MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

chinczyk

Post #1 Ocena: 0

2009-07-21 10:40:45 (16 lat temu)

chinczyk

Mężczyzna

Z nami od: 09-07-2008

Cytat:

2009-07-21 10:28:09, NIKA28 napisał(a):
to sa linki dp ofert przykladowych ktore by mni interesowaly ale pisze ze od osoby za tydzien to dla nas duzo tym bardziej ze sa male dzieci:-?
http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-12892188.html?locationIdentifier=REGION^1498&minBedrooms=2&maxBedrooms=3&maxPrice=
01:06:20
http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-6393308.html?locationIdentifier=REGION^1498&minBedrooms=2&maxBedrooms=3&maxPrice=5

domy w yorku do wynajecia sa od okolo 550 za 2 bed.to co podalas wyglada mi na 'lekkie podrasowanie' oferty zeby byla na szczycie,bo i tak zaplacisz tyle samo(jak nie wiecej) jak za dom ktory jest powiedzmy za 650£ plus oplaty
yyy

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2009-07-21 10:51:14 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

chinczyk

Post #3 Ocena: 0

2009-07-21 11:11:24 (16 lat temu)

chinczyk

Mężczyzna

polecam ta agencje.maja dobre domy obsluga 'bez sciemy' i jak zglosisz usterke to dadza odpowiedz w ciagu tygodnia a nie kilku miesiecy:-)
countryside letting agency
yyy

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-07-21 11:33:04 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

AndrzejW

Post #5 Ocena: 0

2009-07-21 11:37:02 (16 lat temu)

AndrzejW

Mężczyzna

Z nami od: 04-04-2007

"Rent based on three sharers each paying £260 per calander month on one agreement."

Czyli pomnóż to razy 3 :-[

Do góry stronyOffline

chinczyk

Post #6 Ocena: 0

2009-07-21 11:54:57 (16 lat temu)

chinczyk

Mężczyzna

zapomnialem dodac adres do agencji

37 Micklegate, York, YO1 6JH
yyy

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-07-21 12:33:49 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kasiachery

Post #8 Ocena: 0

2015-09-23 09:44:13 (10 lat temu)

kasiachery

Kobieta

Z nami od: 17-06-2013

nie wiem jak sie dodaje noew posty :( chodzi mi o to ze 6 lat mieszkalismy w jednym domu od agencji, teraz przenosimy sie do domu obok, tanszego i w lepszych warunkach itp. chcodzi mi o to co mozna zaliczyc jako naturalne zuzycie za co agencja nie potraci nam kasy z bondu. Wyszorowalismy wszystkie drzwi, toalete, pomalowalismy salon ( plus nowe tapety), szafki w kuchni wyczyszczone, ogrodek posprzatant, zaslony wyprane ( male male plamy ktore sie nie spraly chyba z czrewonego wina), w pt wypozyczymy odkurzacz pioracy zeby dywan w salonie i na schodach wyprac. Ale jest kilka plam gdzie chyba nie zejda bo dywan jest bardzo jasny a przy dzieciach to wiadomo jak to jest. Jesli bedziemy mieli rachunek za profesjonalne czyszczenie dywanow i kilka plamek nie zejdzie to landlord moze potracic kase za kolejne pranie? przy zlozeniu wypowiedzenia dostalismy kartke co powinno byc zrobione zeby dostac bond spowrotem np jesli cos sie zniszczylo to zeby odkupic to napewno wyjdzie taniej niz agencja sobie zazyczy - tak bylo napisane. Nigdy nie oddawalam domu bo to jest moj pierwszy dom w uk i nie wiem do czego sie moga przyczepic a £500 piechota nie chodzi. Na co zwrocic uwage? wiadomo,ze wszystko sie zuzywa po 6 latach, np w szafkach w chuchni sa male plamy po jakims kolorowym oleju ktorego nie moge domyc, czy moga mi to policzyc jako zniszczenie mienia albo przy prysznicu na plytkch 4cm3 odpadly z farby to musze to zamalowac zeby sienie przyczepili? jakie mieliscie przeboje z agencjami przy oddawaniu domu?

Do góry stronyOffline

orangeapple

Post #9 Ocena: 0

2015-09-23 10:35:59 (10 lat temu)

orangeapple

Kobieta

Z nami od: 23-09-2013

Wykladziny powinny byc wymieniane przez landlorda co 5 lat,wiec nie maja prawa sie do nich przyczepic.
Wszystko zalezy od agencji ale nie wydaje mi sie,zeby plamki w szafkach mialy jakies znaczenie.
Wazne zeby nie bylo np widocznych dziur,wyrwanych gnazdek itd,nie ma sie co stresowac.
Ja zostawialam zawsze porzadek (o niebo lepszy niz zastalam) i to im wystarczalo.
Dobrze by bylo,gdybys miala zdjecia sprzed wprowadzenia no i na koniec tez porob.

Do góry stronyOffline

kasiachery

Post #10 Ocena: 0

2015-09-23 11:08:03 (10 lat temu)

kasiachery

Kobieta

Z nami od: 17-06-2013

Cytat:

2015-09-23 10:35:59, orangeapple napisał(a):
Wykladziny powinny byc wymieniane przez landlorda co 5 lat,wiec nie maja prawa sie do nich przyczepic.
Wszystko zalezy od agencji ale nie wydaje mi sie,zeby plamki w szafkach mialy jakies znaczenie.
Wazne zeby nie bylo np widocznych dziur,wyrwanych gnazdek itd,nie ma sie co stresowac.
Ja zostawialam zawsze porzadek (o niebo lepszy niz zastalam) i to im wystarczalo.
Dobrze by bylo,gdybys miala zdjecia sprzed wprowadzenia no i na koniec tez porob.

z umowa dostalismy zdjecia domu, wszystko jest tak jak bylo, te same zaslony, zdjecia na scianach i szafy, tylko szczotke do kibla musze kupic nowa w funciaku bo ta stara sie zlamala. w sobote oddajemy klucze wiec sie dopiero okaze, nie wiesz ile czasu trzeba czekac na zwrot depozytu? agencja go oddaje czy mamy pisac pismo tam gdzie jest przetrzymywany? nic agencja nam nie mowila o tym. Jak oddamy klucze to zapytamy. Wiem, ze oni maja 2 tyg na oszacowanie stanu domu.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,