Simon, LADS moze okazac sie nawet lepszy bo zajmuje sie glownie autyzmem, tak? Moze pojdzie szybciej?
Nas diagnozowala pediatra, trwalo to pol roku z bardzo duzym naciskiem z mojej strony.
Ana, wczesniej zrobilam literowke,nie ELP a ILP(indyvidual learning plan) Nie no, zasiegnij jak najbardziej opinii psychologa ale do nauczycielki tez zajdz srednio raz w miesiacu
Passionfruit, nasze dzieci nie sa biedne. Sa szczesciarzami, ze widzimy w nich tyle pozytywow. Sa szczesciarzami, ze poswiecane jest im tyle uwagi i cierpliwosci. Jak patrze na inne, neurotypowe dzieci, ktorych rodzice nie potrafia docenic ich umiejetnosci, to mysle sobie, ze mam ogromne szczescie, ze autyzm pozwolil mi to zrozumiec, dojrzec do pewnych rzeczy, spojrzec na swiat innymi kolorami. Dzieki mojemu synkowi jestem innym czlowiekiem i bardzo sie ciesze, ze jest mi dane przez to wszystko przejsc. Mamy jeszcze tyle do zrobienia. To jest moja misja i to jest piekne. Wiem, jestem nienormalna
Przyszlosc dzieci w naszych rekach
Dziekuje Wam za rady, kurcze chetnie bym mu odpuscila ale wiem, ze jak teraz to zrobie to juz wrocic nie bedzie chcial. Echh ta jesien, nie chce sie w to zimno nigdzie wychodzic.
Dzis synek z moja pomoca zrobil mi kawke

Byl z siebie bardzo dumny a ja z niego jeszcze bardziej...
Sprobowalam uzyc znow szczoteczki elektrycznej, ktorej syn wczesniej nie cierpial, i udalo sie, smial sie do rozpuku, chyba spodobaly mu sie wibracje, ktore kiedys go draznily. No i oczywiscie duma, ze uzywa takiej samej szczoteczki jak tata

Ciesze sie, bo mielismy problemy z zabkami no i sa troszke oslabione, wymagaja pozadnego szczotkowania.
[ Ostatnio edytowany przez: doritos 06-11-2012 21:35 ]