http://shop.ebay.co.uk/ekasperkowicz85/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid

Str 2 z 3 |
|
---|---|
KINGMASTERKA | Post #1 Ocena: 0 2010-03-22 14:38:25 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-09-2008 Skąd: London |
ja czasem kupuje polskie leki na ebayu ..jesli ktos chce ,moze sobie zerknąć ..
http://shop.ebay.co.uk/ekasperkowicz85/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid ![]() |
zocha88 | Post #2 Ocena: 0 2010-03-22 14:40:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 19-03-2010 Skąd: wincanton |
dzieki ,nie wiedzialam ze sa na ebay polskie leki!!
|
KINGMASTERKA | Post #3 Ocena: 0 2010-03-22 14:44:21 (15 lat temu) |
dodatkowo mogę podzielić się takim spostrzeżeniem..
moja mlodsza siostra ,ma przecudną córeczkę ,która po urodzeniu w szpitalu załapała sepsę..praktycznie groziła jej śmierć ,jeśli lekarze nie trafią z odpowiednim lekiem.na szczescie udało sie ,wyszła z tego cało .. można powiedziec ,ze w takich wypadkach dzieci są bardziej narażone na rózne choroby ,ale siora była u dietetyczki ,ponieważ mała miała alergię pokarmową..oprócz tego ,że musiała karmiąc piersią stosowac dietę ,to jeszcze dostała mnostwo porad odnośnie przeciwdziałania naturalnymi sposobami ,wszelkim infekcjom.. efekt jest taki ,ze mała ma prawie 2 lata i tylko raz załapała katarek .. ale przez te 2 lata siostra systematycznie podawała jej po łyżeczce naturalnej spiruliny ,robi to do dzis ,wiem ,że tez dawała jej tran ..te wszystkie naturalne leki wpłyneły tak ,że wogole nie choruje ..a co najwazniejsze nawet nie łapie infekcji od innych ,kiedy ktos z rodziny przyjdzie lekko przeziebiony .. |
KINGMASTERKA | Post #4 Ocena: 0 2010-03-22 14:45:43 (15 lat temu) |
rowniez tutaj mozesz kupic polskie leki ..
http://www.zielonaapteka.co.uk/ |
zocha88 | Post #5 Ocena: 0 2010-03-22 14:49:52 (15 lat temu) |
Z nami od: 19-03-2010 Skąd: wincanton |
vo to jest ta spirulina?i od kiedy mozna ja stosowac tak samo jak tran?
|
|
|
madagaskar3 | Post #6 Ocena: 0 2010-03-22 15:00:02 (15 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2009 Skąd: berkshire |
Meggi radze pojsc do lekarza,a wlasciwie to chodzic....
Wbrew temu co niektorzy pisza,angielscy lekarze w wiekszosci sa dobrymi fachowcami,tylko w przypadku infekcji,jesli trwa dlugo trzeba byc konsekwentnym i nie zalamywac sie tym,ze lekarz nie ustali odrazu przyczyny.Z infekcjami tak juz bywa,ze kaszel przy nich moze trwac nawet 6-8 tygodni. Z pewnoscia w Polsce Twoje dziecko przyjeloby juz sietke lekow,po ktorych nie byloby lepiej. Ja jak mialam watpliwosci to chodzilam kilka razy w miesiacu i wyprosilam wizyte pediatry,ktory zbadal dziecko calkowicie i wszystkie badania wykazaly,ze jest ok.Kaszel minal . Jesli czujesz sier niepewnie ,to naprawde powiec lekarzowi o Twoich obawach,ja niegdy nie zostalam olana,a nalerzalam do kilku przychodni. No chyba ,ze istnieja problemy jezykowe,z ktorymi boryka sie jeszcze wielu Polako,to wtedy lepiej wziac ze saba kogos,kto wlada dobrze angielskim. Uwierz mi,ze leki polskie sa niepotrzebne calkowicie,bo odpowiedniki sa ![]() [url=][img][/img][/url]
|
madagaskar3 | Post #7 Ocena: 0 2010-03-22 15:01:33 (15 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2009 Skąd: berkshire |
sorry za bledy,nie sprawdzilam przed wyslaniem
![]() ![]() ![]() [url=][img][/img][/url]
|
KINGMASTERKA | Post #8 Ocena: 0 2010-03-22 15:22:51 (15 lat temu) |
tu mozesz poczytac o spirulinie ,podobne dzialanie ma chlorella..
jest to naprawde super srodek dla wszsytkich ,rowniez dla kobiet http://www.noni.inter-tech.pl/product_info.php?products_id=67 ja sama kupuje ja na ebayu ,siostrze równiez ,poniewaz w Polsce jest o wiele drozsza..dla siebie kupuje w drazetkach a dla mojej siostrzenicy w proszku i co najdziwniejsze ona to bardzo lubi .. naprawde polecam |
peciopopus | Post #9 Ocena: 0 2010-03-22 16:50:40 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-11-2008 |
---------------
Nie znam lepszego sposobu na kaszel zarowno u dzieci jak i doroslych jak sok z cebuli i z miodem. Probowalam ten sposob juz nie raz na moim kilkuletnim dziecku i musze stwierdzic ze naprawde dziala, w przeciwienstwie do syropow zakupionych w aptece. Jak juz pare osob wspomnialo kaszel ktory przejawia sie w nocy moze byc objawem astmy z tym ze on suchy. Jezeli tak jest to proponuje umowic sie na testy z pielegniarka w przychodni. Mam nadzieje ze troche pomoglam [ Ostatnio edytowany przez: peciopopus 22-03-2010 16:51 ] |
kinga77 | Post #10 Ocena: 0 2010-03-22 17:18:08 (15 lat temu) |
Z nami od: 04-08-2008 Skąd: UK |
Cytat: 2010-03-22 15:00:02, madagaskar3 napisał(a): Meggi radze pojsc do lekarza,a wlasciwie to chodzic.... Wbrew temu co niektorzy pisza,angielscy lekarze w wiekszosci sa dobrymi fachowcami,tylko w przypadku infekcji,jesli trwa dlugo trzeba byc konsekwentnym i nie zalamywac sie tym,ze lekarz nie ustali odrazu przyczyny.Z infekcjami tak juz bywa,ze kaszel przy nich moze trwac nawet 6-8 tygodni. Z pewnoscia w Polsce Twoje dziecko przyjeloby juz sietke lekow,po ktorych nie byloby lepiej. Ja jak mialam watpliwosci to chodzilam kilka razy w miesiacu i wyprosilam wizyte pediatry,ktory zbadal dziecko calkowicie i wszystkie badania wykazaly,ze jest ok.Kaszel minal . Jesli czujesz sier niepewnie ,to naprawde powiec lekarzowi o Twoich obawach,ja niegdy nie zostalam olana,a nalerzalam do kilku przychodni. No chyba ,ze istnieja problemy jezykowe,z ktorymi boryka sie jeszcze wielu Polako,to wtedy lepiej wziac ze saba kogos,kto wlada dobrze angielskim. Uwierz mi,ze leki polskie sa niepotrzebne calkowicie,bo odpowiedniki sa ![]() Mam takie samo zdanie na ten temat A w jakim wieku jest Twoje dziecko? Moj kaszlal przez prawie trzy miesiace,na koniec mial zawalone oskrzela i po antybiotyku przeszlo wkoncu,i byl to wirus, to ze dziecko dosc dlugo kaszle wcale nie musi oznaczac ze ma astme |