Cytat:
2009-02-27 00:18:45, vicealigator napisał(a):
Cytat:
2009-02-26 23:59:36, Adacymru napisał(a):
Za chwile stosy zaczna sie palic.....
I kto tu o karaniu smiercia mowi? Milosniczka dzieciobojstwa ...
Cytat:
2009-02-26 23:59:36, Adacymru napisał(a):
Jak zauwazylam, nikt nie odpowiedzial na pytanie jak oprocz krzyku "nie aborcji", ktowolwiek w jakikolwiek sposob wsparl te dzieci ktore przyszly na swiat i skazane zostaly na zycie w domach dziecka.
Ile dni w zyciu, a chociaz godzin, z osob nawolujacych przeciwko aborcji zainteresowalo sie i poswiecilo czas dla tych dzieci?
Czy brak odpowiedzi oznacza wynik zerowy? Wcale sie nie dziwie, jak powiedzialam-words are cheap !!!!
Jak ci tak zal dzieci zyjacych w domach dziecka, glodujacych, maltretowanych - to przeciez je tez mozesz zabic. Co za roznica ?
"Prawa" zboczencow sa ci drogie, dzieci mozna zatluc - zbedny balast ....
Ja przynajmniej z dzialalnosci charytatywnej komus takiemu tlumaczyc sie nie bede - na opinii kogos takiego tez mi nie zalezy.
0:50
CEJROWSKI[ Ostatnio edytowany przez: <i>vicealigator</i> 27-02-2009 00:24 ]
zalonsne to jest...
Ady opinie nie zawsze mie sie podobaja nie zawsze sa mile i przychylne..ale te sa prawdziwe...
a ty tylko wyzywac zaczynasz...
jestes jedna z tyhc fanatyczek ktorych zdanie jest jedyne i sluszne a jak ktos daje ci konkrety na tacy i zadaje racjonalne pytania to tylko wyzywac zaczynasz, szydzic i wysmiewac, unoscic sie "duma" bo brak ci argumentow...
to jest temat ktory wzbudza wiele emocji...te wierszyki i filmiki az lzyw wywoluja, to mnie utwierdza w przekonaniu ze ja tego niegdy nie zrobie, bo co ze szkola, bo co z kariera, bo co powiedza sasiedzi itp...w takichwypadkach na pewnop nie!! nie przez widzimisie....
ale i tak zostaje przy swoim ze trzeba dac wybor kobietom...
i wyzywanie tu nic nie da, linczowanie na forum tez nie...bo to tylko dowodzi tego jak bardzo tez przeciwko sa bez argumentow i zalosne..bo tylko one wyzywaja...i ponizaja...a to jest oznaka slabosci...