Cytat:
2011-02-20 10:52:28, marcinb napisał(a):
I na koniec: NIE oceniamy kobiety jako takiej, oceniamy jest postawe wobec nas - uznajemy ja zaroszczeniowa co jest zwyczajnie niegrzeczne. Dlaczego mamy dawac komus kase, kto na to jeszcze nie zapracowal - i to przez takie postepowanie Brytyjczycy patrza na nas jak patrza. Jak widzisz, kazdy kij ma dwa konce...
Więc napisze już ostatni raz co o tym myślę. Nie wydaje mi się iż pisząc cytuje - zakładając że będę miała prace co mi się należy teraz a co po przepracowaniu iluś tam miesięcy. Ona się o to pyta bo z jej całego postu wynika że tak słyszała od znajomych. Jeżeli ktoś mi opowiada że należy mi się to i tamto, staram się upewnić czy to jest prawda czy nie, pisząc między innymi na tym forum. Czy to jest postawa roszczeniowa? Myślę że nie, pyta o to co jej inni powiedzieli, myśląc że tak tutaj jest. Oczywiście otrzymała niewybredne odpowiedzi w stylu że jest porażona mózgowo i inne.
Pamiętam na boisku jak jeden piłkarz powiedział podobnie do sędziego, co myśli o jego mózgu, pamiętam też dokładnie jaką kartkę za to dostał.
Chciałbym na koniec życzyć każdemu miłej i udanej niedzieli w rodzinnym gronie. Bądźmy wyrozumiali dla innych.
[ Ostatnio edytowany przez: darek348 20-02-2011 11:29 ]
Uśmiechnij się, to nic nie kosztuje.