kuchnia. :-)

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,