MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szczur w mieszkaniu !!!

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-01-19 14:53:58 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

asicza

Post #2 Ocena: 0

2010-01-19 16:59:51 (15 lat temu)

asicza

Kobieta

Z nami od: 18-01-2010

byli panowie,i przeprowadzili akcję odszczurzania choc to jeszcze nie koniec,bo za tydzien wrocą sprawdzic co i jak...Otoz tak jak mowilam ,sasiad nawet nie mial pojecia co u niego w szopie sie dzieje,i nawet zbytnio sie nie wzruszyl jak sie okazalo,ze ok 50 szczurow mieszka w jego ogrodzie!...male,duze,czyli cale rodzinki,zjadly w tej szopie prawie cala podloge,-do ziemi i w tej ziemi w dziurach byly gniazda..ufff dobrze ze tego nie widzialam.Nie wiem dokladnie jakie metody maja Ci panowie ale widzialam jak wrzucali do tej szopki cos takiego co robilo sporo dymu..mąz opowiadal jak wszystko sie tam ruszylo:/Sasiad dostal nakaz rozebrania szopy bo okazuje sie ze jeszcze chwila,i ona sama sie rozleci.To bylo najlepsze,i najszybsze rozwiazanie sprawy..na dodatek obeszli wszystkie mieszkania i zatykali kratkami wszystkie mozliwe wejscia,kanalizacje do naszego mieszkania i sasiednich domow.Dostalismy wszyscy informatory i broszury,dowiedzialam sie takze ze w ogrodkach nie wolno trzymac smieci jak to robil jeden z moich sasiadow ktory dostal mandat..faktem jest,ze smieci u nas zabieraja raz w tygodniu i gdzies jakby nie bylo trzeba je trzymac
,nic dziwnego wiec ze biegaly po wszystkich ogrodkach..Oby to juz sie zakonczylo.

[ Ostatnio edytowany przez: asicza 19-01-2010 17:07 ]

♥ludzi z sercem mało,ale bez serca jest ich jeszcze więcej ..

Do góry stronyOffline

evasta4

Post #3 Ocena: 0

2010-01-19 17:38:01 (15 lat temu)

evasta4

Kobieta

Z nami od: 12-06-2008

Cytat:

2010-01-19 16:59:51, asicza napisał(a):
byli panowie,i przeprowadzili akcję odszczurzania choc to jeszcze nie koniec,bo za tydzien wrocą sprawdzic co i jak...Otoz tak jak mowilam ,sasiad nawet nie mial pojecia co u niego w szopie sie dzieje,i nawet zbytnio sie nie wzruszyl jak sie okazalo,ze ok 50 szczurow mieszka w jego ogrodzie!...male,duze,czyli cale rodzinki,zjadly w tej szopie prawie cala podloge,-do ziemi i w tej ziemi w dziurach byly gniazda..ufff dobrze ze tego nie widzialam.Nie wiem dokladnie jakie metody maja Ci panowie ale widzialam jak wrzucali do tej szopki cos takiego co robilo sporo dymu..mąz opowiadal jak wszystko sie tam ruszylo:/Sasiad dostal nakaz rozebrania szopy bo okazuje sie ze jeszcze chwila,i ona sama sie rozleci.To bylo najlepsze,i najszybsze rozwiazanie sprawy..na dodatek obeszli wszystkie mieszkania i zatykali kratkami wszystkie mozliwe wejscia,kanalizacje do naszego mieszkania i sasiednich domow.Dostalismy wszyscy informatory i broszury,dowiedzialam sie takze ze w ogrodkach nie wolno trzymac smieci jak to robil jeden z moich sasiadow ktory dostal mandat..faktem jest,ze smieci u nas zabieraja raz w tygodniu i gdzies jakby nie bylo trzeba je trzymac
,nic dziwnego wiec ze biegaly po wszystkich ogrodkach..Oby to juz sie zakonczylo.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>asicza</i> 19-01-2010 17:07 ]

Super.Oby problem zostal zazegnany;-)
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".

Do góry stronyOffline

zuzka15

Post #4 Ocena: 0

2013-01-24 15:35:46 (12 lat temu)

zuzka15

Kobieta

Z nami od: 02-09-2010

Witam gdzie kupię trucizne na szczury ?

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #5 Ocena: 0

2013-01-24 15:37:51 (12 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Cytat:

2013-01-24 15:35:46, zuzka15 napisał(a):
Witam gdzie kupię trucizne na szczury ?

Sprawdzilas link ktory podalam Tobie na pw? Tam jest podane gdzie (nazwa sklepu) kupisz trutke i jaka.

Do góry stronyOffline

tomaszzet

Post #6 Ocena: 0

2013-01-24 15:41:30 (12 lat temu)

tomaszzet

Mężczyzna

Z nami od: 09-05-2010

Cytat:

2009-10-29 11:03:56, gregory61 napisał(a):
SLICZNE DZIEKI,mysle ze jest tylko jeden,nawet drania nagralem w nocy.:-P

No to dawaj ja jutuba :-]
Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.

Do góry stronyOffline

Premius

Post #7 Ocena: 0

2016-04-06 09:10:07 (9 lat temu)

Premius

Mężczyzna

Z nami od: 06-04-2016

Ja miałem podobny problem, pomogła mi dopiero deratyzacja , firma załatwiła sprawę w parę minut i problem zanikł . Tobie też polecam takie rozwiązanie a pozbędziesz się problemu raz na zawsze.

Uwaga moderatora: spam, edytowano (11+1)

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,