_Motylku_ sledzac strone po stronie prosze o to niektore przyklady za ktore zalozycielka tematu dostala ostrzezenie.
Jak to juz od dluzszego czasu ostatnio bywa na MW jedni dostaja ostrzezenia za obrazanie a inni ze na to obrazanie reaguja w taki sam sposob czyli postami nie na temat obrazajacymi autora watku. Mam nadzieje, ze nie zagmatwalam.
Cytat:
2011-02-18 18:50:08, agaomar napisał(a):
O widze, ze znaleźli sie oceniajacy moje życie tutaj w Polsce, wybaczcie ale nie takie było pytanie. Gdybys Mieszko przeczytała moje pytanie dokładniej, pewnie darowałabys sobie ironię.
Proponuję czytac ze zrozumieniem Mieszko, wtedy możemy podjąć się dyskusji, chociaż ze stylu jaki reprezentujesz, przyzję, ze nie warto. A Ty lekarz drzew zastanów się co gadasz,
Ugryz sie czlowieku w jezyk albo faktycznie sie "odmotaj". Ciekawa jestem tylko, czy to lezy w naszej naturze, ze jak ktos zarabia mniej, to drugiemu, co ma troche wiecej, wyliczałby złotówki.
Cytat:
2011-02-18 19:02:06, agaomar napisał(a):
I dziękuje, ale wiem jak jak się opiekować dzieckiem i co mu potrzeba.
dziekuje za wspaniałe rady
Cytat:
2011-02-18 19:18:38, agaomar napisał(a):
clokcwork kłania sie czytanie ze zrozumieniem. Niezmiernie się bawię co niektórych głupotą.
Cytat:
Szkoda dzieci tylko. Nikaanka - tak jest ciezko, znależć odpowiednia prace adekwatna do poziomu wyksztalcenia i doswiadczenia zawodowego , ale sprecyzowalam w pozniejszym poscie odpowiedz.
Cytat:
2011-02-18 19:36:38, agaomar napisał(a):
MAMA MYSZY to kazdego wybor czy sie ponizasz, ale dla mnie jestes ty ponizajaco głupiutka. A ty poluszka, klepnij sie w łepetynkę i może Ci się klapka przestawi na właściwią choć raczej nie sądzę- głupote chyba można wyleczyć ale w twoim stanie chyba juz z a pozno, co?
Cytat:
2011-02-18 19:42:16, agaomar napisał(a):
Tak sobie mysle, za wy to chyba swoimi kategoriami myslicie, to wy zbijacie kase na dzieciach , wybaczcie ale jak już wczesniej ktos wspomnial, takiej forum to forum CHAMSTWA, szkoda czasu, cuchnie głupotą
poluszka i
KaskaM nie uzywajcie brzydkich slow. Mam na mysli te ze strony numer 3 na dole.