MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Aborcja - nie!!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 61 z 106 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 60 | 61 | 62 ... 104 | 105 | 106 ] - Skocz do strony

Str 61 z 106

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-02-12 16:44:58 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-02-12 16:47:27 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-02-12 17:22:10 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-02-12 20:04:11 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

jolantina

Post #5 Ocena: 0

2013-02-12 22:32:44 (12 lat temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

Ciekawe, czy płody, na których dokonuje się aborcji cieprią tak, jak,ten chłopczyk
Miałam okazję raz spotkać mamę tego chłopczykla jakieś 10 lat przed tym zdarzeniem, wtedy już miała 2 letnią córeczkę, którą łagodnie mówiąc traktowała jak powietrze, jedynie ojciec córeczki (nie Alexa) robił co mógł, aby dziecko jak najmniej ucierpiało na tym, jakim typem człowieka jest mamusia.
O antykoncepcji, jako prostytutka raczej coś wiedziała.
A teraz o tatusiu.
Adoptowany został w wieku dwóch lat przez parę doktorów psychologii - raczej włożyli w wychowanie wiele wysiłku, jak widać bez efektu.Geny zrobiły swoje.
Sprawa ta wstrząsnęła mną bardzo, nie mogę sobie wyobrazić, co takie maleństwo przeszło przez ten swój króciutki żywot.
Brat mojej znajomej przesłuchiwał gościa zaraz po aresztowaniu, był wstrząśnięty, i, jak to stwierdził, pierwszy raz miał ochotę zabić kogoś przesłuchowanego gołymi rękami, za to co zrobił i za to, jak się do tego ustosunkowywał.
Dlatego, i innych podobnych przypadków twierdzę, że niektóre osoby nie powinny być rodzicami. Tak jak rodzice Grzegorza T.
Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-02-12 22:57:27 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

iwonisko

Post #7 Ocena: 0

2013-02-13 00:05:12 (12 lat temu)

iwonisko

Kobieta

Z nami od: 28-10-2012

Przeciwnicy aborcji,moze ktos z was pomoze mlodej mamie z postu;pomocy;
???
Nie ma chetnych?No tak,gdyby zdecydowala sie usunac bylby lincz publiczny ale pomoc...to juz wyzsza poprzeczka,to takie ....typowe-prawda?

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #8 Ocena: 0

2013-02-13 00:22:00 (12 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2013-02-13 00:05:12, iwonisko napisał(a):
???
Nie ma chetnych?No tak,gdyby zdecydowala sie usunac bylby lincz publiczny ale pomoc...to juz wyzsza poprzeczka,to takie ....typowe-prawda?

No widzisz, a mogłaś podać koleżance jak pytała w tym temacie adres kliniki i w prosty sposób rozwiązałabyś jej problemy...
Ciekaw jestem co zrobiła ta pani przez ostatnie 3 tyg w kierunku poprawienia swojej sytuacji? Bo jakieś rady również wtedy dostała.

Co do pomocy...na tym forum już niejednokrotnie pomagano różnym ludziom, więc uwaga o wysoko postawionej poprzeczce najtrafniejsza moim zdaniem nie jest.

Ja niestety obawiam się iż kolejnym tematem założonym przez tą osobę będzie np: samotna matka bez dachu nad głową. Takie mam przeczucie.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2013-02-13 12:08:12 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #10 Ocena: 0

2013-02-13 13:18:08 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Cytat:

2013-02-13 00:22:00, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2013-02-13 00:05:12, iwonisko napisał(a):
???

No widzisz, a mogłaś podać koleżance jak pytała w tym temacie adres kliniki i w prosty sposób rozwiązałabyś jej problemy...
Ciekaw jestem co zrobiła ta pani przez ostatnie 3 tyg w kierunku poprawienia swojej sytuacji? Bo jakieś rady również wtedy dostała.

Co do pomocy...na tym forum już niejednokrotnie pomagano różnym ludziom, więc uwaga o wysoko postawionej poprzeczce najtrafniejsza moim zdaniem nie jest.

Ja niestety obawiam się iż kolejnym tematem założonym przez tą osobę będzie np: samotna matka bez dachu nad głową. Takie mam przeczucie.

Moze wlasnie na dziewczynie niektore wypowiedzi (tracace emocjonalnym szantazem, jak dla mnie) zrobily na tyle mocne wrazenie, ze jednak zadecydowali z partnerem o podjeciu opieki nad kolejnym dzieckiem.
I tu chyba przede wszystkim powinno forum zaiskrzyc pomoca.
Za cholere nie rozumiem, ze da sie znalezc ludzi przygarniajacych w potrzebie, szukajacych pracy dla nowicjuszy forumowych, ktorym wystarczylo rzucic haslo 'Ratujcie, pracodawca oszukal, a mam rodzine w Pl na utrzymaniu, jestem bez chleba, grosza i noclegu', a tu, gdzie tym bardziej mozna i chyba przydaloby sie pomoc, to cisza i foch zapadly - glownie ze strony tych najglosniej krzyczacych o niezgodzie na aborcje...
Co za ironia...

PS. Do autorki tematu, daj znac, jak z angielskim u Was, jaki rodzaj pracy, czy opcja zmiany miasta wchodzilaby w gre?

Do góry stronyOffline

Strona 61 z 106 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 60 | 61 | 62 ... 104 | 105 | 106 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,