2014-12-18 19:56:05, Patinka_ napisał(a):
Boxtrolls??
Myślę czy tez nie zrobić krokiety z kapustka. Tylko nigdy z takim farszem ich nie robilam. Macie dobry i sprawdzony przepis??
Nemesis jest na biezaco z farszem
Str 7516 z 9595 |
|
---|---|
wielbicielka | Post #1 Ocena: 0 2014-12-18 20:00:27 (9 lat temu) |
Z nami od: 29-04-2011 Skąd: Londyn |
Cytat: 2014-12-18 19:56:05, Patinka_ napisał(a): Boxtrolls?? Myślę czy tez nie zrobić krokiety z kapustka. Tylko nigdy z takim farszem ich nie robilam. Macie dobry i sprawdzony przepis?? Nemesis jest na biezaco z farszem |
orangeapple | Post #2 Ocena: 0 2014-12-18 20:03:33 (9 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2013 Skąd: tam i tu |
Nemesis,ja plyte z piosenkami kupilam,film srednio go interesuje
Pati,wysylaj je od razu,nie ma co sie zastanawiac Ja farsz dokonczylam,chyba ciasto dopiero jutro zrobie,moze z 5 krokietow tez uda sie zmontowac Pati,farsz moze byc ten sam co do pierogow. |
Post #3 Ocena: 0 2014-12-18 20:07:35 (9 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
wielbicielka | Post #4 Ocena: 0 2014-12-18 20:17:04 (9 lat temu) |
Z nami od: 29-04-2011 Skąd: Londyn |
Pati jak ostatnio robilam pierogi z kapusta i grzybami to farsz robilam podobny do tego:
http://allrecipes.pl/przepis/7240/krokiety-z-kapust--i-grzybami.aspx z mala roznica bo do gotujacej sie kapusty dodalam jeszcze ziarenko ziela angielskiego i lisc laurowy, na koniec gotowania wyjelam je Teraz jak bede robic, chce do tego dodac jeszcze marchewke. |
Post #5 Ocena: 0 2014-12-18 20:19:41 (9 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
|
|
wielbicielka | Post #6 Ocena: 0 2014-12-18 20:22:47 (9 lat temu) |
Z nami od: 29-04-2011 Skąd: Londyn |
Cytat: 2014-12-18 20:19:41, Patinka_ napisał(a): Dziękuje Wielbicielka. Czytalam w innych przepisach ze grzyby dzień wczesniej trzeba namoczyc. Tez tak robilas? tak, zwykle zalewam je na cala noc, a rano zabieram sie za gotowanie |
orangeapple | Post #7 Ocena: 0 2014-12-18 20:26:03 (9 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2013 Skąd: tam i tu |
I nie wylewaj wody z grzybow tylko wszystko do kapysty.
Ja kupilam kapuste kiszona w sloiku,nie kwaszona,nie ma w niej ani grama octu i jest o wiele lepsza. |
Post #8 Ocena: 0 2014-12-18 20:38:29 (9 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
wielbicielka | Post #9 Ocena: 0 2014-12-18 20:42:11 (9 lat temu) |
Z nami od: 29-04-2011 Skąd: Londyn |
Cytat: 2014-12-18 20:38:29, Patinka_ napisał(a): A kapustę z tego jej soku mam wycisnac? Ja mam dosc kwasna kapuste wiec zawsze ja przeplukuje na sitku pod kranem a i tak jest pozniej dosc kwasna. Zawsze kazdy sloik czy woreczek z kapusta otwieram i sprawdzam jak kwasna jest w smaku. Kiedys trafila mi sie w polskim sklepie z beczki na wage, tak malo kwasna ze nie nadawala sie na ugotowanie nawet bigosu. Mlodemu surowki do obiadu robilam z niej. |
Post #10 Ocena: 0 2014-12-18 20:54:59 (9 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|