2011-05-02 10:29:39, Sarmatian napisał(a):
2011-05-01 23:05:44, znowu-ciupek napisał(a):
Facet ma odpierac atak a zona w tym czasie ma sie barykadowac z dziecmi i dzwonic po policje .
Napewno to lepsze niz stanie i wymachiwanie kijkiem jak pajacyk z odpustu
Przeczytaj sobie Przemku te dwa Twoje zdania.
Według Ciebie facet ma odpierać atak, ale bez klamotów czyli z gołymi rękami, honorowo, nawet przeciwko nożowi i młotkowi, ale jak już weźmie kij baseballowy to już będzie pajacykiem wymachującym kijem z odpustu.

Sam nie wierzysz w to co piszesz, jestem pewien tego.
Widzisz dalej nie rozumiesz....jesli nie potrafisz nie pchaj sie na afisz....
Jezeli nie potrafisz walczyc nozem,kijem czy czym tam jeszcze chcesz to nie wq***wiaj napastnika nim bo on moze umiec z tym walczyc.Wytnie ci rodzine tylko dlatego ze jakis *** sie na niego z nozem/kijem rzucil.
Nie chcesz zrozumiec ze z kanapowego wojownika nie zrobisz obroncy twierdzy sama zamiana broni z pilota/pada na bejsbola czy noz.Zycie to nie Mortal Combat ze ustawisz sobie w opcjach niesmiertelnosc.
Odpowiedz na pytanie jakie masz doswiadczenie w walce z kijem,poza ustawianiem sie z nim w korytarzu i robieniem groznych min i przybieraniu groznych poz?
Ktos kto bedzie mial troche wiecej rozumu i bedzie wiedzial do czego mu rece wyrosly z tulowia wezmie na nozownika zwykla pokrywke od garnka i uzyje jej jako tarczy a piesci uzyje jako broni ZNACZNIE GROZNIEJSZEJ niz ten kij w Twojej rece.
Wczoraj wzialem na rozkninke ten temat z kumplem ktory pare razy juz bejsbolem w zyciu dostal (bo ja nigdy dlatego pojecia o tym mam takie samo jak Ty czyli zero).Obsmial Twoja wersje o trzaskajacych recach jak zapalki.Jego doswiadczenie mowi ( rece ma obie i leb mu sie jeszcze jak arbuz nie rozprysnal)ze takiego pedzacego kija mozna przyjac na dwie dlonie i zadna z rak sie nie polamie jak zapalki).Bedzie bolec ale Ty w tym momencie jestes bezbronny i bez szansy na ucieczke.
Abstrachujac od calej sytuacji...Pazura nagral swojego Matrixa.Film nosi nazwe Weekend i jest swietna szydera z gangsterki.Jak go ogladalem (zwlaszcza scene z celowaniem do dzbanuszka) to mi sie zaraz przed oczami pojawiles z tym kijem.Zielska mi nie bylo trzeba zeby sie tarzac po podlodze
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )