MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Samotna matka w Irlandii - real life

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Str 14 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

monsieur1985

Post #1 Ocena: 0

2011-02-19 18:36:23 (14 lat temu)

monsieur1985

Mężczyzna

Z nami od: 13-04-2010

Widzę,że temat wywołał poważne rozważania na wiele aspektów.Jak chce,to niech przyjeżdża do UK-zobaczy poziom życia i szybką pomoc ze strony państwa.Właśnie przed kwadransem oglądałem Fakty na TVN i drugim newsem była obszerna relacja z UK w sprawie kwietniowych cięć budżetowych w zasilkach.Jedną z grup,którą obejmą radykalne cięcia są m.in. s a m o t n e m a t k i !!!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-02-19 18:39:30 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #3 Ocena: 0

2011-02-19 18:40:53 (14 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2011-02-19 18:36:23, monsieur1985 napisał(a):
Widzę,że temat wywołał poważne rozważania na wiele aspektów.Jak chce,to niech przyjeżdża do UK-zobaczy poziom życia i szybką pomoc ze strony państwa.Właśnie przed kwadransem oglądałem Fakty na TVN i drugim newsem była obszerna relacja z UK w sprawie kwietniowych cięć budżetowych w zasilkach.Jedną z grup,którą obejmą radykalne cięcia są m.in. s a m o t n e m a t k i !!!
nie pamiętam aby ktoś bronił jej przyjazdu.
awanturę wywołało bardziej nastawienie do życia i innych osób(między innymi na MW)
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

_Dida_

Post #4 Ocena: 0

2011-02-19 18:59:13 (14 lat temu)

_Dida_

Kobieta

Z nami od: 23-09-2010

Cytat:

2011-02-19 18:36:03, clockwork_orange napisał(a):
...mylisz sie....
inna sprawa jest traktowanie uzytkownikow - owszem, nie sa tak samo traktowani, ale to wynika z prostej zasady - przyjaciol czy znajomych traktujesz lzej, bo ich (poniekad) znasz...

[ Ostatnio edytowany przez: <i>clockwork_orange</i> 19-02-2011 18:37 ]

Skoro się mylę..to właściwie czemu ma służyć regulamin, który nagina się wg potrzeb?Może w ogóle być go nie powinno?
Rozumiem, że na tym forum panuje totalny elitaryzm, wg tego co piszesz o znajomościach czy wręcz przyjaciołach.Czy w takim razie - nie powinno być to forum ogólnodostępne a jedynie - dla wybranych?
Coś tu chyba nie tak.:-?
Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #5 Ocena: 0

2011-02-19 19:07:14 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2011-02-19 18:59:13, _Dida_ napisał(a):
Skoro się mylę..to właściwie czemu ma służyć regulamin, który nagina się wg potrzeb?Może w ogóle być go nie powinno?
Rozumiem, że na tym forum panuje totalny elitaryzm, wg tego co piszesz o znajomościach czy wręcz przyjaciołach.Czy w takim razie - nie powinno być to forum ogólnodostępne a jedynie - dla wybranych?
Coś tu chyba nie tak.:-?
bo, regulamin jest konstytucja forum - sa od niego wyjatki lub sprawy nieujete w nim - zaden przepis nie moze nakazywac CI, jako uzytkownikowi, jak masz pisac i co - okresla tylko ramy, czy tez granice w ktorych mozesz sie poruszac, normy kulturalne i ogolne savoir vivre

ps. to nie Folwark zwierzecy czy Rok 1981, by kierowac kazdym krokiem obywatela 8-)

pps. moderator tez czlowiek, ma swoje poglady...

[ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 19-02-2011 19:08 ]

Do góry stronyOffline

_Dida_

Post #6 Ocena: 0

2011-02-19 19:19:24 (14 lat temu)

_Dida_

Kobieta

Z nami od: 23-09-2010

Więc w końcu clockwork_orang dochodzimy do sedna.
Są ramy i granice, które jedni przekraczać mogą (bo sa w dobrej komitywie z moderatorem) a drudzy nie?
Moderator - też człowiek (jak ja lubię to powoływanie się na człowieczeństwo ;-)) ma swoje poglądy i nie regulaminem a swoimi poglądami sie kieruje.
Dziękuję.
Nie mam więcej pytań.
Wszystko juz mi objaśniłeś.
:-)
Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #7 Ocena: 0

2011-02-19 19:30:33 (14 lat temu)

clockwork_orange

Cytat:

2011-02-19 19:19:24, _Dida_ napisał(a):
Więc w końcu clockwork_orang dochodzimy do sedna.
Są ramy i granice, które jedni przekraczać mogą (bo sa w dobrej komitywie z moderatorem) a drudzy nie?
Moderator - też człowiek (jak ja lubię to powoływanie się na człowieczeństwo ;-)) ma swoje poglądy i nie regulaminem a swoimi poglądami sie kieruje.
Dziękuję.
Nie mam więcej pytań.
Wszystko juz mi objaśniłeś.
:-)
nic Ci nie objasnilem, bo moderatorem tu nie jestem (znam jednego, dokladnie dwa razy widzielismy sie osobiscie w przelocie) i nie moge wypowiadac sie za innych uzytkownikow tego forum 8-)

tu nie chodzi o komitywe - czy swoich przyjaciol traktujesz tak samo, jak nieznajomego zebraka na ulicy?

moderator nie jest przeciez maszynka czy botem - to czlowiek z emocjami i uczuciami jak kazdy inny, wybrany by kontrolowal i moderowal forum/portal tylko - za to mu placa (lub nie) przecie...

Do góry stronyOffline

midian25

Post #8 Ocena: 0

2011-02-19 19:59:14 (14 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Clockwork, Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz, czy piszesz to w co chciałbyś wierzyć?
Bo nijak mi to nie pasuje-co ma komitywa do żebraka? Na ulicy spotyka się nie tylko żebraków, mija się dziesiątki obcych ludzi, co nie oznacza, że nie zasługują oni na szacunek. To,że są obcy nie oznacza, że można ich mieszać z błotem, bo są obcy, bo nie są naszymi przyjaciółmi, których należy szanować.
Szacunek należy się wszystkim, bez względu na poglądy czy stopień kumoterstwa.
A kto, jeśli nie moderator, podjął się kontrolowania zachowań na forum? Jednak bezstronność pozostawia wiele do życzenia.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #9 Ocena: 0

2011-02-19 20:07:19 (14 lat temu)

clockwork_orange

Cytat:

2011-02-19 19:59:14, midian25 napisał(a):
Clockwork, Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz, czy piszesz to w co chciałbyś wierzyć?
Bo nijak mi to nie pasuje-co ma komitywa do żebraka? Na ulicy spotyka się nie tylko żebraków, mija się dziesiątki obcych ludzi, co nie oznacza, że nie zasługują oni na szacunek. To,że są obcy nie oznacza, że można ich mieszać z błotem, bo są obcy, bo nie są naszymi przyjaciółmi, których należy szanować.
Szacunek należy się wszystkim, bez względu na poglądy czy stopień kumoterstwa.
A kto, jeśli nie moderator, podjął się kontrolowania zachowań na forum? Jednak bezstronność pozostawia wiele do życzenia.
czy, aby naprawde wszystkim? trollom chyba nie...
jak myslisz, po co sa spotkania integracyjne (lub takowymi zwane)? na kazdym forum znajdziesz 'elite' czy tez vipow - widocznie maja wiecej oleju ;-)

ps. mijajac dziesiatki ludzi na ulicy, kogos zaczepiasz bez powodu?
moze szanujesz czy doceniasz, mijajac sie wzajemnie wzrokiem obojetnym...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2011-02-19 20:14:22 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Obrazek

Spostrzeżenie bezstronności też zależy od punktu patrzenia.
Osobiscie mnie tam wszytko jedno czy daną osobe znam czy nie, jak zacznie szaleć to dostaje bana na odpoczynek.
I to nie zależnie czy to tu na forum czy u mnie na imprezie w domu ;-):-]
Dyskusja, przekomarzanie, żarty OK, ubliżanie absolutne nigdy NIE.
koniec kropka.

Cytat:

Myslałam że tutaj wszystkie tematy są cenzurowane , aby było pieknie i kolorowo ;-) .

chyba nie wiesz co to cenzura,
wypowiedzi są ,moderowane w ostateczności, a że nikt tu tego nie robi za pieniądze to też czasami jest zwłoka, no cóż.
poza tym własnie by nie było cenzury, zostawia się tyle wypowiedzi ile to tylko możliwe, bo w sumie osoba wypowiadająca się sama sobie wystawia cenzurkę z savoir vivre.

Nikogo nie bawi wycinanie wypowiedzi ani nie ma na to ochoty, bany też wstrzymuje się do ostateczności przez co upomina się niejednokrotnie jak dzieci w przedszkolu.

Obrazek
Proponuje by wrócić do tematu.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 14 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,