MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Samotna mama, a faceci... ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

Str 6 z 27

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-02-18 19:44:24 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-02-18 19:47:55 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-02-18 20:07:36 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

greta

Post #4 Ocena: 0

2010-02-18 20:18:37 (15 lat temu)

greta

Kobieta

Z nami od: 26-05-2007

MagicSunny nie przejmuj sie napewno znajdziesz kogos kto ciebie pokocha,zaakceptuje i polubi Twoje dzieci.Ja jestem w podobnej do Ciebie sytuacji mam 36 lat, dwoje dzieci,jestem po rozwodzie,dwa lata bylam sama i...spotkalam kogos:).Nie szukalam go,nie chodzilam nigdzie czatujac na faceta poprostu poznalismy sie w pracy,nie czarowalam go -odrazu zapoznalam go z moimi dziecmi myslac ze im szybciej je pozna tym szybciej sytuacja sie wyklaruje i jak ma uciec to niech ucieka szybko a nie kiedy sie do niego przyzwyczaje;).Zaprosilam go do nas do domu ,przyszedl z chinskim jedzeniem totalnie nie trafionym(dzieciaki wybrzydzaly typu bleee ohyda) i slodyczami-troche lepszy wybor;p.Nie wiem jak to sie stalo ale odrazu przypadl do gustu moim dziecia moze dlatego ze lubi kreskowki?;)Po 4 miesiacach znajomosci zamieszkalismy razem i to byl prawdziwy sprawdzian naszej znajomosci.On nie ma dzieci ale wciaz pamieta jak to jest byc dzieckiem,jak to jest byc nastolatkiem.Moge powiedziec ze ma wiecej cierpliwosci do nich niz ja czasami.Co dla mnie jest wazne i czego oczekiwalam od nowego partnera ...nie tego ze pokocha moje dzieci ale ze bedzie z NAMI tworzyl jedna brygade.Mimo ze sa to moje dzieci radze sie go w wielu sprawach jak z nimi postepowac,zale mu sie jak mnie wkurza i razem opracowujemy plan jak je doprowadzic do porzadku.Widzial nie raz moja bezsilnosc kiedy moj syn wyprowadzal mnie z rownowagi(jest w tym glupio-madrym wieku 15 latek),i ma na to niezawodny sposob robi mi kapiel i mowi zebym odpuscila bo kazdy rodzic musi to przejsc a sam probuje z nim o tym porozmawiac za moimi plecami.Sama widzisz mozna spotkac kogos kto ciebie pokocha i polubi twoje dzieci i bedzie z nimi kombinowal jak tobie ulepszyc zycie.Moj partner taki jest,zabiera ich do kina i rozmawia po kolezensku jak mozemy sobie razem pomoc aby zylo sie lepiej.Moze taki jest dlatego ze on i jego brat byli wychowywani przez mezczyzne ktory nie byl ich ojcem ale traktowal/traktuje ich jak rodzone dzieci.Mial chyba dobry wzor do nasladowania.2 tygodnie temu po 14 m-cach wspolnego mieszkania oswiadczyl mi sie:),jest pewny ze chce byc ze mna i z moimi dziecmi.Nie wiem co przed nami jakie trudnosci z dziecmi ale wierze ze przetrwamy bo jestesmy wspolnym frontem.
Mysle ze powinnas uwierzyc ze sa fajni faceci dorosli i odpowiedzialni dla ktorych wazne bedzie szczescie Twoje i Twoich dzieci(tacy co beda chodzic na wywiadowke i ukrywac pewne fakty przed toba zebys sie nie wkurzyla;).trzymam kciuki za Ciebie!

Do góry stronyOffline

Jess31

Post #5 Ocena: 0

2010-02-18 20:24:45 (15 lat temu)

Jess31

Kobieta

Z nami od: 17-06-2008

Ania co ty fasolisz ze sie tak wyraze :-], przepraszam bardzo ale akurat w kraju w ktorym mieszkamy przy 30stce wiekszosc kobiet wychowuje dzieci samotnie lub z kolejnym partnerem, a o tuszy tych pan nawet nie wspomne (wiesz o co chodzi), wiem wiem uogolniam ... tutaj zwiazki takie sa naturalne niezaleznie od tuszy, wieku, wygladu ogolnie, wiec glowa do gory ;-)...

Sunny, mam kolezanki ktore byly w podobnej sytuacji dzisiaj sa w zwiazkach i sa szczesliwe, najwiekszym problemem dla nich bylo poznawanie facetow z ich dziecmi bo dzieci bardzo szybko przyzwyczajaly sie, moment i wlasnie mowily wujek na faceta, jedna miala wyrzuty sumienia bo byla przez jakis czas z jednym facetem, nie udalo sie i rozeszli sie a dziecko dalej pytalo o wujka, potem byl drugi facet i podobna sytuacja, po tym powiedziala ze daje spokoj bo dziecko cierpi ale w koncu ponownie zaczela spotykac sie z facetem tylko juz ostrozniej i wlasnie bez dzieci do poki nie byla pewna ze moze i chce ponownie faceta przyprowadzic do domu i wlasnie z nim jest do dzisiaj, po slubie :-D ... zycze tobie duzo szczescia Sunny a facetowi ktory bedzie mial ta szanse na zwiazek z toba gratuluje odgornie :-];-)

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-02-18 20:30:38 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

butterfly42

Post #7 Ocena: 0

2010-02-18 20:35:18 (15 lat temu)

butterfly42

Kobieta

Z nami od: 27-02-2008

Cytat:

2010-02-18 19:10:00, krakn napisał(a):
Ale zasadniczo wpadłem w osłupienie, bo traktują zwiazki jak biznes...
Niby zakochani, niby szaleństwo, ale jak już trzeba coś poświecić dla drugiej osoby to Niii huhu.
jak dla mnie to nie miłość tylko ... mrówki w gaciach :)))

znam takie przypadki i wiem ze nic dobrego z tego nie wynika-znajoma po rozwodzie poznala faceta,wszystkim opowiadala jaka to ona zakochana i jaki on wspanialy dla jej corki( kazala dzieciakowi mowic do niego tato:-o),on zakochany po uszy wierzyl w kazda jej bajeczke choc pod mostem to sie na bank nie miescil:-] ale byl dobry bo mial kase i samochod ...zasponsorowal jej prawko,kupil auto,dal kase na mieszkanie,zalatwil dobrze platna prace(traktowala go jak jelenia ktory przynosi niezly zysk) a gdy po kilku latach dostala juz wszystko czego chciala i chciala odejsc on machnal jej dziecko zeby miec pewnosc ze teraz go juz nie zostawi...i ona biedna teraz zalamana bo on chce sie zenic:-]

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-02-18 20:53:14 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-02-18 21:07:47 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-02-18 21:09:06 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,