Str 100 z 106 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
gdanszczanka |
Post #1 Ocena: 0 2013-10-08 13:24:50 (12 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2012 Skąd: South east |
Cytat:
2013-10-08 12:11:57, wiciazkruzewnik napisał(a):
Cytat:
2013-10-07 23:59:11, Markywee napisał(a):
tymczasem...
Czy moge juz puscic pawia? Bo jak widze te foty to mi sie zbiera...
Drodzy zwolennicy dostepnosci aborcji na zyczenie - czy tak wygladaja kobiety, ktorym grozi smierc przy porodzie? Czy tak wygladaja kobiety, u ktorych wykryto nieodwracalne zmiany genetyczne plodu? Czy tak (choc kto wie) wygladaja kobiety brutalnie zgwalcone, ktore zmusza sie do urodzenia dziecka w wyniku gwaltu? Czy moze tak wygladaja kobiety, ktore wlasnie stanely przed najwiekszym dylematem w swoim zyciu?
Albo
Czy tak wygladaja kobiety tuz po zabiegu, ktory uratowal im zycie czy zdrowie?
Rzeczywiscie chore ale tylko potwierdza, co pisalem wczesniej o latwych panienkach, ktore pozbywaja sie problem w przerwie miedzy fryzjerka a solarka. I wiedza, ze jutro kolejna ,,impra''bez ,,obcego'' w srodku.
Tak wygladaja panie marzace o karierze modelki i dzieki mozliwosci decydowania o zyciu czy smierci, moga zachowac swoja figure.... Owszem, kazde marzenia sa bardzo wazne , moja corka np marzy o karierze piosenkarskiej, jednak czy obie sprawy sa porownywalne Kariera - Zycie ludzkie????
Czy mamy prawo, isc po trupach do celu?? W doslownym tego slowa znaczeniu  Phi
|

|
 |
|
|
Geronimo |
Post #2 Ocena: 0 2013-10-08 13:34:24 (12 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2007 Skąd: Londyn, Essex |
Cytat:
2013-10-08 13:24:50, gdanszczanka napisał(a):
Cytat:
2013-10-08 12:11:57, wiciazkruzewnik napisał(a):
Cytat:
2013-10-07 23:59:11, Markywee napisał(a):
tymczasem...
Czy moge juz puscic pawia? Bo jak widze te foty to mi sie zbiera...
Drodzy zwolennicy dostepnosci aborcji na zyczenie - czy tak wygladaja kobiety, ktorym grozi smierc przy porodzie? Czy tak wygladaja kobiety, u ktorych wykryto nieodwracalne zmiany genetyczne plodu? Czy tak (choc kto wie) wygladaja kobiety brutalnie zgwalcone, ktore zmusza sie do urodzenia dziecka w wyniku gwaltu? Czy moze tak wygladaja kobiety, ktore wlasnie stanely przed najwiekszym dylematem w swoim zyciu?
Albo
Czy tak wygladaja kobiety tuz po zabiegu, ktory uratowal im zycie czy zdrowie?
Rzeczywiscie chore ale tylko potwierdza, co pisalem wczesniej o latwych panienkach, ktore pozbywaja sie problem w przerwie miedzy fryzjerka a solarka. I wiedza, ze jutro kolejna ,,impra''bez ,,obcego'' w srodku.
Tak wygladaja panie marzace o karierze modelki i dzieki mozliwosci decydowania o zyciu czy smierci, moga zachowac swoja figure.... Owszem, kazde marzenia sa bardzo wazne , moja corka np marzy o karierze piosenkarskiej, jednak czy obie sprawy sa porownywalne Kariera - Zycie ludzkie????
Czy mamy prawo, isc po trupach do celu?? W doslownym tego slowa znaczeniu
Obserwując to, co niektórzy robią żeby zaistnieć w mediach, myślę, że pustaki nie mają dylematów - czy mam prawo, czy nie. Po prostu zmierzam do celu jak przecinak i mam w dupie rozterki moralne
|

|

|
|
karjo1 |
Post #3 Ocena: 0 2013-10-08 13:38:30 (12 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Normalnie dyskusja jak z dziecmi ![:] :]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) .
Czy naprawde w argumentacji liczy sie wyglad kobiety, ktora zechciala firmowac plakat o swobodzie wyboru? Czy jest to jednoznaczne z tym, ze jest/byla w ciazy i dokonala zabiegu?
Obrona ksiedza,jako niewlasciwie wykonujacego obowiazki sluzbowe urzednika, tez jest mocno chybiona. Klania sie cos, co lezy u podstaw - empatia...
I okreslanie aborcji w warunkach polskich, jako legalna i bezproblemowa do uzyskania w przypadkach w ramach narzuconych ograniczen, jest niepowazne i niezgodne ze stanem faktycznym.
Problem z realizacja praw do badan i zabiegow istnieje nie od dzis.
[ Ostatnio edytowany przez: karjo1 08-10-2013 13:39 ]
|

|
 |
|
gdanszczanka |
Post #4 Ocena: 0 2013-10-08 13:40:48 (12 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2012 Skąd: South east |
prawda - tacy ludzie nie uczestnicza w dyskusjach tego typu, a szkoda... moze, chociazby co 10ta, zastanowila sie nad sensem istnienia, dobrem , zlem, egoizmem....
ps Edit
Moja wypowiedz odnosila sie do Geronimo
Karjo , bylas szybasza ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) [ Ostatnio edytowany przez: gdanszczanka 08-10-2013 13:42 ] Phi
|

|
 |
|
Markywee |
Post #5 Ocena: 0 2013-10-08 14:21:18 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Nie wiem czemu moderacja wychlastala linki przy tych obrazkach, skoro sami sie nawet tutaj reklamuja?
Karj, naprawdę nie widzisz związku że ślicznie uśmiechnięta panią w reklamie?
To nie jest pasta do zębów to co sie reklamuje. No chyba że dla ciebie jest to ten sam poziom... Uwaga moderatora: Dlatego ze reklama powinna byc w Ogloszeniach a nie na forum. Link usuniety. W Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|

|
 |
|
|
Geronimo |
Post #6 Ocena: 0 2013-10-08 14:27:20 (12 lat temu) |
Cytat:
2013-10-08 13:40:48, gdanszczanka napisał(a):
prawda - tacy ludzie nie uczestnicza w dyskusjach tego typu, a szkoda... moze, chociazby co 10ta, zastanowila sie nad sensem istnienia, dobrem , zlem, egoizmem....
ps Edit
Moja wypowiedz odnosila sie do Geronimo
Karjo , bylas szybasza ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) [ Ostatnio edytowany przez: <i>gdanszczanka</i> 08-10-2013 13:42 ]
Ale po co uświadamiać półgłówków? Świat dzieli się na myślących i na pustaków. Tak było, jest i będzie. Świat farbowanej niuni rządzi się innymi prawami. Sprawy duchowe to dla nich oglądanie filmów o duchach. Istotna jest powierzchowność i o nią się dba. Nowy, zajebisty tatuaż, stringi z Simpsonem, białe kozaczki, bmw itp. Pustaki żyją w innym wymiarze. W świecie równoległym, rządzącym się swoimi prawami. W sumie, to niezbyt zależy mi na tym, żeby na świecie przybywało coraz więcej pustaków
|

|

|
|
Geronimo |
Post #7 Ocena: 0 2013-10-08 14:58:39 (12 lat temu) |
Cytat:
2013-10-08 14:21:18, Markywee napisał(a):
To nie jest pasta do zębów to co sie reklamuje. No chyba że dla ciebie jest to ten sam poziom...
A ty nie widzisz napisu - Masz prawo do decyzji?
Kolejny "mędrzec" który wie lepiej?
Przecież ty nawet cycków nie masz, więc nie rozumiem, dlaczego zabierasz głos w sprawach kobiet. W czasach gdzie ciągle ogranicza się wolność, tu nie pal, tam nie pij, zwolnij, tu nie wolno parkować, tam też, itp. zawsze znajdzie się jakaś "menda", która wszystko wie lepiej. Sorry, ale wnerwiło mnie te twoje ciągłe wiercenie w dupie tym tanim moralizatorstwem
Marzę o tym, żeby choć ze dwadzieścia kobiet pod wpływem twoich "tkliwych" wywodów zrezygnowały z aborcji i każda oddała tobie niechciane, ale żywe dziecko. I wychowuj je sobie.
Po tygodniu widziano go siedzącego na ławce milczącego, ze wzrokiem wbitym w stolec wiewiórki...  [ Ostatnio edytowany przez: Geronimo 08-10-2013 15:06 ]
|

|

|
|
|
Post #8 Ocena: 0 2013-10-08 15:42:59 (12 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
Post #9 Ocena: 0 2013-10-08 15:51:21 (12 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Markywee |
Post #10 Ocena: 0 2013-10-08 16:05:59 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat:
2013-10-08 14:58:39, Geronimo napisał(a):
Cytat:
2013-10-08 14:21:18, Markywee napisał(a):
To nie jest pasta do zębów to co sie reklamuje. No chyba że dla ciebie jest to ten sam poziom...
A ty nie widzisz napisu - Masz prawo do decyzji?
Kolejny "mędrzec" który wie lepiej?
Przecież ty nawet cycków nie masz, więc nie rozumiem, dlaczego zabierasz głos w sprawach kobiet. W czasach gdzie ciągle ogranicza się wolność, tu nie pal, tam nie pij, zwolnij, tu nie wolno parkować, tam też, itp. zawsze znajdzie się jakaś "menda", która wszystko wie lepiej. Sorry, ale wnerwiło mnie te twoje ciągłe wiercenie w dupie tym tanim moralizatorstwem
Marzę o tym, żeby choć ze dwadzieścia kobiet pod wpływem twoich "tkliwych" wywodów zrezygnowały z aborcji i każda oddała tobie niechciane, ale żywe dziecko. I wychowuj je sobie.
Po tygodniu widziano go siedzącego na ławce milczącego, ze wzrokiem wbitym w stolec wiewiórki...  [ Ostatnio edytowany przez: <i>Geronimo</i> 08-10-2013 15:06 ]
Kolego geronimo.
Zylka pierdzaca ci sie napina?
Czy może odrobinę twojego sumienia budzi sie do życia, a ty tak odreagowujesz?
Sugeruje strzelić sobie flache, i zaciac na gitarze, wrzucić na luz, w końcu takie masz podejście do życia, bo głębsze przemyślenia ci nie służą.
Ją widzę usmiechieta panią z kciukiem w górze "zabilam dziecko i jest spoko"
Z chęcią przyjmę twoje dzieci, w końcu dla ciebie to jest nic nie warte cos.
Anarchia ma krótkie nogi. A to twoja postawa nie? Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|

|
 |
|