Katarzynek ja kupuje czesto z roznych stron,nawet z usa,oprostu gdzie taniej tam kupie,najczesciej kupuje z kirkmana ,NOW,z tych firm mam supli najwiecej a mam tego sporo...
tran bym ci polecila raczej w szklanej butelce i ciemnej,kirkmana jest w plastikowej wiec nie za bardzo,porownywalam sklad i nie ma za ciekawy,o wiele lepszy jest CARSLON COD LIVER OIL lub ARTCIC NORDIC NATURALS i nowy ktory znalazlam blue ice cod liver oil,wszystkie te sa w szklanych ,ciemnych butelkach,ze wzgledu na zatrucia u naszych dzieci,nie jest ok uzywanie plastiku,moze zawierac toksyny,ktore nasze dzieci nie latwo wydalaja i trzeba tez uwazac na garnki w jakich sie gotuje,ja wlasnie swoje wyrzucilam,tefal i aluminiowe ktore pokupowalam kiedys u pakistanczykow,kupilam stainless steel gary,te sa najzdrowsze(nierdzewne).
Katarzynek B6 np.z kirkamana ale w formie P-5-P ta jest latwo przyswajalna,magnez ja kupilam z NOW wlasnie niedawno(magnesium citrate).i mam tez taka mieszanke wapn,magnez z wit.d z kirkmana.co to jest IAG? czy myslalas IgA?
Katarzynek nie martw sie ja tez mam metlik w glowie,hehe,dlatego prowadze zeszyt,wszystko tam notuje,zeby nie zapomniec...
Dziewczyny pamietacie pisalam wam o pandas,i ze sie wtedy zdecydowalam na podawanie antybiotyku Zithromax,juz skonczylam podawanie,podawalam 1 miesiac dziennie,maly byl calkiem inny,mniej stymulacji,wiecej aktywny,przytomny,od kiedy mu nie daje(3 dni) ,zaczal znow biegac,ech.teraz antybiotyk mam mu dawac raz w tygodniu az do roku,pomiedzy tym zabijanie grzybow,candidy,wg.protokolu biofilm,zmudna praca,ale moze i cos da.Juz zamowilam do tego suple,jak dojda zaczynam

z badania wyszlo mu w cholere bakterii,typu plesnie,candida i ine,wiec trzeba tepic dziadostwa,mysle ze u nas to gra glowna role i tak malego zaburza,toksyny i bakterie.
Po mleku tez super efekty,maly powtarza slowka,probuje mowic,i mowi pare nowych slowek,z czego jestem strasznie zadowolona
Leon 05/2008(autyzm)