Str 14 z 17 |
|
---|---|
monsieur1985 | Post #1 Ocena: 0 2011-02-19 18:36:23 (14 lat temu) |
Z nami od: 13-04-2010 Skąd: boston |
Widzę,że temat wywołał poważne rozważania na wiele aspektów.Jak chce,to niech przyjeżdża do UK-zobaczy poziom życia i szybką pomoc ze strony państwa.Właśnie przed kwadransem oglądałem Fakty na TVN i drugim newsem była obszerna relacja z UK w sprawie kwietniowych cięć budżetowych w zasilkach.Jedną z grup,którą obejmą radykalne cięcia są m.in. s a m o t n e m a t k i !!!
|
Post #2 Ocena: 0 2011-02-19 18:39:30 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
staryznajomy | Post #3 Ocena: 0 2011-02-19 18:40:53 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-02-19 18:36:23, monsieur1985 napisał(a): Widzę,że temat wywołał poważne rozważania na wiele aspektów.Jak chce,to niech przyjeżdża do UK-zobaczy poziom życia i szybką pomoc ze strony państwa.Właśnie przed kwadransem oglądałem Fakty na TVN i drugim newsem była obszerna relacja z UK w sprawie kwietniowych cięć budżetowych w zasilkach.Jedną z grup,którą obejmą radykalne cięcia są m.in. s a m o t n e m a t k i !!! awanturę wywołało bardziej nastawienie do życia i innych osób(między innymi na MW) przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
_Dida_ | Post #4 Ocena: 0 2011-02-19 18:59:13 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2010 Skąd: Harrow |
Cytat: 2011-02-19 18:36:03, clockwork_orange napisał(a): ...mylisz sie.... inna sprawa jest traktowanie uzytkownikow - owszem, nie sa tak samo traktowani, ale to wynika z prostej zasady - przyjaciol czy znajomych traktujesz lzej, bo ich (poniekad) znasz... [ Ostatnio edytowany przez: <i>clockwork_orange</i> 19-02-2011 18:37 ] Skoro się mylę..to właściwie czemu ma służyć regulamin, który nagina się wg potrzeb?Może w ogóle być go nie powinno? Rozumiem, że na tym forum panuje totalny elitaryzm, wg tego co piszesz o znajomościach czy wręcz przyjaciołach.Czy w takim razie - nie powinno być to forum ogólnodostępne a jedynie - dla wybranych? Coś tu chyba nie tak. ![]() Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...
|
clockwork_orang | Post #5 Ocena: 0 2011-02-19 19:07:14 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Cytat: 2011-02-19 18:59:13, _Dida_ napisał(a): Skoro się mylę..to właściwie czemu ma służyć regulamin, który nagina się wg potrzeb?Może w ogóle być go nie powinno? Rozumiem, że na tym forum panuje totalny elitaryzm, wg tego co piszesz o znajomościach czy wręcz przyjaciołach.Czy w takim razie - nie powinno być to forum ogólnodostępne a jedynie - dla wybranych? Coś tu chyba nie tak. ![]() ps. to nie Folwark zwierzecy czy Rok 1981, by kierowac kazdym krokiem obywatela ![]() pps. moderator tez czlowiek, ma swoje poglady... [ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 19-02-2011 19:08 ] |
|
|
_Dida_ | Post #6 Ocena: 0 2011-02-19 19:19:24 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2010 Skąd: Harrow |
Więc w końcu clockwork_orang dochodzimy do sedna.
Są ramy i granice, które jedni przekraczać mogą (bo sa w dobrej komitywie z moderatorem) a drudzy nie? Moderator - też człowiek (jak ja lubię to powoływanie się na człowieczeństwo ![]() Dziękuję. Nie mam więcej pytań. Wszystko juz mi objaśniłeś. ![]() Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...
|
clockwork_orang | Post #7 Ocena: 0 2011-02-19 19:30:33 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-02-19 19:19:24, _Dida_ napisał(a): Więc w końcu clockwork_orang dochodzimy do sedna. Są ramy i granice, które jedni przekraczać mogą (bo sa w dobrej komitywie z moderatorem) a drudzy nie? Moderator - też człowiek (jak ja lubię to powoływanie się na człowieczeństwo ![]() Dziękuję. Nie mam więcej pytań. Wszystko juz mi objaśniłeś. ![]() ![]() tu nie chodzi o komitywe - czy swoich przyjaciol traktujesz tak samo, jak nieznajomego zebraka na ulicy? moderator nie jest przeciez maszynka czy botem - to czlowiek z emocjami i uczuciami jak kazdy inny, wybrany by kontrolowal i moderowal forum/portal tylko - za to mu placa (lub nie) przecie... |
midian25 | Post #8 Ocena: 0 2011-02-19 19:59:14 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Clockwork, Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz, czy piszesz to w co chciałbyś wierzyć?
Bo nijak mi to nie pasuje-co ma komitywa do żebraka? Na ulicy spotyka się nie tylko żebraków, mija się dziesiątki obcych ludzi, co nie oznacza, że nie zasługują oni na szacunek. To,że są obcy nie oznacza, że można ich mieszać z błotem, bo są obcy, bo nie są naszymi przyjaciółmi, których należy szanować. Szacunek należy się wszystkim, bez względu na poglądy czy stopień kumoterstwa. A kto, jeśli nie moderator, podjął się kontrolowania zachowań na forum? Jednak bezstronność pozostawia wiele do życzenia. "Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
clockwork_orang | Post #9 Ocena: 0 2011-02-19 20:07:19 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-02-19 19:59:14, midian25 napisał(a): Clockwork, Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz, czy piszesz to w co chciałbyś wierzyć? Bo nijak mi to nie pasuje-co ma komitywa do żebraka? Na ulicy spotyka się nie tylko żebraków, mija się dziesiątki obcych ludzi, co nie oznacza, że nie zasługują oni na szacunek. To,że są obcy nie oznacza, że można ich mieszać z błotem, bo są obcy, bo nie są naszymi przyjaciółmi, których należy szanować. Szacunek należy się wszystkim, bez względu na poglądy czy stopień kumoterstwa. A kto, jeśli nie moderator, podjął się kontrolowania zachowań na forum? Jednak bezstronność pozostawia wiele do życzenia. jak myslisz, po co sa spotkania integracyjne (lub takowymi zwane)? na kazdym forum znajdziesz 'elite' czy tez vipow - widocznie maja wiecej oleju ![]() ps. mijajac dziesiatki ludzi na ulicy, kogos zaczepiasz bez powodu? moze szanujesz czy doceniasz, mijajac sie wzajemnie wzrokiem obojetnym... |
krakn | Post #10 Ocena: 0 2011-02-19 20:14:22 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
![]() Spostrzeżenie bezstronności też zależy od punktu patrzenia. Osobiscie mnie tam wszytko jedno czy daną osobe znam czy nie, jak zacznie szaleć to dostaje bana na odpoczynek. I to nie zależnie czy to tu na forum czy u mnie na imprezie w domu ![]() ![]() Dyskusja, przekomarzanie, żarty OK, ubliżanie absolutne nigdy NIE. koniec kropka. Cytat: Myslałam że tutaj wszystkie tematy są cenzurowane , aby było pieknie i kolorowo ![]() chyba nie wiesz co to cenzura, wypowiedzi są ,moderowane w ostateczności, a że nikt tu tego nie robi za pieniądze to też czasami jest zwłoka, no cóż. poza tym własnie by nie było cenzury, zostawia się tyle wypowiedzi ile to tylko możliwe, bo w sumie osoba wypowiadająca się sama sobie wystawia cenzurkę z savoir vivre. Nikogo nie bawi wycinanie wypowiedzi ani nie ma na to ochoty, bany też wstrzymuje się do ostateczności przez co upomina się niejednokrotnie jak dzieci w przedszkolu. ![]() Proponuje by wrócić do tematu. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|