MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Samoobrona w UK

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 19 z 24 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ... 22 | 23 | 24 ] - Skocz do strony

Str 19 z 24

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

znowu-ciupek

Post #1 Ocena: 0

2011-07-25 23:00:01 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Uwaga moderatora: Post edytowany; przedmiot/narzedzie modyfikowane, przerobione do uzycia jako narzedzie ataku, jest uwazane za takowe, a za tym za posiadanie/uzycie mozna zostac pociagnietym do odpowiedzialnosci. Promowanie takowych nie lezy chyba w regulaminie forum.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Sarmatian

Post #2 Ocena: 0

2011-07-25 23:29:14 (14 lat temu)

Sarmatian

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 13-06-2010

Toś Przemek zaszalał :-]
Takie tematy to od razu zakładać w dziale gdzie jakiś facet moderuje (nie wiem czy taki istnieje) bo nie pogadasz, no chyba że o dzieciach :-]
"Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2011-07-25 23:38:54 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2011-07-25 23:29:14, Sarmatian napisał(a):
Takie tematy to od razu zakładać w dziale gdzie jakiś facet moderuje (nie wiem czy taki istnieje) bo nie pogadasz, no chyba że o dzieciach :-]

Moglabym rowniez odwdzieczyc sie pieknym za nadobne, i powiedziec, zebys poszukal tematu "dla chlopow" np o gwozdziach, bo nie ma co myslenia od ciebie oczekiwac, ale jak mozesz udzielic porady w tym temacie, ktora bedzie pomocna nie tylko w chwilowym zaspokojeniu nadymanej cieplym powietrzem dumy, to prosze bardzo.

Ada

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-07-25 23:41:06 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #5 Ocena: 0

2011-07-26 00:02:21 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-07-25 23:41:06, Dobry_Wujek napisał(a):
Cytat:
Uwaga moderatora: Post edytowany; przedmiot/narzedzie modyfikowane, przerobione do uzycia jako narzedzie ataku, jest uwazane za takowe, a za tym za posiadanie/uzycie mozna zostac pociagnietym do odpowiedzialnosci. Promowanie takowych nie lezy chyba w regulaminie forum.

To miało być narzędzie do obrony... Ale może to i lepiej, że usunięto ten filmik, bo zasięg - do 15 cm a pod wiatr to zaatakować można samego siebie:))
Filmik wrzuciłem jako ciekawostkę...Znalazłem go przypadkiem w necie i sam się zdziwiłem że to takie proste.
Samemu mi sie taki ekspeler nie przyda. Eksperymentowałem z dużo groźniejszymi które to o dziwo (jak na mnie) posiadałem całkowicie legalnie:-] i szczerze powiem że to najbardziej gówniana broń jaką miałem okazję trzymać w rekach.

Tak jak Dobry wujek napisał takim gównem mozna samemu sobie zrobić krzywdę...

W sumie to dobrze że usunęliscie ten nieszczęsny filmik bo jeszcze ktoś by sobie w całej swojej naiwnosci taka broń skonstruował i wyrządził krzywdę....sobie samemu i jeszcze by ode mnie jakieś odzszkodowanie chciał wydoić:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #6 Ocena: 0

2011-07-26 00:09:03 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-07-25 23:29:14, Sarmatian napisał(a):
Oj tam Oj tam:-]:-]:-]
Znasz przecież moje podejście do broni....
Gdybym miał patent jak domowym sposobem skonstruować porządnie działający paralizator to bankowo bym jeden zmontował nie dbając o to czy to legalne czy nie (oczywiście nie dla siebie bo mi niepotrzebny).W sumie to można z takiego wielgaśnego kondensatora i ładować w kontakcie.Tylko jak to bydle później schować w damskiej torebce?:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-07-26 07:38:49 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #8 Ocena: 0

2011-07-26 14:50:55 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-07-26 07:38:49, sniper00 napisał(a):
znowu-ciupek wydaje mi się, że paralizator musi mieć budowę zbliżoną do stroboskopu, tylko, operuje na innych napięciach, zapewne skuteczna była by cewka od samochodu, tylko trochę przyduża, pamiętam, że kiedyś robiono głupie żarty z podpinaniem tej cewki pod klamkę, jak trzepnęło to długo to człek pamiętał...
Pewnie masz rację bo nawet na YT pokazują jak taki prymitywny zrobić z cewki od zasilacza...
Ja pamiętam jeszcze z podstawówki jak chłopaki gdzieś skolażowali taki wielki kondensator o średnicy butelki od orańżady.ładowali go w kontakcie i miał też niezłe pierdzielnięcie.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-07-26 15:01:04 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-07-29 08:57:00 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 19 z 24 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ... 22 | 23 | 24 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,