MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szczur w mieszkaniu !!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 2 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-10-29 11:35:41 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-10-29 11:47:34 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kingazkl1

Post #3 Ocena: 0

2009-10-29 12:43:31 (16 lat temu)

kingazkl1

Kobieta

Z nami od: 02-02-2009

U nas jak się wprowadziliśmy też był szczur ...oczywiście na początku nie wiedzieliśmy że to szczur ale zauważyłam dość duże odchody na szafce w kuchni i juz mieliśmy pewność że to ON. Raz nawet zostawiłam na ławie w pokoju torebkę z chipsami w środku a rano torba była cała pogryziona i nadawała się tylko do śmieci. Więc rozkładaliśmy na noc trutki na szczury (ponoć są mocniejsze) w podstawkach po słoikach, mąż robił to w rękawiczkach żeby nie przeszedł zapach ludzki (bo nie zeżre ). I po kilku dniach rano znaleźliśmy konającego szczura na dywanie bbbblllllllleeee okropieństwo ...Życzę powodzenia w tępieniu dziada

Ps mąż też go nagrał na telefon i pokazał landlordowi ale on wcale się tym nie przejął ,,,,,,pozdr

[ Ostatnio edytowany przez: kingazkl1 29-10-2009 12:43 ]

K,A,F,A...

Do góry stronyOffline

asicza

Post #4 Ocena: 0

2010-01-18 16:43:27 (15 lat temu)

asicza

Kobieta

Z nami od: 18-01-2010

witajcie.u mnie natomiast COS biega w nocy po strychu i popiskuje ...czasami ten odglos dobiega tak jakby i zza sciany.Z tego strychu i tak nie korzystam Ale boje sie by to cos nie wlazlo mi do mieszkania.W ciagu dnia jest spokojnie i nic nie slychac,dopiero nocą,i to dosc pozno.mysle,ze to szczury albo myszy..
Wiem,ze sasiedzi maja szczury w ogrodzie,nie ma wiec problemu by przelazly i do mnie.zastanawiam sie tylko jak wylazly na strych a nie do domu?,moze ktos mi doradzi co zrobic...nie znalazlam zadnych sladow w domu,co wskazaloby mi trop na gryzonia.
♥ludzi z sercem mało,ale bez serca jest ich jeszcze więcej ..

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-01-18 18:04:42 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-01-18 18:23:35 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-01-18 18:31:36 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-01-18 18:39:43 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

villona

Post #9 Ocena: 0

2010-01-18 19:12:07 (15 lat temu)

villona

Kobieta

Z nami od: 09-01-2010

Ja bym nie dzwonla od razu do Pest Control firm jako, ze bedziesz musiala im zaplacic za usluge. Zadzwon najpierw do twojego council'u jako, ze oni robia taka usluge za darmo. Natomiast jezeli chodzi o myszy to wtedy bedzieszmusiala im zalacic. Jak sie upewnic ze masz szczury a nie myszy? Myszy chodza tylko po rownoleglym, nie potrafia chodzic do gory po scianach. Tak wiec jezeli slyszysz gryzienie szczurow i jak biegaja wdzluz scian i po sufitach to masz szczury. Czasami Council moze sie zapytac skad wiesz ze masz szczury a nie myszy - to powiedz to co wyzej napisalam.

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #10 Ocena: 0

2010-01-18 20:08:42 (15 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2010-01-18 19:12:07, villona napisał(a):
Myszy chodza tylko po rownoleglym, nie potrafia chodzic do gory po scianach. Tak wiec jezeli slyszysz gryzienie szczurow i jak biegaja wdzluz scian i po sufitach to masz szczury.....

Pionowe sciany tez sa rownolegle..... w stosunku do innych scian pionowych, no chyba ze sa pod katem (jak to w angielskim budownictwie) nie zawsze prostym.;-) Myszy jak najbardziej mykaja po pochylosciach a czeto gesto takze po scianach rownoleglych do innych pionowych scian:-]:-]:-]:-]. Jak kolezanka majaca problem z gryzoniami przelozy taka rade na angielski i zlozy petycje tej tresci w Councilu to zamiast Pest Control moga wezwac Security....:-]:-]

taki zart, prosze sie nie gniewac tylko przeczytac swoje dzielo po napisaniu a przed wyslaniem.:-D

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,