czesc dziewczyny

Ja juz wrocilam z miasta i z zakupow. przyszlam do domu , moj chlopak dawal synkowi obiadek , ale on strasznie plakal i nie chcial jesc. Myslalam , ze ma pelna pieluszke , albo cos go boli , ale okazalo sie , ze placze za cycem! Dostal cyca - 5 min i zasnal bidulek.
gosian i ania_caterham macie racje z tym nieodstawianiem jednak. ja kocham karmic synka on tez a faktycznie jak bede w pracy te 6 czy 8 godz synus sobie poradzi bez cyca a na przerwie moge odciagnac mleko i chyba tak zrobie. Boje sie tylko jednego...bo moj synus zrobil sobie z cyca przytulanke i on nie tyle co je , ale sie wtula czuje sie bezpiecznie i boje sie , ze jak bedzie starszy bedzie gorzej go oduczyc a najdluzej chcialabym karmic do roku potem wydaje mi sie , ze to juz bez sensu.
goginka i kasiunia1 witajcie! Bardzo milo , ze sie pokazalyscie z brzuszkami zapraszamy i was piszcie

jako mamy moze bedziemy mogly wam w czyms pomoc a i wy niedlugo bedziecie mialy swoje skarby gratulacje!!
kaskaaa ja nie mieszkam w Bristolu . Do Bristolu mam 2h drogi , w sumie nie wiem czemu wpisalam Bristol hehe
mardom ja pracuje w hotelu jako pokojowka i czasem kelnerka i jest naprawde ciezka praca , ale akurat tu gzie mieszkam w kurorcie turystycznym ciezko o inna prace nawet ze znajomoscia jezyka a szkoly angielskiej nie mam ukonczonej.
Wiecie co dziewczyny jestem uzalezniona od zakupow na ebayu

Odkad zalozylam konto to caly czas cos synkowi zamawiam czy sobie. Kupuje uzywane ciuszki ostatnio udalo mi sie trafic za 2 funty piekne cieple bluzy z tygryskiem w stanie idealnym! Naprawde ciekawe rzeczy mozna znalezc

) Sama co nieco wystawilam ja bedziecie chcialy to wam pokaze

A dzisiaj przyszla do nas hustawka z tygryskiem i jest boska amoj misio ma taka frajde

))