MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Samotna mama, a faceci... ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

Str 5 z 27

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ciesza

Post #1 Ocena: 0

2010-02-18 16:52:40 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Ja przytocze punkt widzenia mojego kolegi.
Jak juz masz dziecko to im szybciej znajdziesz partnera tym lepiej.
Im starsze dziecko, tym wieksze wyzwanie dla potencjalnego partnera, nie wszystkie dzieci da sie sobie zjednac gra w pilke i czekoladkami.
Moje zdanie odrobine sie z tym pokrywa. Gdy sie rozwiodlam moj maly mial 3 lata, a nowy partner byl dla niego Bogiem, bo sie z nim bawil:-] Gdybym teraz znalazla sie w takiej sytuacji wiem, ze byloby trudniej, bo to sa lata przyzwyczajen, ktore trzeba by bylo zmienic. To nie mama bylaby juz wyrocznia i trzeba by bylo liczyc sie ze zdaniem kogos obcego, nowego.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-02-18 17:16:01 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-02-18 17:38:16 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-02-18 17:47:17 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kiss_me

Post #5 Ocena: 0

2010-02-18 18:08:54 (15 lat temu)

kiss_me

Kobieta

Z nami od: 15-02-2010

ja osobiscie uwazam ze jezeli facet pokocha ciebie, to pokocha takze i twoje dzieci. jezeli nie akceptuje ich to najzwyczajniej w swiecie nie kocha ciebie, a i wogle nie wiadomo czy potrafi kochac. W zyciu widzialam rozne sytuacje miedzy ludzkie, i wiem ze zdarzaja sie takie swinie ktore, udaja uczucie do dziecka, po to by zadowolic kobiete, albo i tacy ktorzy po zmajstrowaniu swojego dzieciaczka, wyrozniaja je a nie swoje odpychaja, ale wiem tez ze jest wielu facetow, ktorzy jeszcze bardziej obdarzy uczuciem twoje dziecko niz by ci sie moglo wydawac. To wszytsko tak naprawde zalezy od czlowieka, i na pewno rowniez od dziecka - czy da sie pokochac. twoja milosc do dzieci i ich do ciebie jest bezinteresowna. obcy facet bedzie musial postarac sie o ich uczucie, ale takze i one musza dac mu wiele od siebie. Nie mozna tylko oczekiwac od faceta uczucia do dzieci, a dzieciom ma byc wolno wszystko. Oni nad uczuciem beda musieli pracowac. Ale nie kazdy facet to swinia, i jest wielu naprawde wartosciowych panow, ktorzy beda lepiej kochac dzieci niz ich wlasny ojciec. Jak to mowi stare przyslowie : Nie wazne kto zrobil, wazne kto wychowal, a samotne mamy to nie tredowate kobiety, tylko normalne babki, ktorym z roznych przyczyn zyciowych poprostu cos nie wyszlo, i maja za soba pewien etap zycia. tak zwane kobitki z przesloscia, ale za to doswiadczone, i dojrzalsze. I nigdy dzieci nie sa przeszkoda do ulozenia sobie zycia na nowo, to zalezy juz tylko od charakteru kobiety i tego jaka jest.
raz anioł raz diablica, jedna twarz a dwa oblicza

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-02-18 18:47:41 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2010-02-18 18:58:28 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

i wlasnie tego bym na Twoim miejscu oczekiwala:
akceptacji dla (nie swoich) dzieci,a nie milosci
(to tak a'propos uwagi kwakwarakwa)

a jakie sa szanse na spotkanie fajnego
(przygladajac sie Twojej interpretacji okreslenia :normalny) faceta?
hmmm...nikle,
niezaleznie od tego czy jestes matka Polka,czy typem lalki Barbie
;)

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-02-18 19:00:24 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2010-02-18 19:10:00 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

troche z innej beczki i nie na temat, ale tak apropo's związków, nie wiem, albo ja to jakiś dziwny jestem, albo czegoś z życia nie rozumiem, niedawno miałem wątpliwą przyjemność dowiedzieć się paru rzeczy w swoim mniej czy bardziej bliskim otoczeniu znajomych.
W sumie nie chce za bardzo brnąć, bo być moze ktoś przeczyta...
Ale zasadniczo wpadłem w osłupienie, bo traktują zwiazki jak biznes...
Niby zakochani, niby szaleństwo, ale jak już trzeba coś poświecić dla drugiej osoby to Niii huhu.
jak dla mnie to nie miłość tylko ... mrówki w gaciach :)))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #10 Ocena: 0

2010-02-18 19:22:46 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,