MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pola namiotowe i campingowe

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

jolanta12

Post #1 Ocena: 0

2010-07-05 01:19:37 (15 lat temu)

jolanta12

Kobieta

Z nami od: 28-11-2007

My ostatnio bylimy z mezem w Kent - miejsce nazywa sie Isle of Sheppey. Caravan park nazywa sie Ashcroft Coast.
Ladnie tam, cicho i spokojnie (bardzo spokojnie). Jedyna atrakcja to plaza ktora jest piaszczysto-muszlowo-kamienista, ale nie jest zaludniona jak Brighton czy inne miejsca. Caravan park cichy z widokiem na morze.
Strona gdzie zabukowalam ten wypad to
http://www.park-resorts.com/

Caravan byl przestronny, czysty, salon z tv, duzy stol, kuchnia zaopatrzona w podstawowe naczynia, milo.
Typowie miejsce zeby odsapnac od problemow dnia codziennego.

W okolicy tego parku sa tez inne caravan parki z lepszym dostepem do morza. Z Ashcroft trzeba jechac jakies 10 min autem do plazy.

[ Ostatnio edytowany przez: jolanta12 05-07-2010 01:35 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Alter_Ego

Post #2 Ocena: 0

2010-07-05 01:49:54 (15 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

chyba doszliśmy do etapu podsumowań czego wymagamy od campingu/miejsca na namiot :)

dziś wracając z weekendu pod namiotami uśmiechaliśmy sie do siebie widząc zapchane campingi do granic możliwości ponieważ my wybraliśmy spanie na dziko w tak cudnym miejscu że pies z kulawą nogą tam nie zagląda a widoki wokoło mieliśmy jak z bajki i nie płaciliśmy za nie kartą master card.
jedni wolą miejsca strzeżone z zapleczem sanitarnym i kawiarnią a inni dzicz i rozbijanie namiotu gdziekolwiek byle zdala od cywilizacji. ja ze znajomymi wybieramy bramkę numer 2. :-D

Cytat:

2010-07-05 01:19:37, jolanta12 napisał(a):
Caravan byl przestronny, czysty, salon z tv, duzy stol, kuchnia zaopatrzona w podstawowe naczynia, milo.

Przecież jest tyle dobrych miejscówek
I każdy może znaleźć coś dla siebie
Lub odnaleść własne miejsce :-]

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 05-07-2010 02:05 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #3 Ocena: 0

2010-07-05 07:56:49 (15 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Kiedys była w Tesco zdaje się, promocja na namioty. To kupiłem. Myslałem skoczymy gdzies do Walii na przykład. Ale mysląc o Walii, stwierdziłem, że pojechać z namiotem za kanał tez nie byłoby daleko, a zawszeć to inny kraj. I może jakies mule bym zjadł, albo co...
Myslami dzieliłem się na bieżąco z kolega i jego rodziną. No i doszlismy do tego, że jak juz za kanał, to może od razu na południe Francji. Tam będzie cieplej i zawszeć to Morze Śródziemne. I nawet dzwonilismy po polach namiotowych. Ale "żabojady" jak zwykle ch...o po angielsku, a te pola nie miały nawet porządnych stron internetowych. Niechluje.
No to może, jak już tu jestesmy (na razie palcem po mapie), to może od razu za Pireneje? No i to był strzał w dziesiątkę. Zupełnie inna infrastruktura. Baza informacyjna fantastyczna, co dla turysty jest (a przynajmniej powinno być) dosć ważne. W przerwie meczu Hiszpanii na Mistrzostwach Europy (David Villa wtedy sie pokazał z dobrej strony) zabukowalismy dwie działki na polu namiotowym. I w ten sposób trafiłem do Platja d'Aro na Costa Brava. I zakochałem się w miejscu. Zwłaszcza w polu namiotowym, które swoją lokalizacją, organizacją i cenami, bije na głowę hotele. Zobaczcie tutaj . Z czystym sercem - polecam.
PS. Na dużym, zielonym krokodylu, na ostatnim zdjęciu - to moje dziecko. A żona gdzies w wodzie, za ogonem.
Aha, w pobliżu jest Lidl, więc ceny zajebiste. Wino za jedno euro albo i taniej.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Matej11

Post #4 Ocena: 0

2010-07-05 14:03:35 (15 lat temu)

Matej11

Mężczyzna

Z nami od: 07-03-2007

polecam to miejsce:
http://www.seabarnfarm.co.uk/contact_us_sea_barn_farm.html
spędziliśmy tam zeszły tydzień i jest naprawdę świetnie, mają podgrzewany basen (czyściutki jak łza), nowe łazienki,toalety prysznice, bardzo dobre ceny i super okolicę (piękna widokówka oceanu z wyspy portland, ładne plaże, i cywilizacja blisko)
jedyny minus to fakt, że w sobotę zrobiło się tłoczno (choć to pewnie przez fakt że wzieliśmy pole blisko basenu)

Do góry stronyOffline

david8213

Post #5 Ocena: 0

2010-10-31 14:49:24 (15 lat temu)

david8213

Mężczyzna

Z nami od: 31-10-2010

Chciałbym pojechać na tydzień pod namiot nad morze w okolice Londynu.
Czy może mi ktoś polecić pole namiotowe/camping w tym rejonie:

Obrazek

Najlepiej w okolicach Eastbourne

[ Ostatnio edytowany przez: david8213 31-10-2010 15:21 ]

Do góry stronyOffline

jolanta12

Post #6 Ocena: 0

2015-03-11 22:24:33 (10 lat temu)

jolanta12

Kobieta

Cytat:

2010-07-05 07:56:49, stanislawski napisał(a):
Kiedys była w Tesco zdaje się, promocja na namioty. To kupiłem. Myslałem skoczymy gdzies do Walii na przykład. Ale mysląc o Walii, stwierdziłem, że pojechać z namiotem za kanał tez nie byłoby daleko, a zawszeć to inny kraj. I może jakies mule bym zjadł, albo co...
Myslami dzieliłem się na bieżąco z kolega i jego rodziną. No i doszlismy do tego, że jak juz za kanał, to może od razu na południe Francji. Tam będzie cieplej i zawszeć to Morze Śródziemne. I nawet dzwonilismy po polach namiotowych. Ale "żabojady" jak zwykle ch...o po angielsku, a te pola nie miały nawet porządnych stron internetowych. Niechluje.
No to może, jak już tu jestesmy (na razie palcem po mapie), to może od razu za Pireneje? No i to był strzał w dziesiątkę. Zupełnie inna infrastruktura. Baza informacyjna fantastyczna, co dla turysty jest (a przynajmniej powinno być) dosć ważne. W przerwie meczu Hiszpanii na Mistrzostwach Europy (David Villa wtedy sie pokazał z dobrej strony) zabukowalismy dwie działki na polu namiotowym. I w ten sposób trafiłem do Platja d'Aro na Costa Brava. I zakochałem się w miejscu. Zwłaszcza w polu namiotowym, które swoją lokalizacją, organizacją i cenami, bije na głowę hotele. Zobaczcie tutaj . Z czystym sercem - polecam.
PS. Na dużym, zielonym krokodylu, na ostatnim zdjęciu - to moje dziecko. A żona gdzies w wodzie, za ogonem.
Aha, w pobliżu jest Lidl, więc ceny zajebiste. Wino za jedno euro albo i taniej.

Czy mozna poprosic o namiary na pole namiotowe o ktorym mowa w poscie?

[ Ostatnio edytowany przez: jolanta12 11-03-2015 22:24 ]

Do góry stronyOffline

jolanta12

Post #7 Ocena: 0

2015-03-11 22:26:53 (10 lat temu)

jolanta12

Kobieta

Moze ktos byl na polu namiotowym we Francji, Hiszpani?
Poleccie ciekawe miejsca na wakacje w lipcu.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #8 Ocena: 0

2015-03-11 22:49:54 (10 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Bardzo fajna wyszukiwarka pol namiotowych po Francji (jest opcja namiotow w roznych krajach europejskich):
szukajka
Wielokrotnie wybieralismy i bukowalismy przez nich miejsce i zawsze bylo dobrze :).
Znajomi jakis czas temu podrzucili takie cos:
namioty
jesli chodzi o Costa Brava.

[ Ostatnio edytowany przez: karjo1 11-03-2015 22:52 ]

Do góry stronyOffline

jolanta12

Post #9 Ocena: 0

2015-03-29 23:01:20 (10 lat temu)

jolanta12

Kobieta

Ktora czesc Francji polecacie bardziej - okolice Cannes, Saint-Tropez czy Marsylia?
Nie mozemy sie z M zdecydowac choc ja jestem za Cannes.

Do góry stronyOffline

jolanta12

Post #10 Ocena: 0

2015-03-30 16:56:12 (10 lat temu)

jolanta12

Kobieta

Nikt nic ?

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony