Str 41 z 217 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
| lamiee |
Post #1 Ocena: 0 2010-03-03 14:39:01 (2 lata temu) |
Z nami od: 10-10-2008 Skąd: London |
oki, poszukam tych płatków ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) choć obawiam się ze znajdę TYLKO corn flakes a ja potrzebuje kółeczka...
Zapomniałam jeszcze napisać ze wraz z dietą wyskoczyły mu krosty na twarzy i zaczęły się problemy z kupką (nie dość że raz na 4 dni to jeszcze zaparcia!!)- tego też już u nas dawno nie było
Jak na razie są same negatywne skutki moich eksperymentów  mam więc nadzieję że jednak coś pozytywnego z tego wyjdzie bo już mam wyrzuty sumienia że męczę go niepotrzebnie...
A - kupiliśmy rowerek ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) Ciekawe jak szybko się nauczy jeździć  [ Ostatnio edytowany przez: lamiee 03-03-2010 21:24 ]
|
|

|
 |
|
|
|
| konto usunięte |
Post #2 Ocena: 0 2010-03-04 09:45:39 (2 lata temu) |
|
Wszystkie chemikalia i paskudztwa w organizmie wlasnie objawiaja sie w ten sposob:zaparcie i problemy ze skora.Trzymaj dalej, daj sobie dobre 3 miesiace na bezglutenowce.Bezmleczne sprawy wyjasniaja sie po 2 tygodniach dlatego jest rekomendowane wprowadzdzanie diety jednej a potem drugiej.Z regoly bezmleczna najpierw bo szybsze sa rezultaty.Pociesze cie tym, ze wiele krajow na swiecie nie ma za duzo jedzenia, ktore zawieraja gluten i jakos wszyscy zyja i ma im sie dobrze takze napewno nic nie zaszkodzi jak posiedzi na tych dietach 3 miesiace.Jest wiele przypadkow gdzie dziecko przechodzi taki stan odwekowy jak narkomani.Juz nic nie chca jesc,sa apatyczni a po tygodniu takiego stanu wychodzi z tego zupelnie nowy czlowieczek.
|
|

|
 |
|
| lamiee |
Post #3 Ocena: 0 2010-03-22 19:46:41 (2 lata temu) |
cisza...
zatem ja przełamię dobrą passę, bo u mnie NIE jest wszystko w porządku ale o tym później ale teraz potrzebuję SZYBKO waszą radę a mianowicie mój syn dostał zaproszenie na szczepienie.
Diphtheria, tetanus, pertussis and polio, Measles, mumps and rubella (DTaP/IPV or dTaP/IPV +MMR )
tj Błonica, tężec, krztusiec oraz polio Odra, świnka oraz różyczka.
I co ja mam z nim zrobić??
Zastanawiam się jak wielki wpływ miały szczepionki na nasze dzieci... i zgadzam się z lekarzami którzy poniekąd winią nadmiar rtęci w szczepionkach na zmiany w mózgach naszych dzieci...
|
|

|
 |
|
| lamiee |
Post #4 Ocena: 0 2010-03-22 19:51:01 (2 lata temu) |
a tak z dnia codziennego...
mały jest nadal na diecie bezmlecznej i PRAWIE bezglutenowej i mamy z nim niemałe problemy!! Od kilku dni zbuntował się na obiady (jadł ich raptem 3 rodzaje a teraz NIC mu nie smakuje!!!). Ja dostaje do głowy, nerwy puszczają...
Brakuje mi już sił
|
|

|
 |
|
| kik1976 |
Post #5 Ocena: 0 2010-03-22 21:35:16 (2 lata temu) |
Z nami od: 30-08-2006 Skąd: Neverland |
lamie , nie wiem co ci doradzic. moj wpyla ile chce, a czeklada na 1 miejscu, oczywiscie w ilosci ograniczonej.
w czerwcu mamy ponoc wizyte u jakiegos specjalisty, ale jeszcze nei wiem co i jak. napisalam maila do naszego spzital i tylko tyle mi powiedzieli  od tych familly suport, cisza. ale dzisiaj jedna nauczycielka ze szkoly powiedzial, ze sprobuje zalatwic mu lekcje muzyki, albo przynajmniej jakies kolko w tym kierunku. zobaczymy co z tego wyjdzie. Actus hominis non dignitas iudicentur ..
|
|

|
 |
|
| kiwi79 |
Post #6 Ocena: 0 2010-03-26 22:47:58 (2 lata temu) |
Z nami od: 26-03-2010 Skąd: wisbech |
Witam czy jest tu moze ktos z okolic Peterborough? (Cambridgeshire). Ja tu wlasnie mieszkam i tez mam syna z autyzmem. W maju konczy 7 lat.
|
|

|
 |
|
| lamiee |
Post #7 Ocena: 0 2010-03-27 00:17:47 (2 lata temu) |
ja niestety NIE z tych okolic a szkoda...
Bardzo chciałabym znać kogoś z podobnym problemem.
|
|

|
 |
|
| kik1976 |
Post #8 Ocena: 0 2010-03-27 06:37:28 (2 lata temu) |
kiwi, ja tez niby nikogo blisko nie mam, wiec sie tu wszystkie spotykamy
ostatnio bylam w szkole , na duzej przerwi i patrzylam , jak zachowuje sie mlody. byl sam w tlumie, doslownie. ktoregos dnia, stwierdzil,z e on nie ma przyjaciela i dzieci nie chca sie z nim bawic  prawde mowiac nie wiem co mam mu powiedziec.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..
|
|

|
 |
|
| kravat |
Post #9 Ocena: 0 2010-04-17 23:07:53 (2 lata temu) |
Z nami od: 12-01-2010 Skąd: BofE |
Witam Was wszystkich kochani,
Jak cicho sie u nas zrobilo...
Przepraszam za siebie i moja aktywnosc, nie mam wytlumaczenia, ale tak bardzo lubie tutaj zagladac i czytac Wasze posty.
Co u Was i Waszych zabciow???
U nas po staremu, troche meczy mnie juz ta przerwa i nie moge sie doczekac az zabki pojda do szkoly i przedszkola, z drugiej strony, uwielbiam poranki kiedy wszyscy razem siedzimy w pidzamach i zajmujemy sie nicnierobieniem :)))
Juz nie dlugo wakacje, jakie macie plany, na "upalne dni"?
|
|

|

|
|
| kik1976 |
Post #10 Ocena: 0 2010-04-18 07:39:17 (2 lata temu) |
hej karvat. ja tez mam urwanie glowy. dzieci w domu, to nie ma czasu na nude ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) a dzisiaj jeszcze w nianke sie bawie
mlody gada jak najety, czasem to juz mam dosc, normalnie 100 pytan do... pozatym ma nowa manie hotweels, normalnie wszedzie z tymi samochodzikami, oglada filmiki, szuka zestawow, po necie smiga , jak stary ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) w poniedzialek ida do szkoly to chwile przynajmniej w ciszy posiedze. ostatnio gdzie kolwiek szlismy i jechaly samochoty, to po koleji musialam mowic marki samochodow, buzia od gadania mnie boli ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) Actus hominis non dignitas iudicentur ..
|
|

|
 |
|