MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rodzice nastolatkow

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 26 z 32 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 25 | 26 | 27 ... 30 | 31 | 32 ] - Skocz do strony

Str 26 z 32

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

madagaskar3

Post #1 Ocena: 0

2010-03-19 00:04:40 (15 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Z nami od: 01-02-2009

Cytat:

2010-03-18 23:57:31, doritos napisał(a):
Dokladnie Madagaskar,widza ze inne tak robia i malpki malpuja hihi
Co do disco tez sie zgodze,jeszcze pstro w glowie i nigdy niewiadomo co sie moze przytrafic,malo glupoli chodzi?
Poczekam az podrosnie choc bedzie ciezko wytlumaczy bo ona twierdzi ze jesli wstep jest od 13 roku zycia a ona ma 13 to nie rozumie czemu nie moze isc?

Mielismy ten sam problem:-]
Szukalam na stronie dyskoteki od ilu lat jest wstep i jakos nie znalazlam,hihih....Pozniej byl spokoj.
Jedynie dyskotekowo,to zawoze ja na lodowisko raz w miesiacu i wtedy moze poszalec przy muzyce i tancach.konczy sie o 22-drugiej,ale tam to chociaz wiem,ze pokusy picia nie ma:-]

[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

madagaskar3

Post #2 Ocena: 0

2010-03-19 00:13:14 (15 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Cytat:

2010-03-19 00:00:30, littleflower napisał(a):
a moze jakies rady jak odmowic cos dziecku, np wyjscia, kupna czegos co nam sie niepodoba?
Jak mu wytlumaczyc ze 23 to troche za pozno na powrot 15 latka z imprezy a dzieczynie ze makijaz ma podkreslac urode a nie nasz oszpecac? Tak by nie wygladalo to na nasza wymowke a dotarlo do nastolatka,

No chyba sam 15-latek z imprezy nie wraca?

Ja sobie tego nie wyobrazam ,tak nie moze byc.

Co do makijazu to pewnie kiedys jak popatrzy na swoje zdjecia to sama zrozumie,zobaczy jak komiicznie sie malowala :-]
Ja ze swoja przerabiam i przerabiam i nie dociera(choc do szkoly juz tak nie)
I te usta koloru pudrowego,czyli o odcieniu skoru-MASAKRA:-]:-]:-]
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2010-03-19 00:13:28 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ja zawsze mowilam, ze w zaleznosci od wieku kazdy ma odpowiednie ustepstwa. Jaka przyjemnosc z osiagniecia dojrzalosci, jesli doswiadczylismy wszystkiego przed. Pozostana tylko obowiazki, stres o prace, kredyt etc etc.

Mozglabys powiedziec, ze nie zgadzasz sie na wyjscie, bo dla ciebie byloby to duzo latwiejsze, nie musialabys sie martwic czy sa bezpieczne, czy sie bawia dobrze etc etc. Skoro ty wychodzisz o krok w ich strone, to oni sa zobowiazani zrobic krok w twoja z czasem powrotu, w razie trudnosci ze spotkaniem po srodku, zawsze mozna sie wycofac na wczesniej upatrzone pozycje, tylko, ze wynik bedzie taki, ze oni zostana w domu.

Ada

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2010-03-19 00:29:01 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Jak na razie jesli moj 16 latek wraca pozniej niz 21 to albo maz jedzie po niego albo wraca taksowka, nigdy pozniej jak 22-23 no chyba ze spi u tego kolegi, zalezy kiedy maz konczy prace, a byl taki czas ze Kuba w weekendy dorabial jako babysitter wlasnie do 23 ciej, bo co jak co ale jak przypylnowac malucha to chlpocow nauczylam, nie na zasadzie ze musisz to umiec ale oni od malego byli opiekunczy w stosunku do mlodszych, i kiedy rodzilam kolejne dziecko to starsze pomagalo , takze po to by czulo sie potrzebne i nie odrzucone bo w domu jest male bobo.
Najsarszy jest noga w kuchni , cos tam ugotuje , jakis prosty obiad , sorowke, mlodszy od malego lubial sie w mace bawic, wiec nalesniki, pierogi ,uszka to jego specialnosc, najmlodszego zas pieczenie ciast, tylko mu pozwolic upiec jakies ciasto , dumny jak paw chodzi.
Wiec nie uwazam ze nauczenie chlopcow takich troche,,kobiecych obowiazkow,, jest czyms zlym a Wy jak myslicie?
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2010-03-19 00:45:52 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

O, nie jest to zupelnie niczym zlym. Ja chlopakom zawsze mowilam, ze nie tylko im to w zyciu pomoze, ale tez bedzie sie dziewczynom podobac, jak beda umieli o siebie i o nie zadbac. U nas nie bylo meskich i zenskich obowiazkow. Byly pewne ustepstwa, bo kazdy ma niechec do pewnych obowiazkow. Dla mnie np prasowanie, oj jakie to dla mnie nudne, a okazalo sie, ze jeden z chlopakow bardzo to polubil, tylko deske zarzadzil nowa kupic, hej, jak jest chetny, to ja nawet zelazko nowe kupilam, wg zyczen. Mycie naczyn, sprzatanie, pranie, kazdy powinien wiedziec. Jak cos mruczeli, to pytalam, czy maja zamiar zenic sie ze sprzatczka czy z miloscia zycia.

Gotowanie, ja osobiscie lubie gotowac jak mi sie nikt pod nogami nie plata, ale to sie zdarzalo od swieta tylko, bo chlopaki zawsze chcieli pomagac, wiecej przy tym sprzatania, ale moje odglosy podziwu dla checi byly dobrze wymierzone. Co dziwne, to oni bardziej trzymaja sie przepisow niz ja. A chlopakow powazniejsze zainteresowanie kuchnia zaczelo sie jak w szkole robili jakies potrawy, i trzeba bylo przygotowac (albo kupic, ale oni mysleli, ze trzeba recznie zrobic) polprodukty, i w szkole gotowali i piekli jakies "ciasta". Moze wlasnie dlatego, ze w domu byli przyzwyczajeni w kuchni duzo przebywac, to tak im dobrze poszlo w szkole, i pamietam jak im to podnioslo opinie o samych sobie, bo to co bylo codziennoscia w domu, nagle okazalo sie byc taka tajemnicza bronia w szkole, hej eureka, okazalo sie, ze mama miala racje, to sie do czegos przyda.

[ Ostatnio edytowany przez: Adacymru 19-03-2010 00:48 ]

Ada

Do góry stronyOffline

doritos

Post #6 Ocena: 0

2010-03-21 21:29:58 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Dzisiaj moja corka zazyczyla sobie zrobienie swoich urodzin w wynajetej limuzynie:-o:-]:-o
Jakies pomysly na urzadzenie nastolatkowi party?

[ Ostatnio edytowany przez: doritos 21-03-2010 21:30 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2010-03-21 21:36:33 (15 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Cos tematycznego moze, popoludnie-wieczor wypad konno, zakonczony ogniskiem/grillem z dobrym jedzeniem i obowiazkowo szampanem z truskawkami ;).
Umowione popoludnie w spa/salonie kosmetycznym/wesolym miasteczku dla "starszakow"/wypad do kina z zamowiona loza i szampanem, koncert, musicall, teatr?
Pomyslow jest masa, Londyn jest swietny na takie imprezy, zalezy od zainteresowan panny.

[ Ostatnio edytowany przez: karjo1 21-03-2010 21:39 ]

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #8 Ocena: 0

2010-03-21 21:43:24 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

lol Doritos zalezy od Twoich mozliwosci finansowych i ile osob chcialaby zaprosic
moje propozycje to-1restauracja typu jesz az do bolu placisz raz
2kino fundujesz bilet drink kukurydza po filmie lody i papa
3 niedaleko mnie jest taki snowcentre - organizuja tam party urodzinowe plus np bitwa na sniezki, znajdy nartami wiec moze kolo Ciebie jest tez cos takiego
4 paitball- wbrew pozorom i dzieczyny maja chec rywalizacji, w centrum jest trener ktory organizuje zabawe, w cenie wejscia jest ubezpieczenie- bron( dokupuje sie tylko kulki) mundury
mozna tam kupic tez cos do zjedzenia
5 pizdama party w domu

[ Ostatnio edytowany przez: littleflower 21-03-2010 21:44 ]

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

doritos

Post #9 Ocena: 0

2010-03-22 23:06:58 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Dzis sie dowiedzialam ze wypozyczenie limuzyny kosztuje ok.150f za godzine:-o troche duzo
Paintball lub cos podobnego byloby super,musze to z mloda przedyskutowac:-)
SPA tez by bylo fajne.
W tym roku myslimy zeby cos fajnego zorganizowac,mamy czas do czerwca wiec na pewno cos wymyslimy
Poki co dziekuje za podsuniecie pomyslow i jakby cos komus jeszcze do glowy przyszlo to pisac,dzieki;-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

madagaskar3

Post #10 Ocena: 0

2010-03-22 23:28:58 (15 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Cytat:

2010-03-21 21:36:33, karjo1 napisał(a):
Cos tematycznego moze, popoludnie-wieczor wypad konno, zakonczony ogniskiem/grillem z dobrym jedzeniem i obowiazkowo szampanem z truskawkami ;).
Umowione popoludnie w spa/salonie kosmetycznym/wesolym miasteczku dla "starszakow"/wypad do kina z zamowiona loza i szampanem, koncert, musicall, teatr?
Pomyslow jest masa, Londyn jest swietny na takie imprezy, zalezy od zainteresowan panny.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>karjo1</i> 21-03-2010 21:39 ]

Z tym szampanem dla 13-latki to zart chyba?

Chyba ze takie musujace bezalkoholowe:-]
W takich mozdzkach to zaraz sie porobi ,na 15-tke wodeczka:-]

Alkohol od 21 roku zycia:-]
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Strona 26 z 32 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 25 | 26 | 27 ... 30 | 31 | 32 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,