MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Samotna mama, a faceci... ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 24 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

Str 24 z 27

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nie_z_tej_bajki

Post #1 Ocena: 0

2010-11-17 17:48:04 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Odswiezam swoj temat ;-), bo mam kilka pytan - do facetow zwlaszcza, ale odpowiedzi kazdego mile widziane ;-).
Moja mama kiedys mi powiedziala, ze jak znajde fajnego (dobrego) faceta dla siebie, to nie bedzie on ok dla moich dzieci ( glupio to brzmi, ale inaczej nie umiem tego napisac ), a jak bedzie swietnie dogadywal sie z dziecmi, to z kolei mi cos nie bedzie pasowalo... I miala racje niestety :-(. Nie wiem, czasem tak wychodzi, za skutki uboczne przepraszam ;-)...
Poza tym to tak jakos dziwnie jest ulozone na tym swiecie, ze jak my sie w kims zakochujemy, wiazemy z kims jakies nadzieje, to ta osoba nie bardzo, albo na odwrot...
Sa tez sytuacje, gdy scieraja sie dwa podobne charaktery. Co wtedy? Jest szansa na taki zwiazek?
Nie chce byc sama... nie robie tez nic na sile... ale zaczynam myslec, ze wielu facetow - naprawde wielu - przerasta fakt posiadania przeze mnie dzieci. Nawet jesli o tym nie mowia.

Odbiegajac - co mam myslec o facetach, ktorzy chca byc zdobywani? Ja jestem w stanie to akceptowac. Ale... przeciez czasem trzeba wreszcie dac tez cos od siebie, prawda? Nie moze ciagle starac sie tylko jedna strona, a druga "czekac co czas pokaze" i " na razie sie nie zobowiazujemy do niczego"... :-? A moze sie myle? ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 17-11-2010 17:50 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2010-11-17 19:13:00 (15 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Innego mezczyzny kobiety szukaja na ojca dla dzieci a innego dla siebie - stad takie historie.

Poza tym - jak juz sie facet spodoba mamie to mama zazwyczaj zaczyna przyspieszyc proces poznawania sie. To co dla singla trwa miesiacami mam chce osiagnac w kilka tygodni, jesli nie dni.

A teraz przypomnij sobie jak bylo kiedy poznawalas interesujacych facetow a oni zasypywali cie dziesiatkami sms-ow i wydzwaniali po kilkanascie razy dziennie a po kilku randkach wyznawali milosc do konca zycia i bykiem patrzyli na innych mezczyzn - glowe dam ze uciekalas od takich jak najszybciej moglas a moze i zmienialas numer telefonu.

Zabawna sprawa - to dziala w obie strony ;-) ;-) ;-)

wyjdzie to wyjdzie, a jesli nie to nie - takie zycie. Nikt nie mowi za samotnym mamom jest latwo.
Ale z drugiej jako mezczyzna dodam ze samotne mamy ok 30 sa wyjatkowo seksi - jest w was cos takiego intrygujacego i szalenie pociagajacego... Kobieca dojrzalosc polaczona z takim dziewczecym urokiem...

;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Nie_z_tej_bajki

Post #3 Ocena: 0

2010-11-17 19:26:02 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Cytat:

2010-11-17 19:13:00, marcinb napisał(a):
Innego mezczyzny kobiety szukaja na ojca dla dzieci a innego dla siebie - stad takie historie.

Fakt :-). Jest zloty srodek? ;-)

Cytat:

Poza tym - jak juz sie facet spodoba mamie to mama zazwyczaj zaczyna przyspieszyc proces poznawania sie. To co dla singla trwa miesiacami mam chce osiagnac w kilka tygodni, jesli nie dni.

Mamy maja inne poczucie czasu? ;-)

Cytat:

A teraz przypomnij sobie jak bylo kiedy poznawalas interesujacych facetow a oni zasypywali cie dziesiatkami sms-ow i wydzwaniali po kilkanascie razy dziennie a po kilku randkach wyznawali milosc do konca zycia i bykiem patrzyli na innych mezczyzn - glowe dam ze uciekalas od takich jak najszybciej moglas a moze i zmienialas numer telefonu.

Zgadzam sie. Nie lubie wielkich slow, po krotkim czasie, bo komus sie cos zdaje, a za miesiac okaze sie, ze zabila go szara rzeczywistosc...

Cytat:

Ale z drugiej jako mezczyzna dodam ze samotne mamy ok 30 sa wyjatkowo seksi - jest w was cos takiego intrygujacego i szalenie pociagajacego... Kobieca dojrzalosc polaczona z takim dziewczecym urokiem...

;-)

To podsumowanie bardzo mi sie spodobalo, szkoda ze rzadko facet potrafi ubrac w slowa takie rzeczy i powiedziec kobiecie. Moze wtedy byloby prosciej? A przynajmniej kobieta czulaby sie doceniona... ;-)
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

dadido

Post #4 Ocena: 0

2010-11-17 20:12:08 (15 lat temu)

dadido

Kobieta

Z nami od: 11-12-2007

Na wszystko jest tylko jedna odpowiedż ,kto skutecznie szuka ten znajdzie :-]
W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ...

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-11-18 12:51:35 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-11-18 13:04:05 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-11-18 13:12:07 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Pani_DP

Post #8 Ocena: 0

2010-11-18 13:23:05 (15 lat temu)

Pani_DP

Kobieta

Z nami od: 18-02-2010

Hmm jeśli ma się dzieci wiadomo,ze nie da sie tak od razu zaufac.Trzeba sobie zdawac sprawę,ze nie wszyscy faceci są przyzwyczajeni do ciągłej obecnosci dzieci itp.Poza tym,dzieci tez sie szybko przyzwyczajają,więc nie ma co się spieszyc z tym wszystkim.
Marusia uwazasz ze kazdy facet jest godny zaufania bo jest przystojny czy jak?
Co nas nie zabije to nas wzmocni :) wystarczy trochę optymizmu :)

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-11-18 13:29:04 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Pani_DP

Post #10 Ocena: 0

2010-11-18 13:30:35 (15 lat temu)

Pani_DP

Kobieta

Z nami od: 18-02-2010

Hmm tak tak,też tak myślałam ;] tacy oferujący pomoc nie?a za plecami robią swoje ;]
Co nas nie zabije to nas wzmocni :) wystarczy trochę optymizmu :)

Do góry stronyOffline

Strona 24 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,