MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 9 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-10-14 16:54:34 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-10-14 17:00:10 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-10-14 17:29:31 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

hannah

Post #4 Ocena: 0

2009-10-14 17:42:48 (16 lat temu)

hannah

Z nami od: 17-12-2007

bosze dziewczyny nie przerazajcie mnie z tym przedszkolem...

mcriss gdzie watrobke kupujesz? ja za diabla znalezc nie moglam, rowniez pieklam pasztety ale takie drobiowe tylko i bez watrobki byly takie sobie wiec zrezygnowalam....moze jakos inaczej sie to nazywa i zle szukalam?...a szynka....hmmm...musze sprobowac bo poki co nie kupuje zadnej - odczucia mam podobne... no moze czasem staremu jakas ;)

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-10-14 17:47:12 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-10-15 10:05:17 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-10-15 10:40:19 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2009-10-15 10:55:47 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-10-15 12:37:28 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

hannah

Post #10 Ocena: 0

2009-10-15 21:40:36 (16 lat temu)

hannah

Z nami od: 17-12-2007

mcriss to ja nie wiem juz, myslalam ze moze jakas inna nazwe ma niz liver poprostu :) bo za diabla znalezc nie omge, bede w tesco w sobote to poszukam jeszcze raz na spokojnie. Pasztety tez robilam, warzywne i drobiowe ale w polsce. dzieki za info.

ja tez mam konserwantowego hopla :). U nas farmy sa, ale zaopatruja w warzywa i tylko do konca pazdziernika bodajze...

myszka - 4 szuflady zamrazarki :D. moja ma 2 polki i to takie maciupkie ze hej :D... nie widzialam nigdy takiej "aukcji" u nas. ja rowniez nie widze roznicy w pewnych rzeczach, pomidory w puszce kupuje najtansze, make rowniez chyba ze pieke bulki czy chleb, co za roznica czy kupie drozsze frytki czy tansze, ta smietane czy ta, jogurt za 40 pensow czy funta. Jedynie co kupuje drozsze to jogurty synowi i mleko.

Mnie sie wydaje ze jesli jest kobita w domu to wychodzi taniej, jak mojego m zostawilam kiedys i pojechalam na dluzej do polski to prawie zawalu dostalam po skontrolowaniu konta :D, teraz to juz mu gotuje czasem i na 2 miesiace zarcia i modle sie zeby mial nadgodziny i za duzo z domu nie wychodzil :D. U nas finansowo sie wiele zmienilo od lipca ale szczerze mowiac nic sie nie zmienilo w ilosci pieniedzy wydawanych na jedzenie, moze gora 10 funtow na jakies ekstrawagancje glownie owocowe bo pakistanczycy cuda maja :).

mcriss zgadzam sie z toba w temacie studiow, skonczylam informatyke na jednej z politechnik, dziennie, kosztowalo mnie to sporo i co? ostatnio mi wisali gdzies housewife. Jak przestane byc housewife wyladuje na jakims werehousie a po jakis 2 latach moze w koncu uda mi sie cos w zawodzie znalezc, se strzelic w leb zostaje :D.

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,