Cytat:
2011-05-12 12:47:49, wielbicielka napisał(a):
Lakeforest dzielna dziewczyna !!!!!!!!!!
Niunia zastanow sie moze to nie skaza, tylko jednak egzema. Egzema ma swoje podloze i moze warto sprobowac je znalesc. Ja np ma uczulenie na ziemniaki, wysypuje mnie po tym a swedzi ze szkoda gadac. W tym wieku dzieci moga reagowac wysypka na cukier, cytrusy, miod, orzechy ale tez na chemie ktora zawarta jest w warzywach. Mojego wysypuje po slodyczach i cytrusach wiec mu tego nie daje i jest spokoj. A moze to tez byc proszek do prania czy nawet mydelko dziecinne czy tez kremik.
Rozminelam sie z listonoszem i musze pedalowac na poczte po odbior paczki
teraz to zwatpilam

, sama juz nie wiem co myslec co robic. ale jak ja u 1,5 roczniaka mam wyeliminowac alergen ?? co mam od poczatku wprowadzic kleik i tak pomalu, to mi dziecie z glodu umrze , tymbardziej , ze ona je za 3 a nawet 4

a tak jak pisalam wysypka sie pojawila nagle i nie chce zniknac, czasami wystepuja jeszcze takie plami jak przy trzydniowce ale plamki schodza a te krostki wypukle zostaja i co ja mam biedna robic ? dodam tylko, ze malej to nie swedzi, nie boli tylko strasznie nieestetycznie wyglada taka zasypana a ja nie umiem sobie poradzic. stosuje specjalne kremy na egzeme ale nic nie pomagaja
no a my po spacerku, zmarzlysmy strasznie - moglaby sie pogoda juz poprawic. mlodsza spi, a starsza wlasnie uklada klamerki kolorami
Cieszmy sie zyciem. Odchodzi tak szybko..Pozostaja wspomnienia...Te dni ktore nie powroca.