|
---|---|
mala24 | Post #1 Ocena: 0 2010-10-27 23:22:51 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2009 Skąd: uk |
jutro i moze bede zalowala ale teraz chociaz z kompem pogadam,a co...siedze z kilkutygodniowym dzieckiem 24h,nie mam znajomych, tym bardziej przyjaciol,zamknieta w 4 scianach,moja jedyna rozmowa z kims innym niz maz to chyba tylko pakistanczyk z lloydsa ktory do mnie wydzwania z reklama.na domiar zlego moj ukochany mysli ze bycie mama to pestka a on jak wroci po 8 godz pracy to ma prawo spokoju zjesc wykapac sie,wyspac,znowu zjesc polezec i wczesnie sie polozyc bo rano do pracy.a ja gotuje piore sprzatam i zajmuje sie dzieckiem.owszem pomoze raz nakarmi wykapie,ale to on zawsze musi byc na pierwszym miejscu,a ja mam dosc.juz nie chodzi o niego,czepiac az tak sie nie bede bo zaraz mnie zasypiecie ze na chleb zarabia tylko wszedzie probowalam poznac kogos i wielkie g...i jest mi juz zle.czuje ze sie zamykam i nie potrafie byc taka jak kiedys.nie czuje przyjemnosci z zycia...pustke w zyciu wypelniam zakupami.ale tego tez mam juz dosc
![]() |
Nie_z_tej_bajki | Post #2 Ocena: 0 2010-10-27 23:26:55 (15 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
A czemu masz jutro zalowac, ze to napisalas?
![]() ![]() ![]() A tu zawsze mozesz sie wygadac, wyplakac... Poszukaj innych mam na spacerach, wszedzie pelno Polakow ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 27-10-2010 23:27 ] Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
Matej11 | Post #3 Ocena: 0 2010-10-27 23:30:46 (15 lat temu) |
Z nami od: 07-03-2007 Skąd: Crewe |
więc lepiej szybko zacznj tą sytuację zmieniać, bo jak sie mąż przyzwyczai to już zawsze będziesz "sama" ...
|
berenika | Post #4 Ocena: 0 2010-10-27 23:33:11 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-12-2009 Skąd: EM |
Dopóki bedziesz siedzieć w domu i dusić swoje zale nic sie nie zmieni.
Wyjdz do ludzi, wiadomo ze z dzieckiem trudniej ale poszukaj np play group.Ty nawiążesz kontakty z innymi mamami a i dziecko gdy bedzie ciut wieksze będzie miało radochę. ...zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy...
|
Biedroneczka19 | Post #5 Ocena: 0 2010-10-27 23:35:47 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-08-2009 Skąd: UK |
Cytat: 2010-10-27 23:22:51, mala24 napisał(a): jutro i moze bede zalowala ale teraz chociaz z kompem pogadam,a co...siedze z kilkutygodniowym dzieckiem 24h,nie mam znajomych, tym bardziej przyjaciol,zamknieta w 4 scianach,moja jedyna rozmowa z kims innym niz maz to chyba tylko pakistanczyk z lloydsa ktory do mnie wydzwania z reklama.na domiar zlego moj ukochany mysli ze bycie mama to pestka a on jak wroci po 8 godz pracy to ma prawo spokoju zjesc wykapac sie,wyspac,znowu zjesc polezec i wczesnie sie polozyc bo rano do pracy.a ja gotuje piore sprzatam i zajmuje sie dzieckiem.owszem pomoze raz nakarmi wykapie,ale to on zawsze musi byc na pierwszym miejscu,a ja mam dosc.juz nie chodzi o niego,czepiac az tak sie nie bede bo zaraz mnie zasypiecie ze na chleb zarabia tylko wszedzie probowalam poznac kogos i wielkie g...i jest mi juz zle.czuje ze sie zamykam i nie potrafie byc taka jak kiedys.nie czuje przyjemnosci z zycia...pustke w zyciu wypelniam zakupami.ale tego tez mam juz dosc ![]() Szkoda ze tak daleko mieszkasz bo ja od jakies czasu szukam bartniej duszy i jakos znaleźć nie moge. Zyłam podobnie jak Ty. Doskonale wiem co czujesz. Ja stwierdziłam ze znajomi to nie wszystko. Wszystko poustawiałam sobie tak ze maz wieczorami zajmuje sie małym a ja ide do szkoły uczyc sie jezyka. Mam jakis cel jak na razie. Czas szybko leci, maluch pójdzie do przedszkola. Ciesz sie chwilami spedzonymi z nim. [ Ostatnio edytowany przez: Biedroneczka19 27-10-2010 23:36 ] |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-10-28 07:51:05 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2010-10-28 08:18:41 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
mala902100 | Post #8 Ocena: 0 2010-10-28 08:20:10 (15 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2009 Skąd: United Kingdom |
Cytat: 2010-10-27 23:22:51, mala24 napisał(a): jutro i moze bede zalowala ale teraz chociaz z kompem pogadam,a co...siedze z kilkutygodniowym dzieckiem 24h,nie mam znajomych, tym bardziej przyjaciol,zamknieta w 4 scianach,moja jedyna rozmowa z kims innym niz maz to chyba tylko pakistanczyk z lloydsa ktory do mnie wydzwania z reklama.na domiar zlego moj ukochany mysli ze bycie mama to pestka a on jak wroci po 8 godz pracy to ma prawo spokoju zjesc wykapac sie,wyspac,znowu zjesc polezec i wczesnie sie polozyc bo rano do pracy.a ja gotuje piore sprzatam i zajmuje sie dzieckiem.owszem pomoze raz nakarmi wykapie,ale to on zawsze musi byc na pierwszym miejscu,a ja mam dosc.juz nie chodzi o niego,czepiac az tak sie nie bede bo zaraz mnie zasypiecie ze na chleb zarabia tylko wszedzie probowalam poznac kogos i wielkie g...i jest mi juz zle.czuje ze sie zamykam i nie potrafie byc taka jak kiedys.nie czuje przyjemnosci z zycia...pustke w zyciu wypelniam zakupami.ale tego tez mam juz dosc ![]() Przechodzilam to samo!!!wiec glowa do gory kobieto!!!jak dziecko zasypialo ja razem z nim na rekach ,nie wytrzymywalam...moj facet nie chcial mi pomagac bo dziecko za male bo to tam to i tak wkolko ...wiec i ja zaprotestowalam nie zrobilam obiadu raz,drugi nie posprzatalam nie wypralam az wkoncu mojego faceta olsnilo i do dzis jak mowie idz przebierz mala albo wykap idzie i to robi bez zadnego ale... ![]() ![]() ![]() powodzenia |
kik1976 | Post #9 Ocena: 0 2010-10-28 08:20:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2006 Skąd: Neverland |
mala ja mam 3 dzieci, ale nie siedze w domu, wlasciwie wiecej mnie nie ma , jak ejstem, jestetm typem, ze nie usiedzi na miejscu.
wlasnie poszukaj children centre prosze bardzo http://www.poloniagloucester.co.uk/ sa polacy, trzeba pochodzic troche, bo jak nie wiedza, z ejestes, to nie przychodza. ubierz dziecko w wozek i pozwiedzaj miasto, popisz na forum, pewnie znajdzie sie jakas mamuska i sie spotkacie. a co do meza, moze pora mu uswiadomic, ze nie jest pepkiem swiata i ma dwie raczki. Actus hominis non dignitas iudicentur ..
|
Post #10 Ocena: 0 2010-10-28 08:23:11 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|