MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Babskie pogaduchy o dzieciach :) Zapraszam wszystkie mamy!!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 9595 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 9593 | 9594 | 9595 ] - Skocz do strony

Str 5 z 9595

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

happy_bee

Post #1 Ocena: 0

2011-05-09 11:44:10 (14 lat temu)

happy_bee

Kobieta

Z nami od: 22-06-2010

Cytat:

2011-05-09 11:37:30, lakeforest napisał(a):
to happy bee jak ja odstawilam na razei swoje ambicje pracownicze na rzecz wychowania szkrabkow:)

Niestety nie wszyscy moga sobie na to pozwolic ;/.
U nas taka piekna pogoda byla, a teraz straszne chmury przyszly! Jak ma lac, to niech leje teraz jak synus sobie spi;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

MARDOM

Post #2 Ocena: 0

2011-05-09 12:12:54 (14 lat temu)

MARDOM

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

wielbicielka:)tak mialam pracowac w sklepie ale nie wypalilo:(teraz znalazlam ogloszenie pokojowka w hotelu duzym i sie zastanawiam bo mowia ze ciezko ale co bede wybrzydzac angielski nie za bardzo a od czegos trzeba zaczac:)

Do góry stronyOffline

sweetkate

Post #3 Ocena: 0

2011-05-09 14:11:53 (14 lat temu)

sweetkate

Kobieta

Z nami od: 14-08-2010

Kasiunia1 zycze szybkiego i szczeliwego rozwiazania i zdaj nam relacje jak bedzieszjuz po wszystkim:)
A ja dziewuszki wrocilam z dluuugiego spaceru i zakupow i podgrzewam synkowi obiadek:)

[ Ostatnio edytowany przez: sweetkate 09-05-2011 14:15 ]

Do góry stronyOffline

ania_caterham

Post #4 Ocena: 0

2011-05-09 14:36:36 (14 lat temu)

ania_caterham

Kobieta

Z nami od: 06-05-2007

Tez do was dolacze. Mam trojke wlasnych szkrabow w wieku 7, 3 i prawie 2 latka. Mieszkam z mezem, ale jestesmy w separacji. Jestem tu od przeszlo 10 lat. Mam tyle szczescia, ze spelniam sie zawodowo oraz zajmuje sie wlasnymi dziecmi jednoczesnie. Prowadze tzw domowe przedszkole.

Do tych mamus rozwazajacych odstawienie od piersi ... jesli nie musicie i nie zbyt chcecie nie robcie tego. Prace i karmienie piersia mozna pogodzic. Pracodawca ma obowiazek Ci to umozliwic. Ja pracuje w weekendy w hotelu na recepcji i jak maly byl mlodszy mialam czas na odciagniecie mleka podczas pracy. Teraz moj malec nie jest juz taki maly wiec juz tego nie robie bo on sobie poradzi bez mleka w ciagu dnia. Warto przedyskutowac opcje z pracodawca.

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #5 Ocena: 0

2011-05-09 14:49:35 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Lakeforest laktator ktory uzywalam:

laktator

na poczatku pokarm przechowywalam w butelkach, pozniej kupilam sobie pojemniczki avent, sa fajne bo mozna je wyparzac, mozna w nich podgrzewac, a nawet i z tych pojemnikow jest przejsciowka na smoka i mozna obyc sie bez butelki i nakramic malucha. Ja pozniej uzywalam ich do pierwszysch posilkow .

tu masz stronke ile mozna przechowywac i w jakich warunkach

przechowywanie odciagnietego pokarmu

JA jak szukalam na temat tego informacji w necie to roznie pisalo , ale w praktyce stosowalam sie do tego ze w lodowce max 3 dni. Jak byl zapas :-]:-] to do zamrazarki , z zamrozonego korzystalam kilka razy gdy miaalm kryzys laktacyjny , wtedy sie przydalo.

Mardom widocznie tamta praca nie miaal byc dla Ciebie, znajdziesz cos, wazne by sie zaczepic i lapac slownictwo. Powodzenia Kochana

Kasiunia czekamy na wiesci. Do czasu porodu tez zagladaj i zdawaj relacje jak przygotowania i jak sie czujesz :-D

Super ze nasze grono sie powieksza :-]:-]

[ Ostatnio edytowany przez: wielbicielka 09-05-2011 15:10 ]

Do góry stronyOffline

Myszka99

Post #6 Ocena: 0

2011-05-09 14:55:36 (14 lat temu)

Myszka99

Kobieta

Z nami od: 08-05-2011

czesc dziewczyny :) Ja juz wrocilam z miasta i z zakupow. przyszlam do domu , moj chlopak dawal synkowi obiadek , ale on strasznie plakal i nie chcial jesc. Myslalam , ze ma pelna pieluszke , albo cos go boli , ale okazalo sie , ze placze za cycem! Dostal cyca - 5 min i zasnal bidulek.

gosian i ania_caterham macie racje z tym nieodstawianiem jednak. ja kocham karmic synka on tez a faktycznie jak bede w pracy te 6 czy 8 godz synus sobie poradzi bez cyca a na przerwie moge odciagnac mleko i chyba tak zrobie. Boje sie tylko jednego...bo moj synus zrobil sobie z cyca przytulanke i on nie tyle co je , ale sie wtula czuje sie bezpiecznie i boje sie , ze jak bedzie starszy bedzie gorzej go oduczyc a najdluzej chcialabym karmic do roku potem wydaje mi sie , ze to juz bez sensu.

goginka i kasiunia1 witajcie! Bardzo milo , ze sie pokazalyscie z brzuszkami zapraszamy i was piszcie :) jako mamy moze bedziemy mogly wam w czyms pomoc a i wy niedlugo bedziecie mialy swoje skarby gratulacje!!

kaskaaa ja nie mieszkam w Bristolu . Do Bristolu mam 2h drogi , w sumie nie wiem czemu wpisalam Bristol hehe :-)

mardom ja pracuje w hotelu jako pokojowka i czasem kelnerka i jest naprawde ciezka praca , ale akurat tu gzie mieszkam w kurorcie turystycznym ciezko o inna prace nawet ze znajomoscia jezyka a szkoly angielskiej nie mam ukonczonej.

Wiecie co dziewczyny jestem uzalezniona od zakupow na ebayu :-) Odkad zalozylam konto to caly czas cos synkowi zamawiam czy sobie. Kupuje uzywane ciuszki ostatnio udalo mi sie trafic za 2 funty piekne cieple bluzy z tygryskiem w stanie idealnym! Naprawde ciekawe rzeczy mozna znalezc :)) Sama co nieco wystawilam ja bedziecie chcialy to wam pokaze :-) A dzisiaj przyszla do nas hustawka z tygryskiem i jest boska amoj misio ma taka frajde :-)))

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #7 Ocena: 0

2011-05-09 14:58:49 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

o rany za oknem ktos kosi trawe i tak cudnie pachnie............

Do góry stronyOffline

kaskaaa

Post #8 Ocena: 0

2011-05-09 15:06:38 (14 lat temu)

kaskaaa

Kobieta

Z nami od: 05-09-2010

No myslalam ze w Bristolu mieszkasz...tez nie dawno wrocilam do domu, corcia spi to mam troche luzu;-)co do zakupow to mam tak samo zamawiam bardzo czesto...ogolnie to jestem jakas rozrzutna ile bym miala to bym wszystko przepuscila hmmm dobrze ze mam meza wyrozumialego;-)
...

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-05-09 15:15:27 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-05-09 15:18:34 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 9595 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 9593 | 9594 | 9595 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,