Str 5 z 5 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-01-19 14:53:58 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
asicza | Post #2 Ocena: 0 2010-01-19 16:59:51 (15 lat temu) |
Z nami od: 18-01-2010 Skąd: londyn |
byli panowie,i przeprowadzili akcję odszczurzania choc to jeszcze nie koniec,bo za tydzien wrocą sprawdzic co i jak...Otoz tak jak mowilam ,sasiad nawet nie mial pojecia co u niego w szopie sie dzieje,i nawet zbytnio sie nie wzruszyl jak sie okazalo,ze ok 50 szczurow mieszka w jego ogrodzie!...male,duze,czyli cale rodzinki,zjadly w tej szopie prawie cala podloge,-do ziemi i w tej ziemi w dziurach byly gniazda..ufff dobrze ze tego nie widzialam.Nie wiem dokladnie jakie metody maja Ci panowie ale widzialam jak wrzucali do tej szopki cos takiego co robilo sporo dymu..mąz opowiadal jak wszystko sie tam ruszylo:/Sasiad dostal nakaz rozebrania szopy bo okazuje sie ze jeszcze chwila,i ona sama sie rozleci.To bylo najlepsze,i najszybsze rozwiazanie sprawy..na dodatek obeszli wszystkie mieszkania i zatykali kratkami wszystkie mozliwe wejscia,kanalizacje do naszego mieszkania i sasiednich domow.Dostalismy wszyscy informatory i broszury,dowiedzialam sie takze ze w ogrodkach nie wolno trzymac smieci jak to robil jeden z moich sasiadow ktory dostal mandat..faktem jest,ze smieci u nas zabieraja raz w tygodniu i gdzies jakby nie bylo trzeba je trzymac
,nic dziwnego wiec ze biegaly po wszystkich ogrodkach..Oby to juz sie zakonczylo. [ Ostatnio edytowany przez: asicza 19-01-2010 17:07 ] ♥ludzi z sercem mało,ale bez serca jest ich jeszcze więcej ..
|
evasta4 | Post #3 Ocena: 0 2010-01-19 17:38:01 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2008 Skąd: Hampshire |
Cytat: 2010-01-19 16:59:51, asicza napisał(a): byli panowie,i przeprowadzili akcję odszczurzania choc to jeszcze nie koniec,bo za tydzien wrocą sprawdzic co i jak...Otoz tak jak mowilam ,sasiad nawet nie mial pojecia co u niego w szopie sie dzieje,i nawet zbytnio sie nie wzruszyl jak sie okazalo,ze ok 50 szczurow mieszka w jego ogrodzie!...male,duze,czyli cale rodzinki,zjadly w tej szopie prawie cala podloge,-do ziemi i w tej ziemi w dziurach byly gniazda..ufff dobrze ze tego nie widzialam.Nie wiem dokladnie jakie metody maja Ci panowie ale widzialam jak wrzucali do tej szopki cos takiego co robilo sporo dymu..mąz opowiadal jak wszystko sie tam ruszylo:/Sasiad dostal nakaz rozebrania szopy bo okazuje sie ze jeszcze chwila,i ona sama sie rozleci.To bylo najlepsze,i najszybsze rozwiazanie sprawy..na dodatek obeszli wszystkie mieszkania i zatykali kratkami wszystkie mozliwe wejscia,kanalizacje do naszego mieszkania i sasiednich domow.Dostalismy wszyscy informatory i broszury,dowiedzialam sie takze ze w ogrodkach nie wolno trzymac smieci jak to robil jeden z moich sasiadow ktory dostal mandat..faktem jest,ze smieci u nas zabieraja raz w tygodniu i gdzies jakby nie bylo trzeba je trzymac ,nic dziwnego wiec ze biegaly po wszystkich ogrodkach..Oby to juz sie zakonczylo. [ Ostatnio edytowany przez: <i>asicza</i> 19-01-2010 17:07 ] Super.Oby problem zostal zazegnany ![]() "(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".
|
zuzka15 | Post #4 Ocena: 0 2013-01-24 15:35:46 (12 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2010 Skąd: ? |
Witam gdzie kupię trucizne na szczury ?
|
wielbicielka | Post #5 Ocena: 0 2013-01-24 15:37:51 (12 lat temu) |
Z nami od: 29-04-2011 Skąd: Londyn |
Cytat: 2013-01-24 15:35:46, zuzka15 napisał(a): Witam gdzie kupię trucizne na szczury ? Sprawdzilas link ktory podalam Tobie na pw? Tam jest podane gdzie (nazwa sklepu) kupisz trutke i jaka. |
|
|
tomaszzet | Post #6 Ocena: 0 2013-01-24 15:41:30 (12 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Cytat: 2009-10-29 11:03:56, gregory61 napisał(a): SLICZNE DZIEKI,mysle ze jest tylko jeden,nawet drania nagralem w nocy. ![]() No to dawaj ja jutuba ![]() Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
Premius | Post #7 Ocena: 0 2016-04-06 09:10:07 (9 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2016 Skąd: Southapmtos |
Ja miałem podobny problem, pomogła mi dopiero deratyzacja , firma załatwiła sprawę w parę minut i problem zanikł . Tobie też polecam takie rozwiązanie a pozbędziesz się problemu raz na zawsze.
|