MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mamusie pomóżcie

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anetka_sweet

Post #1 Ocena: 0

2009-07-24 21:28:53 (16 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

moj kuba ma 20 miesiecy.zaczelam nauke jak tylko zrobilo sie cieplo czyli jakies 2 miesiace temu.sciagnelam calkowicie pampka w dzien i w majtkach ganial.sadzalam czesto na nocnik a na dworze lal pod siebie mimo iz wysadzalam.ale po tygodniu okolo pomoglo to ze ma mokro w majtkach i zaczal wolac.no i tlumaczenia.a nocnik z melodyjka nie wiele daje.ja mam fishera i stwierdzam ze jest fajny ale jako zabawka.mamy maly problem z kupa tylko bo on jakby sie jej boi,ale pracujemy nad tym

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anetka_sweet

Post #2 Ocena: 0

2009-07-24 21:33:21 (16 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

dodam jeszcze ze ejsli chodzi o sikanie nocne to proponuje troche poczekac,bo to zazwyczaj sprawa fizjologii ale oczywiscie mozna cwiczyc.my teraz po 2 miesiacach sikania na nocnik po nocy mamy sucha pieluszke a wczesniej tez przesikana ze ciezka strasznie.a co do drzemek tu dziewczyny radza zeby od razu po spaniu sdzac.u mnei to nei przeszlo.dop jakies 10 min po spaniu jak sie rozbudzi to idziemy na nocnik i ejst pelny wtedy.a ciezko bylo go prekonac do nocnika bo nie chcial siadac a jak juz to od razu wstawal i siuski tez ladowaly na wykladzinie wiec wtedy tlumaczylam a plame od razu zapieralam i nic mi nie smierdzi.ale tlumaczenia i mokry tylek pomogly.zycze powodzenia

Do góry stronyOffline

hanias

Post #3 Ocena: 0

2009-07-31 01:28:43 (16 lat temu)

hanias

Kobieta

Z nami od: 07-11-2008

Cytat:

2009-07-24 21:28:53, anetka_sweet napisał(a):
moj kuba ma 20 miesiecy.zaczelam nauke jak tylko zrobilo sie cieplo czyli jakies 2 miesiace temu.sciagnelam calkowicie pampka w dzien i w majtkach ganial.sadzalam czesto na nocnik a na dworze lal pod siebie mimo iz wysadzalam.ale po tygodniu okolo pomoglo to ze ma mokro w majtkach i zaczal wolac.no i tlumaczenia.a nocnik z melodyjka nie wiele daje.ja mam fishera i stwierdzam ze jest fajny ale jako zabawka.mamy maly problem z kupa tylko bo on jakby sie jej boi,ale pracujemy nad tym
moja julka tez nie chciala kupy na nocnik... cale 8 miesiecy.
ale pewnego pieknego dnia kupa wpadla przez przypadek do nocniczka :-D jula przycisnela zeby siusiu szybciej polecialo i wyskoczyla kupka :-]:-]:-] dzieki okrzykom radosci, masie buziakow , gratulacji i dlugiemu biciu brawa juz nie mamy pieluszek do kupek. niestety pielucha na noc musi byc a i o wysadzaniu na nocnik mowy nie ma bo mi sie dziecko przez sen jak opetane rzuca. ale damy rade:D w koncu duza paka pieluch na 2 miesiace to nie az taka znowu tragedia

pozdrawiam wszystkie mamusie
๑۩۞۩๑=======๑۩۞۩๑=======๑۩۞۩๑

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,