MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rodzice nastolatkow

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 32 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 30 | 31 | 32 ] - Skocz do strony

Str 11 z 32

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2010-03-15 23:00:52 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

jeszcze taka rada
z moimi chlopakami czasami chodze na zakupy, czesto jedziemy do innego miasta, taka nasza wyprawa bez tych najmlodszych bez taty, ja im doradze w zakupach, pojdziemy gdzies cos zjesc i chlopcy tez sa wtedy bardziej otwarci, wiedza ze moga mi powiedziec , opowiadam im o moim dziecinstwie, pokazuje filmy o tamtych czasach lub zdjecia.
I staram sie zainteresowac ich hobby, choc np nie lubie hip=hop czy rap a jest to muzyka ktora probuje tworzyc moj syn- razen z nim chodze po sklepach za sprzetem, teraz ostatnio porownywalismy parametry mikrofonow , mam znajomego ktory tez tym sie interesuje wiec namowilam go na rozmowe z synem , skutkiem jest ze syn zostal zaproszony na nagranie do studia w Derby, wazne zeby im pokazac ze troszke nas interesuje to co ich , w co lubia sie ubrac,
Ale ile ja juz z nimi nerwow zjadlam to moje, i pewnie jak bym przestala sie farbowac okazaloby sie ze jestem siwa jak golabek,
a przedemna jeszcze 14 lat zanim najmlodsze osiagnie pelnoletnosc,
Zreszta 18 latek to jeszcze nie znaczy ze dojrzaly, chociaz juz wtedy inne zmartwienia dochodza.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2010-03-15 23:02:44 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

doritos

Post #3 Ocena: 0

2010-03-15 23:05:57 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

To fajnie sie masz Littleflower,moja corka nie chce ze mna chodzic po sklepach,woli z kolezankami,a mialo byc tak pieknie:-?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2010-03-15 23:06:44 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Doritos i ja sie tak wlasi zastanawiam czy juz lepiej miec nastolatke czy nastolatka w domu, mam corki i jestem przerazona jak czytam np o takiej pigulce gwaltu, przeciez jakis gowniarz jej moze to wrzucic nawet podczas lunchu w szkole. Moi chlpocy juz zaznaczyli ze jak Wanesa skonczy 12 lat sama to tylko do ogrodu wyjdzie, tak jej i potem mlodszej pilnowac beda, na zmiane.
No zobaczymy co z tego gadania potem wyjdzie
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-03-15 23:08:33 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

stokrotka1975

Post #6 Ocena: 0

2010-03-15 23:14:03 (15 lat temu)

stokrotka1975

Kobieta

Z nami od: 16-02-2010

littleflower to super, że twoje dzieciaki chca z Toba na zakupy chodzic. Mój ja ma gdzies ze mna wyjsc, cos kupic dla niego to najpierw jeczy tydzien, potem bierze pieniadze i jedzie z kolegami i kolezankami na zakupy :(
Doritos masz rację, miało byc tak pieknie :(

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2010-03-15 23:15:02 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2010-03-15 23:05:57, doritos napisał(a):
To fajnie sie masz Littleflower,moja corka nie chce ze mna chodzic po sklepach,woli z kolezankami,a mialo byc tak pieknie:-?

Zaproponuj pewnego dnia, ze masz do wydania pieniadze, zobaczysz jak kolezanki odstawi, :-]
Ada

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #8 Ocena: 0

2010-03-15 23:15:35 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Doritos moze popros ja o pomoc , niech ona Cin poradzi np powiedz jej ze potrzebujesz bluzke i chcialabys sie odmlodzic, zeby poszla z Toba i cos Ci poradzila, Albo kino, tylko Ty i ona, Po prostu jakims podstepem, Z kolczykami wytlumacz jej ze to teraz fajne ale potem bedzie szukac pracy i raczej nikt nie zatrudni na dobre stanowisko osoby tak podziurawionej, jak nie uwierzy to zapytaj jej czy kiedys widziala np nauczyciela, kogos w banku czy urzedzie takiego- ale niech popatrzy po magazynach , taki glupi kolczyk a moze tyle zaszkodzic
Moim tak wytlumaczylam, i tak samo z ciuchami- najstarszy dres teraz do gry w pilke tylko ubierze, no i stwierdzil ze praca w garniturze to jest to, po za tym jak idzie ulica nawet w jeansach ale zadbanych do tego fajna koszulka i widzi te spojrzenia od razu rosnie 10 cm w gore, na dresiarzy niestety zachwytu nie ma,

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2010-03-15 23:19:18 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Cytat:

2010-03-15 23:08:33, ie2ox4 napisał(a):
hmmm 12 lat, a to nie za dużo już? przecież to zdaża się duŻo młodszym!

wiem ze sie zdaza :-Y:-Y:-Y i jak moge bede starala sie je przed tym uchronic

Do góry stronyOffline

stokrotka1975

Post #10 Ocena: 0

2010-03-15 23:20:53 (15 lat temu)

stokrotka1975

Kobieta

Z nami od: 16-02-2010

Mam jeszcze jeden kłopot. Mianowicie chodzenie na urodziny do kolegów lub koleżanek i zwiazane z tym robienie prezentów. Mój syn niedługo wybiera sie na takie party i prosił o 50 f na prezent. mysle, ze to stanowczo za duzo na co on odpowiedzial, ze tutaj dzieci daja sobie w prezencie pieniadze w kopercie. Co o tym sadzicie? przecież przy ilosci znajomych mojego syna to czyjes urodziny wypadaja srednio trzy razy w miesiacu, zbankrutowac mozna. I jeszcze jedno pytanie, czy Wasze dzieciaki robią urodziny w domu czy wychodza np. do pizzerii czy na bilard etc.?

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 32 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 30 | 31 | 32 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,