Str 12 z 18 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2011-03-23 11:58:08 (14 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Podpisuje sie pod slowami Ciupka, sama prawda.
Ale z madra miloscia uda sie naprostowac dzieciaka, albo i przegra mlody i Wy. |
anna69 | Post #2 Ocena: 0 2011-03-23 12:02:23 (14 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
kurcze tak czytam i czytam i dzieki temu ze sama jestem jeszcze gowniara i mam jeszcze mlodsze rodzenstawo to moge tylko potwierdzic ze sami jestescie sobie w 100% winni!!!!
Ja jeszcze dobrze pamietam jak to bylo mieszkac w domu i moje rodzienstwo nie raz mi sie "skarzy" na zachowanie i wychowywanie rodzicow!! Jak nie chce chodzic do szkoly to nie, laski bez, zglaszac do szkoly ze lezy w lozku i ze sila go nie bedziesz podnosic! nie klamac!!! NIGDY NIE KLAMAC!!! sami sobie takiego kombinatora wychowujecie, BRAWO DOBRY PRZKLAD!!! Nie idzie do szkoly, nie spelnia swojego obowiazku to i ty go nie spelniaj, do przezycia wystarczy mu woda i suchy chleb!! nie musi nic innego jesc!! z glodu nie padnie, a skoro on nie wykazuje minimum zycia rodzinnego to i wy miejscie jego potrzeby wszelkie inne gdzies!! jakim prawem on nie pracujac ma jescze komorke?? kto mu ja kupil?? wy sami, to wy ja zabieracie!! zabrac mu tv i komputer!! zabrac mu gry itp....na wszytko trzeb aosbie zapracowac!!! a jak sie cos nie podoba to wynocha z domu!! Zglosic wszytstko do socjala, wszelkie jego szantaze itp!!! zadzowni ze znow mu cos zrobiliscie, to dzownicie odrazu do socjala ze znow to robi!! co to znaczy ze taki gowniarz bedzie was szantazowal??? ja nigdy od taty ani mamy pasem nie dostalam, mialam okres buntu ale w zyciu by mi nic z tych rzeczy co wasz syneczek robi nie przyszlo do glowy!! bo ja szanuje rodzicow!! a wasz synek ma was bardzo gleboko, tam gdzie slonce nie dochodzi!! I to tylko i wylacznie wasza wina!!! sami sobie na to pozwoliliscie!!! Pokazaliscie ze moze sobie pozwolic to sobie pozwala!! znalazl zloty srodek na bycie pasozytem!! wychowujecie sobie wileki peczniejacy ropien i zamiast go przebic i wyleczyc to tylko go pielegnujecie!! BRAWO!! |
anna69 | Post #3 Ocena: 0 2011-03-23 12:06:15 (14 lat temu) |
no i 14lat to nie za pozno zeby zrobic z niego czlowieka!!! wiec wezcie dupe w troki!! zacisnijcie zeby i POWODZENIA!!!!!!
|
karjo1 | Post #4 Ocena: 0 2011-03-23 12:08:10 (14 lat temu) |
Anna, nie ma co jezdzic po rodzicach. Na razie dobrze, ze szukaja pomocy, podpowiedzi.
A co z tym zrobia, no coz... Konia do wody mozna doprowadzic, ale do picia nie zmusisz. Sami musza sie przelamac i poukladac reguly. PS. Ciupek, chetnie bym do Ciebie bratanice wyslala ![]() |
znowu-ciupek | Post #5 Ocena: 0 2011-03-23 12:09:29 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2011-03-23 11:52:00, milunia napisał(a): Ma tylko komorke po za tym pokoj ma pusty -masz racje w tym co piszesz i dziekuje za szczere slowa -pozdrawiam Musicie go nauczyc ze NIC nie ma za darmo.... Nie dziekuj bo jeszcze nie ma za co (mam nadzieje ze kiedys bedzie ![]() Pamietaj ze Wam sie tez cos od zycia nalezy.... U nas tez codzienne walki o dominacje w domu to normalka takze doskonale Cie rozumiem. Moja zona wogole nie moze sobie z dziecmi dac rady...wogole nie chca jej sluchac pomimo ze wiedza ze ja sie dowiem o tym jak tylko wroce z pracy... Nie dalej jak wczoraj wszystkie 3(te starsze) jednym churem stwierdzily ze nie podoba im sie w domu.Zapytalem tylko ktoremu z nich zalatwic prace na zmywaku u mnie w knajpie zeby mogly sobie na bilet do PL zarobic... Na kazdym kroku pokazuje im "jak to w domu maja niedobrze"... Ich kolezanka z klasy wczoraj w lunch box'ie miala tylko pol kanapki bo matka jest samotna i maja w domu baaardzo ciezko,a moje robia dym jak nie dostana chipsow...Jutro kolezanka z siostra(bo to blizniaczki) przychodza do nas na obiad z mojej inicjatywy(przyszly by juz dzisiaj ale moje dzieciaki zostawily chlew w pokojach i jak chca kolezance zrobic przysluge to musza najpierw mi ja wyswiadczyc i zrobic pokoje na BLYSK zebym sie za nie nie wstydzil). Jeszcze raz 3mam za Was kciuki zebyscie mogli sypiac spokojnie ![]() |
|
|
znowu-ciupek | Post #6 Ocena: 0 2011-03-23 12:13:05 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-03-23 12:08:10, karjo1 napisał(a): Anna, nie ma co jezdzic po rodzicach. Na razie dobrze, ze szukaja pomocy, podpowiedzi. A co z tym zrobia, no coz... Konia do wody mozna doprowadzic, ale do picia nie zmusisz. Sami musza sie przelamac i poukladac reguly. PS. Ciupek, chetnie bym do Ciebie bratanice wyslala ![]() Ile ma lat?Jezeli skonczone 16 to za darmo przeszkole(bez zadnych podtekstow).Akurat desperacko poszukujemy opiekunki do dziecka bo recesja nam w dupska zajrzala i trzeba brac wiecej godzin ![]() ![]() ![]() |
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2011-03-23 12:16:26 (14 lat temu) |
No przeciez napisalam, ze bym wyslala, mloda pelnoletnia jest
![]() Ale rodzice nie puszcza, biedne dziecie takie schorowane jest...i na pasozyta siedzi ![]() |
anna69 | Post #8 Ocena: 0 2011-03-23 12:18:41 (14 lat temu) |
sie cos zdublowalo
[ Ostatnio edytowany przez: anna69 23-03-2011 12:24 ] |
anna69 | Post #9 Ocena: 0 2011-03-23 12:22:43 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-03-23 12:18:41, anna69 napisał(a): a ja uwazam ze wlasnie tez tym rodzicaom zimny kubel wody by sie przydal!!! Nie mozna ich glaskac i zalowac tylko dac kopa w tylek i tyle!!! sami sobie narobili problemow i teraz maja pretensje ze socjal nie pomaga?? Kurcze no naprawde!!! U mnie jak sie cos nie podobalo to wiedzilam gdzie sa drzwi!! nikt mnie w domu na sile nie trzymal!! dzieciak nie zna swojego miejsca, czuje sie zagubiony bo jedyny poklask to ma u kumpli!! rodzice dla niego sa nikim, sluza tylko jako lodowka i hotel!! zamiast go glasakac trzeba postawic sprawy jaso, to ci wolno a to nie!! jak sie nie podoba to tam sa drzwi!! w domu dziecka znajdziesz miejsce!! powiedziec mu, ze sie jego czas negocjacji juz dawno skonczyl, ze albo sie podpozadkuje albo wynocha!!! chce byc traktowany jak gowniarz to bedzie, nie umie byc dorosly to bedzie traktowany jak dzieciak!!! Zimny prysznic dla rodzicow i synka!! I tlumaczenie ze inne dzieci wychowujemy tak samo to dziala wrecz na wasza niekozysc!!! kazde dziecko jest inne a jak wszytkie traktuje sie tak samo to nie zauwaza sie idywidualnosci danego czlowieka!!! nie zyjecie w komunie zeby cale stadko bylo takie samo!!! To nie demokracja, tylko krolestwo, wy jestecie osobami panujacymi i tylko od was zalezy czy utrzymacie ta wladzie czy oddacie i wszytko pojdzie na zmarnowanie!! |
znowu-ciupek | Post #10 Ocena: 0 2011-03-23 12:23:41 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-03-23 12:16:26, karjo1 napisał(a): No przeciez napisalam, ze bym wyslala, mloda pelnoletnia jest ![]() Ale rodzice nie puszcza, biedne dziecie takie schorowane jest...i na pasozyta siedzi ![]() ![]() ![]() ![]() elegancko Smoliwasow nie brakuje na tym swiecie.... Moje dzieci maja swiadomosc ze po ukonczeniu 16go roku zycia nie musza CHODZIC DO SZKOLY....Ktos musi ulice zamiatac,publiczne kible sprzatac,gary po takich jak ja zmywac.... Madrzy wpierdzielaja wisienke z tortu a glupcy wylizuja miske od ciasta i rownowaga w przyrodzie jest ![]() ![]() Nasze dzieciaki nawet kieszonkowego nie dostaja...Jak sie ktores opiekuje bratem to ma za to jakis grosz,jak ktores pozmywa tak samo a za darmo nawet wpr nie ma... |