MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jakie imię dla mojego skraba?

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-09-22 21:28:01 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

violcia2403

Post #2 Ocena: 0

2009-09-22 22:22:50 (16 lat temu)

violcia2403

Konto usunięte

Ja już mam Kubusia :P dlatego że to imię podobało mi się od zawsze, i wiedziałam że będę miała kiedys chłopca to będzie to własnie Kuba :) Mąż chciał Mateusza, a mi jeszcze podobało się Kacper :P
Ale jednak jest Jakub,:-]
A gdy miał jakiś miesiąc, to przeczytałam w gazecie, że najczęstsze imiona wybierane dla chłopców to Jakub, Mateusz i Kacper:-]:-]:-] Więc tak czy siak, nasz syn miałby to jedno z najczęstszych imion hehe.
Teraz chcę jakies takie mniej popularne dla drugiego syna :)
A moja kuzynka dała synowi na imię Tymoteusz:-D
Odszedłeś... zanim tak naprawdę się pojawiłeś... :( 14 grudnia 2009r. [*] Mateuszek...

Do góry stronyOffline

BENVENUTI

Post #3 Ocena: 0

2009-09-22 23:20:40 (16 lat temu)

BENVENUTI

Kobieta

Z nami od: 17-09-2008

I jeszcze jedno weź pod uwagę, Basiu - imię powinno pasowac, ładnie komponowac się z nazwiskiem. Imię Nikodem, czy Rozalia inaczej będzie brzmiec z nazwiskiem Bohatyrowicz, a inaczej z nazwiskiem Sroka... (to tylko przykładowe, rzecz jasna)... Generalnie proponuję zdrową zasadę - oryginalnie, ale nie nadmiernie (żeby nie było z krzywdą dla dziecka) i jeśli zamierzasz pozostac w UK - to jak wspomniały dziewczyny - wybierz imię, które będzie w miarę proste do tłumaczenia albo po prostu uniwersalne (także dla dobra dziecka wśród rówieśników)... Pozdrawiam :-)

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,