MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Robcie badania cytologiczne!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 75 z 91 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 74 | 75 | 76 ... 89 | 90 | 91 ] - Skocz do strony

Str 75 z 91

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-08-31 11:40:10 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-08-31 12:30:49 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Milusia

Post #3 Ocena: 0

2009-08-31 12:40:10 (16 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

Zapomnialam sie pochwalic. Zrobilam badanie w ubieglym miesiacu.
Wszystko absolutnie w normie.

Uwzazam, ze nowoczesne kobiety powinny jak najbardziej swiadomie dbac o siebie. Wiec dziewczyny badajcie sie.
jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

skibiki

Post #4 Ocena: 0

2009-08-31 14:56:41 (16 lat temu)

skibiki

Kobieta

Z nami od: 27-12-2006

:-] Bedzie dobrze

[ Ostatnio edytowany przez: skibiki 31-08-2009 15:00 ]

[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

aniteczka1981

Post #5 Ocena: 0

2009-08-31 19:50:45 (16 lat temu)

aniteczka1981

Kobieta

Z nami od: 23-09-2008

jupiiiiii!!!!
mój wynik oki!!!
dziewczyny róbcie badania!!!
PODBIJAM!!!

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anneczka

Post #6 Ocena: 0

2009-09-27 17:24:15 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

Z nami od: 20-09-2007

To ja odnowie ten temat.... jakiś czas temu miałam małe starcie z anthraxem na temat metod leczenia i odczytu cytologi w sposób angielski. Moje obawy się jednak sprawdziły, a otóż wynik angielskiej cytologii wyszedł mi jak najbardziej w normie, po tym odczycie napisałam notke o własnie tą ponizej która anthrax skomentowal ze odczyt ang był prawidłowy....
Cytat:

2009-07-23 16:38:34, anthrax napisał(a):
Cytat:

2009-07-23 14:05:58, anneczka napisał(a):
NO i ja w koncu doczekałam się swojego wyniku, który bardzo mnie zaskoczył. Wynik okazał się prawidłowy z "LEKKIMI" zmianami, a wiem bo robiłam w ubiegłym roku w polsce, że mam II stopien nadżerki która tzreba wyleczyć, tutaj oczywiscie nikt sie tego nie dopatrzyl i nastepne badenie za 3 lata. Nie chce NHSu brzydko nazywać!!! pozostaje mi jechac do polski i pozbyc się swinstwa:(

chcialas chyba napisac, ze w zeszlym roku mialas 2 stopien a w tym roku wszystko jest prawie w normie. Dlaczego chce ci sie NHS brzydko nazywac? Bo poprawe wykryli???????????????
no cóż, niestety muszę powiedzieć, że anthrax się mylił, będąc w polsce koncem sierpnia, okazało się, że moja nadżerka ma ok 1,5-2 cm potwierdzona przez 2 zupełnie nie zwiazanych ze soba lekarzy i w tym momencie po raz kolejny " w moim przypadku" angielska medycyna ZAWIODŁA ! miałam zrobione wymrażanie nadżerki poniewaz na anglików nie mogłam liczyc. Co jeszcze moge dodac...to to, że angielska medycyna jest tylko dobra pod względem sprzętu medycznego, pod względem kwalifikacji... niekoniecznie. Oczywiście dodaję, że to tylko i wyłacznie moje obserwacje poparte doswiadczeniami na własnej skórze lub moich dzieci.... życzę powodzonka
W czym Ja kuleje TY możesz być ASEM.....i na odwrót:)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

anneczka

Post #7 Ocena: 0

2009-09-27 17:26:15 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

dodam jeszcze, że sama żle odczytalam swój angielski wynik, nie było w nim nic wspomniane o jakichkolwiek zmianach, według angielskich lekarzy wynik był prawidlowy, gdzie polska cytologia wykryła II stopien nadzerki

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2009-09-27 18:58:20 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Powiem ci, ze mnie tez pare juz lat temu w Polsce chcieli "przypalac", i to ponoc potrzebne bylo natychmiast. Ja po pierwsze taka strasznie chetna na to przypalanie nie bylam, po drugie mlodosc dodala optymizmu (niekoniecznie potwierdzonego faktami, mozna by nawet powiedziec, z doza glupoty), a po trzecie pozniej wyjechalam do UK i nic z zachety na zabieg nie wyszlo. Po przyjezdzie tutaj, czlowiek dorasta i samodzielnieje szybciej, i odleglosc od rodziny spowodowala, ze szybko udalam sie do lekarza, zeby to koniecznosc przypalania potwierdzili. Powiedzieli mi, ze jak sie chce uprzec, to moge jechac do Polski i sie dawac kaleczyc, ale tutaj nie widzieli zadnych powodow do tak drastycznych krokow.

I jak widac, mieli racje, bo odpukac, nie mialam zadnych problemow od tego czasu.

PS
Dobrze, ze odgrzebalas temat, bo po wakacjach moze komus przypomi sie o badaniach.
Ada

Do góry stronyOffline

anneczka

Post #9 Ocena: 0

2009-09-27 19:13:18 (16 lat temu)

anneczka

Kobieta

ja nie palilam tylko mrozilam, zero bólu, zero krwi, zero strupów, ale za to brak infekcji bo podczas gdy mialam nadzerke lapalam je co chwila, co do przypomnienia, sprawa jest naprawde ważna:)życzę wszystkim pomyślnych wyników

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2009-09-27 20:45:19 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 75 z 91 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 74 | 75 | 76 ... 89 | 90 | 91 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,