MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rodzina z dzieckiem autystycznym

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 387.2 z 623 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 386.2 | 387.2 | 388.2 ... 621 | 622 | 623 ] - Skocz do strony

Str 387.2 z 623

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

passionfruit

Post #1 Ocena: 0

2013-07-17 07:45:36 (12 lat temu)

passionfruit

Kobieta

Z nami od: 03-10-2012

Kik, kurcze masz z tymi szkolami! Trzymam mocno kciuki za pomyslna zmiane szkoly.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

passionfruit

Post #2 Ocena: 0

2013-07-17 07:53:31 (12 lat temu)

passionfruit

Kobieta

Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki, czy Tinnus to to samo co (protokol) Cutlera. Teraz bede miec troche wiecej czasu, wiec chcialabym cos jeszcze zrobic dla malego. Mocno sie zastanawiam nad homeopata klasycznym, skoro u nas stwierdzono, ze maly ma zatrucie metalami, wiec nie sadze, ze sie organizm ot tak sam oczysci. A chelatacje DAn sa chyba bardziej agresywne, wiec wole je na razie odpuscic. Jest ktos tutaj w temacie? Wiem, ze sa watki na dzieci.org, ale tam jest tego tyle, ze sie mozna pogubic....

Ania, co u Ciebie, pamietam, ze ty korzystalas z uslug homeopaty?

Co wogole sadzicie o oczyszczaniu u homeopaty?

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #3 Ocena: 0

2013-07-17 12:57:21 (12 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

oj latam, jak kot z pecherzem. odwiedzialm szkoly, pozwiedzalam i okazuje sie, ze dla mlodego maja miejsce, ale dla malego juz nie koniecznie i musze pomyslec co tu zrobic.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

lavender9

Post #4 Ocena: 0

2013-07-17 13:06:16 (12 lat temu)

lavender9

Kobieta

Z nami od: 23-11-2011

Cytat:

2013-07-16 21:48:25, passionfruit napisał(a):
Oj Lavender, myslalam, ze Ashford kolo nas :( Szukam kogos podobnego do mojego synka, z okolicy. Kurcze, moj podobnie w domu inny, a w przedszkolu tez mamy, ze raczej samotnik, podobno czesto sie 'wylacza' przy aktywnym uczeniu. Lekarze u nas 2 mies temu wykluczyli autyzm ( mielismy panel diagnostyczny przez 4 konsekutywne piatki).Zobaczymy co bedzie w reception...

Oj, szkoda, ze mieszkacie kolo tego drugiego Ashford. My zaobserwowalismy, ze nasz syn w momencie jak przestapi prog przedszkola, robi sie bardzo cichy. Moze wczesniej biegac, smiac sie, wyglupiac... Jak tylko wejdzie do przedszkola, to wylacza sie totalnie. Nie wiem czy to strach, czy bariera jezykowa. Do szkoly dopiero idzie w przyszlym roku. Narazie czekamy na HV. Pozdrawiam cieplo :)

Do góry stronyOffline

inka75

Post #5 Ocena: 0

2013-07-17 13:23:32 (12 lat temu)

inka75

Kobieta

Z nami od: 13-04-2012

Lavendar9 jesli widzisz duza zmiane w zachowaniu u syna gdy jest w przedszkolu moze warto porozmawiac o tym z nauczycielkami 😀a jezeli bedzie sie pogarszalo moze pomysl o zmianie przedszkola .. twoj mały ma dopiero 3 lata mysle ze bariera jezykowa nie ma tu duzego znaczenia jesli w domu jest szczesliwym chlopcem a tam nie moze poprostu nie lubi tego miejsca 😒myslalas o tym w ten sposób ?

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #6 Ocena: 0

2013-07-17 14:10:41 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Kik, na szybko apelacja, wiszenie u gardla LEA?
Trzymam kciuki za miejscowke.

Do góry stronyOffline

Kasia_83

Post #7 Ocena: 0

2013-07-17 15:26:06 (12 lat temu)

Kasia_83

Kobieta

Z nami od: 08-07-2013

witajcie dziewczyny,byłam dzis u neurologa dzieciecego,mały dostał zaswiadczenie z rozpoznaniem autyzm dziecięcy,ale orzeczenie o niepełnosprawnośći dostane dopiero od psychologa , co mnie zdziwiło neurolog chce zrobic mi rezonans magnetyczny głowy,a małego ze wzgledu na zaparcia chce zdiagnozowac u chirurga dzieciecego,ogólnie bardzo mądra mi sie wydała ta babka,opowiadałam jej o przebiegu ciąży(czułam sie swietnie,nie miałam żadnych apetytów,mdłości,a urodziłam przez cesarke-dziecko nie chciało sie obrócic,gdy dostałam kroplówke na skurcze,nic nie zadziałała)ale po co ten rezonans nie rozumiem,ale raczej nie chciała mi powiedziec,po prostu narazie szuka przyczyny,dziwne to wszystko ,czy króras z was miała podobny przypadek?
ona jest zdania ze organizm ludzki jest w stanie sam sie oczyścic ze wszystkiego i że najlepszym rozwiązaniem jest często medycyna niekonwencjonalna,szczegółowo mnie wypytała o wszystko,rozmawiałysmy tez o chelatacjach,odtruwaniu ze szczepionek itp. ona twierdzi że możliwe jest tez uczulenie Artura na niektóre składniki pokarmowe( po mnie,ale ja jestem juz wyleczona-20 lat temu rezonansem magnetycznym)i podobno czasem zaburzenie metaboliczne daje objawy jak w autyzmie,ech duzo by opowiadac,od informacji na ten temat mam zawroty głowy :) ech i zapomniałam jej powiedziec o braku mdłośći i apetytów podczas ciąży oraz o pobieraniu krwi pepowinowej przy porodzie,chyba wybiore sie na ten rezonans prywatnie,bo na kase chorych to dopiero w grudniu moge do niej przyjść po skierowanie,ech

[ Ostatnio edytowany przez: Kasia_83 17-07-2013 15:39 ]

Do góry stronyOffline

Kasia_83

Post #8 Ocena: 0

2013-07-17 15:46:48 (12 lat temu)

Kasia_83

Kobieta

Z nami od: 08-07-2013

passionfruit protokół cutlera to chelatacje(z niewiadomym skutkiem na powikłania w przyszłości-wiem od Pani neurolog)
metoda tinnusa różni sie troche od odtruwania homeopatycznego klasycznego to również odtruwanie ze szczepionek,ale ciężko znależć kogos kto stosuje jego sposób w Polsce
w Polsce najbardziej znana jest homeopatia klasyczna-tyle że nie na każde dziecko to dobrze działa,zdarza sie równiez duze pogorszenie,a nawet regres,a czesto po zakonczeniu takiego długotrwałego odtruwania stymulacje powracają
moja rada
zastosuj zimne kapiele,podawałam juz link na kilku stronach wstecz

[ Ostatnio edytowany przez: Kasia_83 17-07-2013 16:21 ]

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #9 Ocena: 0

2013-07-17 16:40:48 (12 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

karjo, to dla mlodego maja miejsce, tego z asd, a dla malego jest problem, ale fakt, bede upierdliwa. dzisiaj zostawilam forme do podpisu dla dyrektora skzoly, jutro znowu wizyta w councilu.
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

passionfruit

Post #10 Ocena: 0

2013-07-17 20:31:36 (12 lat temu)

passionfruit

Kobieta

kasia, tutaj latwiej znalezc homeopate klasycznego, ktore stosuje oczyszczanie metoda tinnusa. Nawet juz znalazlam kolo nas, ktory sie specjalizuje w chorobach wlasnie tego typu; autyzm, adhd itd. Kurcze nie wiem co myslec, myslalam, ze homeopatia jest naturalna, i nie moze zaszkodzic synkowi. Moj synek ogolnie radzi sobie bardzo dobrze, nie wybaczylabym sobie pogorszenia po leczeniu.

Kasia, ten neurolog mowil ci wszystko o tej stronie leczenia, Dan, homeopatia itd ? Jestem pelna podziwu..

Do góry stronyOffline

Strona 387.2 z 623 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 386.2 | 387.2 | 388.2 ... 621 | 622 | 623 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,