MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szczur w mieszkaniu !!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2010-01-19 00:58:26 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Jesli to sa jakies szkolone szczury i trzymaja sie non stop wyznaczonego rejonu ogrodu sasiada, to nie ma sie co martwic. Gdyby jednak byly, jak kazde inne ciekawskie co sie dzieje u innych, to proponowalabym nie czekac tylko zglosic natychmiast.
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

asicza

Post #2 Ocena: 0

2010-01-19 02:25:17 (15 lat temu)

asicza

Kobieta

Z nami od: 18-01-2010

w jednym z ogrodkow sasiada jest stara szopka na narzedzia.ledwo ją widac w tej zagraciarni...a sasiada jeszcze nigdy nie widzialam w swoim ogrodzie odkad tu mieszkam juz rok..ogolnie wcale tam nie zaglada..wnioskuje wiec ze one maja tam swoj 'raj'i zabawe na calego...a biegaja sobie po sasiednich ogrodach pewnie w poszukiwaniu jedzenia.raz gdy maz wyszedl na papierosa szczur przebiegl mu pod nogami,od tamtego czasu ja nie chodze do wlasnego ogrodu ze strachu.panicznie sie boje i brzydze tego swinstwa;/wiec jesli biegaja po moim ogrodzie,a zasiaduja ogrod sasiada wydaje mi sie ze moge te sprawe zglosic...bo z czasem bedzie i ch coraz wiecej i ta szopka juz im nie wystarczy...
♥ludzi z sercem mało,ale bez serca jest ich jeszcze więcej ..

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-01-19 07:27:30 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

asicza

Post #4 Ocena: 0

2010-01-19 11:51:03 (15 lat temu)

asicza

Kobieta

no niestety...BYL...
biegaja po ogrodkach bo szukaja jedzenia.po jednej stronie maja tą szope,a po drugiej starsza pani dokarmia golebie i one tam sobie biegaja przez moj ogrod ktory jest w srodku.najwidoczniej maz wystraszyl ich trzasnieciem drzwi...Co najgorsze to przestalo byc buszowaniwe ogrodowe po nocach,one normalnie juz w bialy dzien biegają;/wcale im sie nie spieszy do ucieczki przed czlowiekiem.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-01-19 12:48:32 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

karolagirl

Post #6 Ocena: 0

2010-01-19 13:10:14 (15 lat temu)

karolagirl

Kobieta

Z nami od: 26-10-2007

Ja mialam szczury w domu, jeden pokoik lazienka i kuchnia i male 4 miesieczne dziecko 2 zabil moj facet po tym jak jeden mi wpadl bez pardonu do kibla. Trauma na cale zycie bo ja sama w domu dzieciak w lozeczku, w 5 minut nie bylo mnie w domu zamknelam drania w lazience a jak przyszedl ten moj to go nie bylo a lazienka miala moze metr na 2 metry cos w tym stylu. Spac nie mogla po nocach koszmar, wyobraznia to mi tak dzialala ze koniec swiata. No i latem ich tak nie ma ale zaczyna zima i zaraz dra te pyski, u mnie byly pod jedna szafka w kuchni robily sobie dziury za pralka i za lodowka. A w lazience pod wanna w zyciu calym nie widzialam tyle gowna co tam. No i wkoncu zglosilam w councilu a oni mi dali numer do HEALTH ENVIROMENT i do PUBLIC HEALTH oni wam pomoga za darmo i mozna dzwonic w razie naglego wypadku. Ja mam nr do tych z Nottingham takze wy byscie musieli znalezc swoich miejscowych.
Sztuka jest zyc, lecz prawdziwym arcydzielem zyc i nie zejsc na psy

Do góry stronyOffline

asicza

Post #7 Ocena: 0

2010-01-19 13:46:46 (15 lat temu)

asicza

Kobieta

maz wlasnie dzwonil do councilu,sprawa oglnie nie zostala wysmiana,zbywana itd..podobno mają takich telefonow setki dziennie!cieszy mnie fakt ze jeszcze dzis ma ktos przyjechac i wybadac sytuacje...A tak zapobiegawczo-czytam tutaj o odstraszaczach kontaktowych ktore podobno sie sprawdzają...moze ktos wie czy są takie odstraszacze do ogrodow,tzn.zewnetrzne?

Do góry stronyOffline

evasta4

Post #8 Ocena: 0

2010-01-19 14:30:27 (15 lat temu)

evasta4

Kobieta

Z nami od: 12-06-2008

Cytat:

2010-01-19 13:46:46, asicza napisał(a):
maz wlasnie dzwonil do councilu,sprawa oglnie nie zostala wysmiana,zbywana itd..podobno mają takich telefonow setki dziennie!cieszy mnie fakt ze jeszcze dzis ma ktos przyjechac i wybadac sytuacje...A tak zapobiegawczo-czytam tutaj o odstraszaczach kontaktowych ktore podobno sie sprawdzają...moze ktos wie czy są takie odstraszacze do ogrodow,tzn.zewnetrzne?

Ja Ciebie i tak podziwiam,ze tak dlugo z tym czekalas:-o
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".

Do góry stronyOffline

asicza

Post #9 Ocena: 0

2010-01-19 14:44:22 (15 lat temu)

asicza

Kobieta

Wiesz,moze dlatego ze nie mialam ich w domu,i nie mam.latają po ogrodzie a panosza sie w sasiedzkiej szopie:(stąd ten strach przez ktory omijam wlasny ogrodek i dzialam zapobiegawczo bo nie chce tych dzikich lokatorow gdzies pod moim domem,oknem,a juz zwlaszcza w domu
(...)

Do góry stronyOffline

evasta4

Post #10 Ocena: 0

2010-01-19 14:53:07 (15 lat temu)

evasta4

Kobieta

Z nami od: 12-06-2008

Cytat:

2010-01-19 14:44:22, asicza napisał(a):
Wiesz,moze dlatego ze nie mialam ich w domu,i nie mam.latają po ogrodzie a panosza sie w sasiedzkiej szopie:(stąd ten strach przez ktory omijam wlasny ogrodek i dzialam zapobiegawczo bo nie chce tych dzikich lokatorow gdzies pod moim domem,oknem,a juz zwlaszcza w domu
(...)

Wiesz,ale lepiej byc zapobiegliwym,bo potem ciezko to wytepic:-?
Z reszta sama wiesz,ze zawalu mozna dostac na ich widok;-)
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,