MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rodzice nastolatkow

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 31 z 32 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 30 | 31 | 32 ] - Skocz do strony

Str 31 z 32

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2010-04-06 10:07:11 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

To zalezy czy robisz mu impreze czy kupujesz prezent- u mnie jest o tyle lzej ze chlopcy maja hobby i cos tam zawsze im brakuje wiec im to kupie,

Odbiegajac od tematu prezentu- wczoraj bylismy cala rodzinka w Alton Tower- meza pogonilam z chlopakami na te duze karuzele czy jak tam to zwac :-) i naprawde takie meskie wyprawy zblizaja dzieci do nas rodzicow, daja tez dzieciom wspomnienia i w tych wspomnieniach jest wlasnie rodzic a nie kolega czy kolezanka, i to jest super,

Inna sprawa- ogladam wlasnie reportaz " Nie jestesmy puszczalskie" Program o 3 nastolatkack, ktore puszczaja sie dla andrenaliny, kasy i naprawde nie wiem czego, dla innych sa wzorem uczennic, dziecka kolezanki, maja dbajace o nie rodziny, zajecia po zalekcyjne, wspanialych rodzicow a i tam im malo, chca czegos innego. Najgorsze ze one nie rozumia tego zla ktore wyrzadzaja sobie same, ani swoim bliskim.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

littleflower

Post #2 Ocena: 0

2010-04-06 10:14:23 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Cytat:

2010-04-06 10:00:08, elcia30 napisał(a):
na prezent moge przeznaczyc £200

to ma byc tylko prezent czy tez party dla przyjaciol?

Jesli tylko prezent- popatrz czym sie syn interesuje- moj juz by pewnie dolozyl te pieniadze na jakis sprzet do muzyki, mlodszy na sprzet sportowy,
Ja teraz mojemu 16 latkowi chce wykupic roczny abonament do kina-

Jesli ma to byc razem z party- zabierz syna i kilku kolegow na paintball, tam bedzie organizator zabawy , wiec chlopcy beda po opieka, beda m ialy czas zoorganizowany i o wiele wiecej wrazen niz po poczestunku przy stole :-]
Przedewszystkim postaraj sie zeby ten dzien pozytywnie zapadl w pamieci syna bez wzgledu na koszt prezentu,
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

anna69

Post #3 Ocena: 0

2010-04-06 10:19:05 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

jak masz 200f to masz duzo mozlowosci. Zalezy czym sie syn interesuje....sport- moze pomysl o rocznej karcie wstepu na mecze jakiejs ulubionej druzyny.
Muzyka - wykup voucher w sklepie muzycznym - nie bedzie nielegalnie sciagla muzynki a napewno sobie cos wybierze co bedzie chcial...
jesli ma jakies hobby to przeznacz ta kaske na ta hobby ...
Z tym paintbollem tez fajn pomysl - ale np nie kazdy to lubi i nie kazdy rodzic popiera i pusci swoje dziecko na takie urodziny....

moze jesli np syn jest zwolennikime gier a nie mam to kup mu Wii - bedzie gral ale i sie rozwijal fizycznie - zupelnie inna ta konsola od wszytkich innych - wszytsko zalezy od upodoban dziecka.....

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-04-06 10:20:44 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anna69

Post #5 Ocena: 0

2010-04-06 10:21:41 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

aha...zapomnialam - ja mam brata troche starszego(w listopadzie skonczyl 17lat) i mama dala mu polowe kaski na urodziny na kurs szyblowcowy(reszte sam sobie zarobil bedac u mnie tu w wakacje) - moze i twoj syn ma jakies takie mazenia.....

ja np na 15urodziny dostalam od rodzicow w prezencie oboz zeglarski z kuresm i egzaminem na patent - sama to sobie wybralam - mimo ze musialam na ten prezent czekac od marca az do wakacji - uwazam ze byl nalepszym pod sloncem - zeglartwo to moja pasja ......

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-04-06 10:27:08 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #7 Ocena: 0

2010-04-06 10:32:08 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

wi9ec taki paintball jest super rzecza- to nie tylko strzelanie do siebie- jest zoorganizowana zabawa, sa zawody- moi chlopcy chociaz sich nie interesuje to po przyjezdzie byli zachwyceni- opowiadan mnostwo, i taki dzien na pewno pozostaje w pamieci

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-04-06 10:46:17 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2010-04-06 10:51:55 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z mojej strony dokladam jeszcze najserdeczniejsze zyczenia dla jubilata :-)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-04-06 10:58:16 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 31 z 32 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 30 | 31 | 32 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,