Cytat:
2011-05-04 10:23:39, znowu-ciupek napisał(a):
Widzisz dalej nie rozumiesz....jesli nie potrafisz nie pchaj sie na afisz....
Jezeli nie potrafisz walczyc nozem,kijem czy czym tam jeszcze chcesz to nie wq***wiaj napastnika nim bo on moze umiec z tym walczyc.Wytnie ci rodzine tylko dlatego ze jakis *** sie na niego z nozem/kijem rzucil.
Nie chcesz zrozumiec ze z kanapowego wojownika nie zrobisz obroncy twierdzy sama zamiana broni z pilota/pada na bejsbola czy noz.Zycie to nie Mortal Combat ze ustawisz sobie w opcjach niesmiertelnosc.
Odpowiedz na pytanie jakie masz doswiadczenie w walce z kijem,poza ustawianiem sie z nim w korytarzu i robieniem groznych min i przybieraniu groznych poz?
Celowo Przemek świrujesz jarząbka , czy Ci tak samo wychodzi.
Wyskakujesz z przykładami wiejskich potupajek pod remizą.
Świetnie wyszkolonych bandytach ze spluwami z tłumikiem.
Bandzie byłych komandosów SAS, Seals i Gromu, którzy teraz są bandytami i właśnie spodobał im się Twój sprzęt wędkarski, dlatego robią Ci nalot na chatę w nocy.
Potem przechodzisz na teksty w stylu :
Kanapowego wojownika, ustawianie się w korytarzu i robienie groźnych min i póz.
Powiem tylko tyle że mnie nie znasz.
Nie wiesz co w życiu robiłem. To że teraz urósł mi trochę mięsień piwny nic nie znaczy.
Mogę zgrywać bandziora jak Ty. Mogę nawijać slangiem podwórkowym jak Ty.
Mało tego, mogę tak nawijać że zrozumiesz co 4-5 słowo.
Mogę też szpącić i żenic bałach na wydre ile się da.
Zrobi to ze mnie supermana ?
Wiem że nie , dlatego piszę normalnie a nie świruję jarząbka.
Dawaj tego giganta co nie raz basebalem dostał.
Niech stanie na solo z gołymi łapami, zobaczymy co z niego pozbierasz.
Kończę temat.
Cytat:
2011-05-04 10:50:22, ie2ox4 napisał(a):
Nie wyciągaj broni, jeżeli nie masz zamiaru kogoś zabić...
Mam zamiar zabić !!
Dziadków "polaczki" zatłukli na śmierć dla telewizora i rupiecia stojącego przed domem.
Jak mi się będą tacy pchać na chatę a ja będę miał swoich troje płaczących maluchów za plecami to zatłukę gnojków wszystkim czym będę miał pod ręką a jak nic nie będę miał to przegryzę gardła zębami.
Jak ktoś wcześniej napisał, człowiek broniący swoich dzieci jest najgorszym przeciwnikiem. Eksplozja adrenaliny powoduje że wpada w szał, dostaje tzw. "białej gorączki".
Każdy ojszczymur który przyszedł po Twoje tv i x-boxa jeżeli tylko ma w mózgu jeden zwój więcej od kury natychmiast odpuści sobie.
"Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .