MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

chce mnie wyrzucic z malym dzieckiem z mieszkania socjalnego!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4.1 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

Str 4.1 z 15

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

xKingusiiiax

Post #1 Ocena: 0

2010-12-12 18:20:59 (15 lat temu)

xKingusiiiax

Kobieta

Z nami od: 30-06-2009

Cytat:

2010-12-12 17:11:04, poluszka napisał(a):
ja dodam swoje trzy grosze.
Byl podobny przypadek w moim miescie. Byla dziewczyna z malutka coreczka. Mieszkala ze swoim partnerem, byla na jego utrzymaniu. Nigdy nie pracowala w UK. Wiele osob na pewnym forum na nia najezdzalo, ze nic sie nie nalezy, ze ma wracac, etc. Partner molestowal ja psychicznie i grozil zabraniem corki.

Powiem w skrocie - poszla do councilu, przedstawila swoja sytuacje. Tak jak stala, dostala mieszkanie zastepcze. Urzednicy pomogli jej we wszystkim - mam na mysli benefity, etc.
Dzisiaj dziewczyna jest szczesliwa, pracuje, ma wspaniala corke.

moim skromnym zdaniem benefity powinny byc ostatecznoscia
praca jest,jest jej sporo,tylko trzeba chciec ja znalezc
to co sie ostatnio dzieje,to zwykla zenada,po prostu wstyd
dla polakow:-[

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2010-12-12 18:27:30 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Prosze bardzo - nawet jesli kobieta nie spelnia wymogow do przyznania jej IS a ma dzieci uczace sie tutaj, lub uczeszczajace do przedszkola, IS sie jej moze nalezec jako family member.
Oto link - caly temat godny uwagi.
Pozdrawiam i zycze powodzenia nie wnikajac w szczegoly...

P.S. Ada, przepraszam, nie dalam rady juz wczoraj odpisac ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

xKingusiiiax

Post #3 Ocena: 0

2010-12-12 18:32:42 (15 lat temu)

xKingusiiiax

Kobieta

Cytat:

2010-12-12 18:27:30, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
Prosze bardzo - nawet jesli kobieta nie spelnia wymogow do przyznania jej IS a ma dzieci uczace sie tutaj, lub uczeszczajace do przedszkola, IS sie jej moze nalezec jako family member.
Oto link - caly temat godny uwagi.
Pozdrawiam i zycze powodzenia nie wnikajac w szczegoly...

P.S. Ada, przepraszam, nie dalam rady juz wczoraj odpisac ;-).

Magda ale jeszcze potrzeba checi
druga sprawa na razie nie wiadomo o co kaman...
chyba,ze masz jakis prywatne wiadomosci

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2010-12-12 19:49:11 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Kingusia, to byla moja odpowiedz na post Ady z wczoraj... ;-)
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2010-12-12 20:50:19 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2010-12-12 21:06:59 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

xKingusiiiax

Post #7 Ocena: 0

2010-12-12 21:53:09 (15 lat temu)

xKingusiiiax

Kobieta

Cytat:

2010-12-12 20:50:19, sisi74 napisał(a):
Wszystkim serdecznie dziekuje za rady dobre słowo i przepraszam,że nie odpisywałam.Niestety miałam ograniczony dostęp do internetu wiadomo dlaczego...:(
Na pewno z tym człowiekeim życ nie chce i zrobię co będe mogła aby zabrac od niego dzzieci i siebie bo tylko wtedy odpoczniemy psychicznie.Pisala do mnie dziewczyna ale przepraszam bardzo ale nie mam telefonu aby oddzwonic bo był na niego wzięty i cóż juz go nie mam.Narazie na kupno karty mnie nie stac bo wolę kupic dzieciom jedzenie.wiele osób podpowiedziało mi co zrobić i poslucham wielu rad.nie gniewam sie tez za zdania typu - bo się wpakowałam - dlatego ze zaufałam..potem bylo na tyle zle ze przez jakis czas nie mogłam nawet pomyslec o odejsciu.Teraz sytuacja sie zmienila ,malutka jest wieksza a pomoc starszych dzieci nie oceniona i bezcenna.Gdyby nie one dawno załamałabym się.Oprócz codziennych pogrozek ze w kazdej chwili moze pójsc i powiedziec w cuncilu ze chce abysmy sie poprostu wyprowadzili i twierdzi ze to wystarczy aby nas na bruk wyrzucić,dochodza kwestie tak jak dzisiejsza ,nie zatopowanie gazu co grozi ze jutro kiedy będe tylko z malutką bo dzieciaki pójda do szoły.poprostu zmarzniemy.Jest tez kwestia zakupu dziecku mleka pampersów czy obiadków bo chciałam isc z nim na układ aby kupował to co tydzin z wyplaty ale niestety nie ma mleka ani innych rzezcy bo twierdzi ze są a jak się skonczą to kupi tylko on zawsze czeka az przyjdę z płaczem prosic o to wszystko bo wie ze nie mam zadnych pieniędzy i chyba sprawa mu straszna przyjemnosc dręczenie mnie i przy okazji dzieci które widza jak się denerwuje i walcze o byt.
Czy jesli pójde o alimenty to przyznaja mi nawet kiedy z nim miezkam?mogą przyjsc i zobaczyc ze na prawde mieszkamy w innych pokojach i wszystko mamy oddzielnie.Czy w job center mogę poprosic tłumcza?znam angielski i w miare sobie radze tylko w sytuacjach tak powaznych boję sie czy wszstko dobrze wytłumacze.Pozdrawiam was wszystkich ciepło i obiecuje zrobic wszystko aby moje dzieciątka i ja w koncu czuly sie bbezpiecznie....

to w takim razie podaj mi na pw swoj nr a ja zadzwonie(nie sugeruj sie moim kontem,bo pisze z konta corki;-)pozdrawiam i do uslyszenia jutro(mam nadzieje)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

xKingusiiiax

Post #8 Ocena: 0

2010-12-12 22:01:22 (15 lat temu)

xKingusiiiax

Kobieta

teraz doczytalam,ze nie masz telefonu,wiec albo zadzwonisz do mnie z budki albo podjedziesz do mnie,jak bedziesz bez wyjscia to wpadaj do mnie z dzieciarami,nie zartuje bron boze

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

krakn

Post #9 Ocena: 0

2010-12-12 23:49:00 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2010-12-12 21:06:59, BasienkaG napisał(a):
:-o:-oCzytam i oczy mi sie wieksze robia!!!

:-o mam to samo wierzyć się nie chce:-(
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer AIM

Malahai1983

Post #10 Ocena: 0

2010-12-12 23:58:41 (15 lat temu)

Malahai1983

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2009

Spoko, z nami nie zginiesz :-) Roznie w zyciu bywa, wiadomo. Kazdy z nas ma prawo wyrazic swoje zdanie, ale nikt nie ma prawa Cie oceniac. Chociazby dlatego, ze wiekszosc z nas podjela w swoim zyciu takie same, albo duzo gorsze decyzje.

Odpowiedz na prv to cos sie pomysli.
'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 4.1 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,