MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Aborcja - nie!!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 106 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 104 | 105 | 106 ] - Skocz do strony

Str 10 z 106

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2009-02-26 23:59:36 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Jeszcze chwile i zdjecia bedziecie publikowac zamiast wierszykow. Wybor jest prosty, jestes przeciw, to nie zmusza nikt do aborcji.
Nie potrzeba nagonki na tych co popieraja wybor. Za chwile stosy zaczna sie palic.....

Jak zauwazylam, nikt nie odpowiedzial na pytanie jak oprocz krzyku "nie aborcji", ktowolwiek w jakikolwiek sposob wsparl te dzieci ktore przyszly na swiat i skazane zostaly na zycie w domach dziecka.
Ile dni w zyciu, a chociaz godzin, z osob nawolujacych przeciwko aborcji zainteresowalo sie i poswiecilo czas dla tych dzieci?

Czy brak odpowiedzi oznacza wynik zerowy? Wcale sie nie dziwie, jak powiedzialam-words are cheap !!!!
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-02-27 00:18:45 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2009-02-27 00:29:30 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Czytajac takie odpowiedzi tylko mnie utwierdza w przekonaniu, ze powinien byc wybor.....

Ada

Do góry stronyOffline

anna69

Post #4 Ocena: 0

2009-02-27 07:13:01 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2009-02-26 18:48:15, vitaclub napisał(a):
A co do brania tabletek poronnych. Poznalam kiedys studentke, ktora po RU486 poronila w domu. Do szpitala przyniosla pieknie uformowane cialko swojego dziecka(8 tydzien).
Do dzis sie nie moze pozbierac ze zabila wlasne dziecko, ze nikt nie powiedzial jej jak ono wyglada, ze to zycie.

czy dla kobiet aborcja to najlepszy wybor?? Na tej stronie znalazlam historie kobiet, ktore usunely:
www.doscmilczenia.blogspot.com

[ Ostatnio edytowany przez: <i>vitaclub</i> 26-02-2009 18:48 ]

8tyg plod ma 3cm...wiec jest wielkosci pestki slonecznika, razem z wszytkimi skrzepami itp nie zauwazylaby w tym tego malenstwa...wiec znoe cos na necie przeczytane? daily mail??

Do góry stronyOffline

anna69

Post #5 Ocena: 0

2009-02-27 07:29:16 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2009-02-27 00:18:45, vicealigator napisał(a):
Cytat:

2009-02-26 23:59:36, Adacymru napisał(a):
Za chwile stosy zaczna sie palic.....

I kto tu o karaniu smiercia mowi? Milosniczka dzieciobojstwa ...

Cytat:

2009-02-26 23:59:36, Adacymru napisał(a):
Jak zauwazylam, nikt nie odpowiedzial na pytanie jak oprocz krzyku "nie aborcji", ktowolwiek w jakikolwiek sposob wsparl te dzieci ktore przyszly na swiat i skazane zostaly na zycie w domach dziecka.
Ile dni w zyciu, a chociaz godzin, z osob nawolujacych przeciwko aborcji zainteresowalo sie i poswiecilo czas dla tych dzieci?

Czy brak odpowiedzi oznacza wynik zerowy? Wcale sie nie dziwie, jak powiedzialam-words are cheap !!!!

Jak ci tak zal dzieci zyjacych w domach dziecka, glodujacych, maltretowanych - to przeciez je tez mozesz zabic. Co za roznica ?

"Prawa" zboczencow sa ci drogie, dzieci mozna zatluc - zbedny balast ....
Ja przynajmniej z dzialalnosci charytatywnej komus takiemu tlumaczyc sie nie bede - na opinii kogos takiego tez mi nie zalezy.

0:50

CEJROWSKI

[ Ostatnio edytowany przez: <i>vicealigator</i> 27-02-2009 00:24 ]

zalonsne to jest...
Ady opinie nie zawsze mie sie podobaja nie zawsze sa mile i przychylne..ale te sa prawdziwe...
a ty tylko wyzywac zaczynasz...

jestes jedna z tyhc fanatyczek ktorych zdanie jest jedyne i sluszne a jak ktos daje ci konkrety na tacy i zadaje racjonalne pytania to tylko wyzywac zaczynasz, szydzic i wysmiewac, unoscic sie "duma" bo brak ci argumentow...

to jest temat ktory wzbudza wiele emocji...te wierszyki i filmiki az lzyw wywoluja, to mnie utwierdza w przekonaniu ze ja tego niegdy nie zrobie, bo co ze szkola, bo co z kariera, bo co powiedza sasiedzi itp...w takichwypadkach na pewnop nie!! nie przez widzimisie....
ale i tak zostaje przy swoim ze trzeba dac wybor kobietom...

i wyzywanie tu nic nie da, linczowanie na forum tez nie...bo to tylko dowodzi tego jak bardzo tez przeciwko sa bez argumentow i zalosne..bo tylko one wyzywaja...i ponizaja...a to jest oznaka slabosci...

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-02-27 07:43:53 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

karolagirl

Post #7 Ocena: 0

2009-02-27 08:43:47 (16 lat temu)

karolagirl

Kobieta

Z nami od: 26-10-2007

Cytat:

2009-02-26 22:53:19, osinka17 napisał(a):
dla entuzjastek aborcji:/aborcja

mam nadzieję, że to Was przekona... :-[

nie przekonalo...
Sztuka jest zyc, lecz prawdziwym arcydzielem zyc i nie zejsc na psy

Do góry stronyOffline

karolagirl

Post #8 Ocena: 0

2009-02-27 08:49:25 (16 lat temu)

karolagirl

Kobieta

Z nami od: 26-10-2007

Cytat:

2009-02-26 22:00:22, tondekaga napisał(a):
Cytat:

2009-02-26 12:24:02, karolagirl napisał(a):
ja jestem jak najbardziej za aborcja, i nawet moja katechetka w gimnazjum pokazujac mi zdjecia dzieci po aborcji mnie nie przekonaly, nic mnie nie przekona, to jest indywidualna sprawa kobiety, sa takie sytuacje o ktorych niektorzy co sa przeciwko aborcji nie zdaja sobie sprawy jakie dramaty te dzieci przechodza gdy majac 10-ro rodzenstwa nie maja co jesc nie wspominajac o butach na zime ksiazkach zero przyszlosci, ida w slady swoich rodzicow pijac na umor by zpomniec o biedzie zebrza na wodke i upijaja sie dzien za dniem, mlodzi ludzie kradna by przetrwac i trafiaja do pierdla kur... zaje.biste zycie naprawde pozazdroscic. Ludzie wychowani w bidulu dorastaja czujac sie gorsi, bedac gwalconymi bitymi, polecam lekturke 'bidul'. Szczerze wole zeby te dzieci byly ZABITE niz zeby przezywaly koszmar w swoim i tak zje...banym zyciu. Pozdrawiam

Masakra, co Ty wogole piszesz ze wolisz zeby byly zabite?? serce to Ty masz ??:-o:-o
ja wiem ze to kazda indywidualna sprawa ale moze poczytaj te wierszyki na tym filmiku <a href="http://www.youtube.com/watch?v=BnmPeM7rqd0&feature=related" target="_blank" target="_new">http://www.youtube.com/watch?v=BnmPeM7rqd0&feature=related</a>

''MAMUSIU TATUSIU !!!
Dlaczego Mi zycie daliscie?
I tak okrutnie odebralicie?
Mamusiu patrz!!
Twoja corunie w krematorim spalili
Ale duszy jej nie zbili......''

przeciez JAK JA TO OGLADAM I CZYTAM TO MI LZY LECA !!!:-(
DLACZEGO ZABIJACIE NIEWINNE DZIECI ?? DLACZEGO??

LUDZIE OPANUJCIE SIE !!! NIE ZABIJAJCIE !!! TO SA KOCANE MALE DZIECI, NCZEMU NIE SA WINNE!!!!:-[:-[:-[

BOZE POMOZ ''IM''
:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[:-[

Wiesz ja mysle ze te wierszyki ani nie nakarmia ani nie uchronia przed domami dziecka ani przed maltretujacymi rodzicami tych dzieci. Ladny wierszyk i tyle tylko slowa tylko i wylacznie SLOWA ktore nie maja znaczenia. To jest sprawa indywidualna kazdej kobiety.
Sama jestem matka i gdybym nie miala szansy wychowywac mojego dziecka to wolalabym je zabic niz skazac na dom dziecka.
Sztuka jest zyc, lecz prawdziwym arcydzielem zyc i nie zejsc na psy

Do góry stronyOffline

beata76

Post #9 Ocena: 0

2009-02-27 09:37:43 (16 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Kazda zrobi jak bedzie uwazala za stosowne.
Kiedys dawno temu moja mama usunela ciaze,potem sie zastanawialam kim by to dziecko teraz bylo??? chlopcem? dziewczynka?
Kiedys bylam za tym by ludzie mogli wybierac bo w sumie lepiej usunac niz wyrzucic dziecko na smietnik,
3 lata temu poronilam w 16 tygodnu ciazy,widzialam mojego dzidziusia i miomo ze byl wielkosci dloni,byl jak normalne dziecko,raczki,nozki,malenkie paluszki i widok ktory mam czesto przed oczami,malenkie otwarte usteczka:-[
Zastanawiam sie jak mozna zabic wlasne dziecko z wlasnej woli????
Z powodu nieodpowiedzialnosci doroslych osob zabija sie male istotki nie winne nikomu i niczemu.
Wiec zeby pozniej nie miec dylematu czy ZABIC czy urodzic po prostu MYSLCIE jezeli potraficie i ZABEZPIECZAJCIE SIE
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

dariuszszczecin

Post #10 Ocena: 0

2009-02-27 10:12:55 (16 lat temu)

dariuszszczecin

Mężczyzna

Z nami od: 04-12-2008

Ja ateista obrońca życia narodzonego czytając traumatyczne przeżycia kobiet związane z ciążą,przekonuje się o potrzebie opieki nad nimi.Taką rolę spełnia alfons,przydziela klienta i daje jej poczucie komfortu doboru partnera.Sama nie ma dylematu co zrobić z własnym tyłkiem inni zdecydują za nią.Kiedyś kobieta rodziła w polu i z obawy o utratę dniówki,dziecko wkładała do koszyka pracując dalej.
Ile dzieci może max.urodzić kobieta ok.30 szt., więc wszystkie co urodziły mniej są zwolenniczkami regulacji narodzeń.Problem polega jak to robić i homoseksualiści z Watykanu nie powinni na temat macierzyństwa zabierać głosu.

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 106 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 104 | 105 | 106 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,