Nie wiem czy pomrocznosc jasna cie trafila, ale zeby nie pamietac paru postow wstecz?
Watek zgubiles?
Cytat:
2013-10-07 16:46:51, Piotrek_feric303_ napisał(a):
Cytat:
2013-10-07 13:57:07, wiciazkruzewnik napisał(a):
Uwazasz, ze przejmuje sie glupawa opinia bezdzietnego eksperta od ,,godnosci ludzkiej''?
Ta kobieta kupe dzieci urodziła i wychowała, że ma coś do powiedzenia w sprawie aborcji i godności ludzkiej. :
"Tutaj znana pisowska krzykaczka"
moja odpowiedz:
Cytat:
2013-10-07 17:43:10, Markywee napisał(a):
Co do owej pani z youtube, to zbliżone podejście mają panie od palikota, lub z nim zwiazane.
lub choćby wojujace feministki.
Więc z czym tu do ludzi?
Wiec juz ci tlumacze:
Podejscie do rzeczy, spraw, mozna miec rozne - stonowane, agresywne, pasywne, wynikajace z niewiedzy, itd itp.
Pani pisowska krzykaczka ma podejscie agresywno-krzyczace.
Takie samo podejscie do sprawy maja wojujace feministki.
Tak w znacznej wiekszosci samo bezpodstawne jak owa pani z pis-u - bezdzietne.
Juz rozumiesz? Bo jak nie to znaczy ze smiales sie z wlasnego niezrozumienia tekstu, niczym pewna kolezanka z "ksiedza homoseksualisty".
Tak wiec - czytaj majac pod uwage poprzednie posty, i ciaglosc watku.
I nie osmieszaj sie, prosze cie, zdaniem jakie wyraziles, o mojej ignorancji - "bo niby twierdze ze pani z pisu ma takie same poglady jak pani wojujaca feministka".
Cytat:
2013-10-07 18:11:23, Severance_ napisał(a):
Cytat:
2013-10-07 16:02:39, Markywee napisał(a):
Czy uważasz że jestem głęboko wierzący?
PS: pytasz, jakby moje zdanie miało jakiekolwiek znaczenie. Czegokolwiek nie napiszę- znajdzie się celna riposta...
Ale czego sie boisz? Ja nie gryze tak od razu.
Chcialem ci tylko pokazac mala dziurkę w twojej teorii, bo bardzo brzydko wrzucilas wszystkich do jednego wora.
Co do pani Tysiac - tak to jest jak sie takie sady wypowiada publicznie w kierunku jakijes osoby.
Na dodatek wyrok nie jest prawomocny...
tomasz-terlikowski-skazany
Zobaczymy co powie.
Co do erystyki - tutaj bym powiedzial ze on prosto porownywal cos do czegos - erystyke raczej lacze z dyskusja.
A tak w temacie - jak sie owe dziecko poczuje jak wygogluje swoja mame?
...
[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 07-10-2013 19:01 ]
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.