Str 5 z 32 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-03-15 14:24:10 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
stokrotka1975 | Post #2 Ocena: 0 2010-03-15 14:26:28 (15 lat temu) |
Z nami od: 16-02-2010 Skąd: londyn |
Odnosnie strzelenia w pysk za pyskowanie to moj syn pewnego dnia przyniosł informacje ze szkoły, że rodzic nie ma prawa uderzyć dziecka a jak tak sie zdazy to mają natychmiast zgłosic to do nauczyciela. Normalnie mnie straszył:-Y Ale długo mu tłumaczyłam czym może skończyć się taki donos, odebranie praw rodzicielskich, dom dziecka itd. Chyba zrozumiał bo nigdy wiecej nie wyjęchał mi z takim hasłem. A zagonic do nauki moje dziecko to rzecz niemozliwa. W domu nie otwiera książki ani na pięć minut, na szczęście narazie wszystkie egzaminy zdaje rewelacyjnie. Albo taki zdolny (po mamie)
![]() |
stokrotka1975 | Post #3 Ocena: 0 2010-03-15 14:32:20 (15 lat temu) |
ie2ox4 mądry z Ciebie facet
![]() |
Post #4 Ocena: 0 2010-03-15 14:33:05 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
greta | Post #5 Ocena: 0 2010-03-15 14:48:53 (15 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2007 Skąd: liverpool |
czesc
![]() smarkacz jest leniwy i pyskuje na maxa,normalnie nie raz juz plakalam z bezsilnosci i myslalam ze go zatluke bo na kazde moje zdanie ma 10 swoich glupiomadrych.problemem moim jest to ze chodzi spac o 1 w nocy to minimu a zdarzalo sie ze o 4 rano bo on gra na xboxie.wogole swiat nie istnieje jest tylko xbox wraca ze szkoly rzuca ubrania,wsiada pod koc i zaczyna nap... a co on wykrzykuje przy tym to wlos sie jezy(gra w sieci z innymi ludzmi).juz 100 razy wylaczalam, zabieralam gry nic to nie daje.zmiana na dwa dni i to samo.ja zabraniam mu grac ide spac a on schodzi na dol jak ja zasne i albo gra na xboxie albo na kompie albo oglada tv no poprostu olewa moje prosby i grosby a rano jest cyrk codziennie bo nie ma sily wstac i juz od rana cisnienie mi podnosi.ja musze wyjsc do pracy przed nim i on codziennie jest spozniony do szkoly.za to corka nigdy.szkola kupila mu budzik bo mial 80% spoznien w tym roku.normalnie mam ochote go rozszarpac kazdego ranka.ja nie mam sily wstawac i pilnowac czy on spi czy nie ja jestem zmeczona w nocy i spie a on to wykorzystuje.z corka nie mam narazie problemow jest jeszcze dosc dziecinna nie interesuja ja chlopcy ani makijaze ale ja tez taka bylam w jej wieku a pozniej dopiero zaczelam pokazywac swoja mroczna strone;p wiec sie nie ciesze przedwczesnie.co zrobic z pyskujacym dzieciakiem lepiej mi powiedzcie bo to co on do mnie mowi to normalnie u mnie tata by mnie zabil.zero szacunku. do mojego partnera nie pyskuje udaje milego chlopca.wyrachowana bestia ![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-03-15 14:54:41 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2010-03-15 14:57:32 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
littleflower | Post #8 Ocena: 0 2010-03-15 15:00:29 (15 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Nie mysle ze w PL dzieci sa grzeczniejsze, popatrz tylko na zdjecia w NK, czy chocby film o galeriankach,
ale czytam czytam Was i jakbym czasem moje chlopaki widziala, Czlowiek sie stara dla nich jak moze , a oni to docenia owszem za 20 lat dopiero "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
stokrotka1975 | Post #9 Ocena: 0 2010-03-15 15:03:39 (15 lat temu) |
Witaj Greta, jakbym czytała o moim synu. X-box i komputer to bożyszcza były jeszcze niedawno. Tak jak i Twój siedział po nocach co prawda rano wstawał i szedł do szkoły bez spóźnień ale ile się wydarł na mnie za to, że go budzę to tylko ja wiem. Tak jak Ty musze wychodzić do pracy przed nim. Wreszcie trener szkolnej druzyny piłkarskiej zaproponował mu dołaczenie do nich. A, że piłka nożna to jego pasja z ochota na to przystał. Teraz siedzi mniej na gierkach bo trener im natłukł do głów, że musza byc wypoczeci na treningach i na meczach. Greta może to jest rozwiazanie? Popytaj jakie ma hobby i zorganizuj mu jakieś zajecia pozaszkolne.
|
stokrotka1975 | Post #10 Ocena: 0 2010-03-15 15:08:01 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-03-15 14:54:41, fiona20041 napisał(a): Cytat: Moja córka nie wstydzi się przed koleżankami bałaganu w pokoju,mówi ,że wszyscy tak maja w domach :-Y .Jak i nie wstyd jej iśc do szkoły w brudnej spódnicy czy bluzce :-Y Zawszy jest "I don't care".A jak każe przebrac się ,czy sprzątac to fochy ma straszne i robi to z taką łaską... Oj Fiona ależ ja Cię doskonale rozumiem, Twoja córcia nie wstydzi się isc w brudnej spódnicy ale przynajmniej idzie do szkoły, za to mój syn jak mu mówię, żeby włozył do pralki brudne koszule bo nie ma świeżej na nastepny dzień do szkoły to mi odpowiada "super nie pójde do szkoły" I co mam zrobić "kazał pan, musiał sam" |